YiN Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Τι φαση ? Σε σχεση με το Fall of the Math Πολύ καλό αλλά πιο ήρεμα πράγματα γενικά. Προσωπικά το αγαπημένο μου (νομίζω) δεν είναι το the fall of math ούτως ή άλλως. Προτιμώ one time for all time. Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2011 από YiN
-nick- Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Πολύ καλό αλλά πιο ήρεμα πράγματα γενικά. Προσωπικά το αγαπημένο μου (νομίζω) δεν είναι το the fall of math ούτως ή άλλως. Προτιμώ one time for all time. Δεν τους εχω ψαξει πολυ κ δεν τρελαινομαι αλλα θα το χω υποψιν... Το καινουριο - εχει βγει κατι μηνες βασικα- Amon Tobin το ακουσες? ( Το ISAM) . Αρχικα ενιωσα μεγαλη απογοητευση αλλα υστερα απο το ταξιδι στη σαλονικα πιστευω οτι απλα γαμαει.Αρκετα πρωτοτυπο και πολυ προσεγμενος ηχος,βεβαια καμμια σχεση με τα παλιοτερα του. Και δεν το παθαινω συχνα με μουσικη τελευταια αυτο το πραγμα, δηλαδη τοσο μεγαλη αλλαγη γνωμης. =-= Επισης, καινουριο Alva Noto ,καινουριο Byetone ...
Kasrith Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Ναι, και είναι δισκάρα! Αυτό περίμενα και των Black Keys που βγαίνει την επόμενη εβδομάδα αν θυμάμαι καλά
YiN Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δεν τους εχω ψαξει πολυ κ δεν τρελαινομαι αλλα θα το χω υποψιν... Το καινουριο - εχει βγει κατι μηνες βασικα- Amon Tobin το ακουσες? ( Το ISAM) . Αρχικα ενιωσα μεγαλη απογοητευση αλλα υστερα απο το ταξιδι στη σαλονικα πιστευω οτι απλα γαμαει.Αρκετα πρωτοτυπο και πολυ προσεγμενος ηχος,βεβαια καμμια σχεση με τα παλιοτερα του. Και δεν το παθαινω συχνα με μουσικη τελευταια αυτο το πραγμα, δηλαδη τοσο μεγαλη αλλαγη γνωμης. Λατρεύω 65days. Του Τομπιν δεν το έχω ακούσει ακόμα, πήγα να το βάλω τώρα αλλά δεν είναι κατάλληλο για τη δουλειά =ρ Θα το ακούσω το απόγευμα και θα σου πω.
thanocaster Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Αυτό περίμενα και των Black Keys που βγαίνει την επόμενη εβδομάδα αν θυμάμαι καλά 5 Δεκέμβρη αν δεν κάνω λάθος βγαίνει των Black Keys. Πάντως, το Ceremonials, αν και δεν είναι στο ύφος του προηγούμενου, είναι τρομερός δίσκος και θα είναι σίγουρα -μαζί με το Velociraptor- στο Top 3 μου για το 2011.
-nick- Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Λατρεύω 65days. Του Τομπιν δεν το έχω ακούσει ακόμα, πήγα να το βάλω τώρα αλλά δεν είναι κατάλληλο για τη δουλειά =ρ Θα το ακούσω το απόγευμα και θα σου πω. Nαι πες γνωμη. Ειναι αρκετα ενδιαφερον και πρωτοτυπο. Dubstep στοιχεια χωρις να φαινεται οτι ειναι dubstep.IDM στοιχεια χωρις να φαινεται οτι ειναι IDM. Γενικα πολυ εντεχνα σχεδιασμενο. Ον τοπικ Καινουριο ISHQ με τιτλο And Awake http://www.discogs.com/artist/ISHQ http://www.youtube.com/watch?v=x84MX2eMcaI
YiN Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Nαι πες γνωμη. Ειναι αρκετα ενδιαφερον και πρωτοτυπο. Dubstep στοιχεια χωρις να φαινεται οτι ειναι dubstep.IDM στοιχεια χωρις να φαινεται οτι ειναι IDM. Γενικα πολυ εντεχνα σχεδιασμενο. Το άκουσα. Μεχ. Μου φαίνεται υπόδειγμα έλλειψης έμπνευσης. Πού είναι ο άνθρωπος που έγραψε το ποίημα, το Bloodstone;
-nick- Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Εγω το βρηκα πολυ εμπνευσμενο, σε αντιθεση με προηγουμενες δουλειες του του στυλ Foley Room. Τεσπα και γω σου πα στην αρχη το θεωρησα μεγαλη πατατα μετα ομως αναθεωρησα ...
Sellers Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Καινούργια κυκλοφορία του 2l8: New Battles: Without Honor And Humanity Και απο Misuse: Και ένα live απο Sigur Ros: Kαι καινούργια κυκλοφορία απο Lunatic Soul, έτσι να τσιτωθεί η Yin: Ξεπαραδιάστηκα σήμερα.
Kasrith Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Πάντως, το Ceremonials, αν και δεν είναι στο ύφος του προηγούμενου, είναι τρομερός δίσκος και θα είναι σίγουρα -μαζί με το Velociraptor- στο Top 3 μου για το 2011. Blown away, φοβερός πραγματικά...
YiN Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Kαι καινούργια κυκλοφορία απο Lunatic Soul, έτσι να τσιτωθεί η Yin: Ενώ με τα άλλα θα 'μαι χαλαρή ας πούμε. Πάω πάω. Χάνεται πολύτιμος χρόνος.
YiN Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Blown away, φοβερός πραγματικά... Λοιπόν, μπήκα στο τριπάκι και το άκουσα κι εγώ. Ωραίο είναι - αν και όχι στα συνήθη γούστα μου. Μου άρεσε πολύ το seven devils.
YiN Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Καλά ναι, εννοείται. Γι'αυτό απογοητεύτηκα λίγο =ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα