Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αγάπη μου κανεις δε σε σταμάτησε. Νταξ.

Ψάχνω τόση ώρα να θυμηθώ κάτι κατάπτυστο που μου έχεις πει ότι ακούς αλλά δεν βρίσκω.

Γι'αυτό θα αρκεστώ στην συκοφαντία:

Άντε κυρά μου στον Μαζωνάκη σου και άσε μας εμάς τους έντεχνους να καταθέτουμε με πόνο την ψυχή μας στους στίχους του Φοίβου... (Βραβείο Κοέλιο, 2007)

Δημοσ.

Ψάχνω τόση ώρα να θυμηθώ κάτι κατάπτυστο που μου έχεις πει ότι ακούς αλλά δεν βρίσκω.

Σταυρώνω χέρια και νιώθω τη δικαίωση τόσων χρόνων ενασχόλησης με τη μουσική, και βγαλσίματος ματιών-χεριών και λοιπών μελών να με πλημμυρίζει.

Εν ολίγοις:

Όταν εσύ πάγαινες εγώ ερχόμανε young padawan.

Δημοσ.

Yin, αναμένουμε πλήρη λίστα με τα ακούσματά σου για να αρχίσουμε το κράξιμο. Δεν πέρασε ούτε ένας χρήστης από ινσόμνια που δεν καταφέραμε να του ξεφτιλίσουμε τα γούστα του, και δεν θα σπάσεις εσύ το κατεστημένο.

Δημοσ.

Τι έγινε, θα το ξεσκίσετε το θρεντ?? :P

Και γω που νόμιζα είχαμε 2 σελίδες νέους δίσκους και χάρηκα... πφφ

Δημοσ.

Yin, αναμένουμε πλήρη λίστα με τα ακούσματά σου για να αρχίσουμε το κράξιμο. Δεν πέρασε ούτε ένας χρήστης από ινσόμνια που δεν καταφέραμε να του ξεφτιλίσουμε τα γούστα του, και δεν θα σπάσεις εσύ το κατεστημένο.

Εγώ θα έλεγα να μου δώσεις εσύ πλήρη λίστα των δικών σου, να δεις τι ωραία που κράζω κι εγω ντε =ρ

Τι έγινε, θα το ξεσκίσετε το θρεντ?? :P

Και γω που νόμιζα είχαμε 2 σελίδες νέους δίσκους και χάρηκα... πφφ

Εντάξει, θα ανοίξουμε νεό θρεντ με τα ακούσματα της γιν =ρ

Δημοσ.

Μα εγώ ακούω μόνο σκουπίδια. Όσο πιο σκουπίδι είναι τόσο πιο πολύ μ' αρέσει :D . Ρώτα και τον Σέλερς. Και για να επαναφέρω την τάξη στο θρεντ, αφού ο αξιαγάπητος μοντεράτορας είναι απασχολημένος να ψάχνει στα ποστς σου στο μπλα-μπλα, πάρτε και μερικά που σύντομα θα στολίζουν τις δισκοθήκες μας:

- Whitesnake - Forevermore (18/4/2011)

- Charlatans - Who We Touch Tour: Brixton Academy (11/4/2011). 3 CD! :shock:

- Suede - Suede (30/5/2011). 2 CD + DVD

- Wombats - This Modern Glitch: Bonus Tracks (25/4/2011)

Επίσης, έχει ανακοινώσει η Amy Winehouse ότι θα κυκλοφορήσει σύντομα το νέο cd της.

Δημοσ.

Μα εγώ ακούω μόνο σκουπίδια. Όσο πιο σκουπίδι είναι τόσο πιο πολύ μ' αρέσει :D . Ρώτα και τον Σέλερς. Και για να επαναφέρω την τάξη στο θρεντ, αφού ο αξιαγάπητος μοντεράτορας είναι απασχολημένος να ψάχνει στα ποστς σου στο μπλα-μπλα, πάρτε και μερικά που σύντομα θα στολίζουν τις δισκοθήκες μας:

- Whitesnake - Forevermore (18/4/2011)

- Charlatans - Who We Touch Tour: Brixton Academy (11/4/2011). 3 CD! :shock:

- Suede - Suede (30/5/2011). 2 CD + DVD

- Wombats - This Modern Glitch: Bonus Tracks (25/4/2011)

Επίσης, έχει ανακοινώσει η Amy Winehouse ότι θα κυκλοφορήσει σύντομα το νέο cd της.

Υπάρχουν ακόμα οι suede; Τους έχω χάσει εδώ και κάτι χρόνια - εφηβάκι ήμανε, αχ! - και γενικά βρίσκω ότι κούρασαν.

Δημοσ.

Δεν ξέρω, νομίζω σε αυτή τη φάση και δεδομένου ότι δεν είμαι πλέον 16 χρονών, αν άκουγα αυτή τη φωνή πάνω απο 5 λεπτά θα με έπιανε πονοκεφαλος.

Δημοσ.

Είσαι σίγουρη; Γιατί μεγάλωσε και αυτός και δεν διπλώνει πια η φωνή του! :D

http://www.youtube.com/watch?v=C-zeaPbDNts

Edit: Αλήθεια, έχουμε κανένα νέο από αυτές τις ψυχές;

Όντως, δενκακό.

Για τις ψυχές αυτές δεν έχω ακούσει κάτι, αλλά ελπίζω. :wub:

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...