Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φαντάζομαι πως θα έχει μια κάποια μικρή σχέση, άλλωστε πειραματίζονται αρκετά τελευταία με ηλεκτρονικό ήχο. Το θέμα είναι πως πλέον αρχίζουν και καταπιάνονται με πιο ώριμα concept, και αυτό μόνο καλό είναι για μια τέτοια μπάντα.

• Απαντ. 167
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Tο Dubstep μερος ειναι απλα βαρετο χιλιοπαιγμενο εμπορικο dubstep. Το υπολοιπο ειναι απλα βαρετο. IMO παντα.

Δημοσ.

Δεν ξέρω για τους άλλους, αλλά εμένα αυτό μου ανοίγει την όρεξη. Οι άτιμοι ωριμάζουν όλο και περισσότερο άλμπουμ με το άλμπουμ, και, επιτέλους, αρχίζουν και γράφουν και λίγο πιο τοποθετημένο στίχο. Όταν αγόραζα το Showbiz ποτέ μου δεν θα μπορούσα να φανταστώ αυτήν την εξέλιξη από αυτή την μπάντα.

Το είχα δει πριν κάποιες μέρες - για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω πώς να αντιδράσω =ρ

Ξέρεις έχω την αίσθηση ότι θα είναι απο αυτά που θα αποτελούν την τρελή, γαμάτη στροφή της μπάντας ξέρω 'γω ή σκέτη αηδία =ρ

Δημοσ.

Δεν ήξερα ότι βγάλανε cd, ευχαριστώ!

edit*

κάτσε.

Είναι κανένα dubstep mix ή έτσι θα είναι το cd? Μου αρέσει αυτό που ακούω.

Δεν εχει dubstep ο δισκος.Απλα ειναι πιο ηλεκτρονικος με "βαρυτερα" επισης drums.Φαντασου κατι αναμεσα σε Knights of Cydonia και Exogenesis.

Οπως εχω ξαναγραψει νομιζω, για εμενα η συγκεκριμενη μπαντα υπαρχει μονο μετα το 2006 και τη στροφη που εκαναν ευτυχως στον ηχο τους αλλα και στο γραψιμο.

Δημοσ.

If-These-Trees-Could-Talk-Red-Forest.jpg

Κυκλοφόρησε και είναι όπως το περίμενα: Πολύ δυνατό

Αυτή η μπάντα τελικά....

2 γαμάτα cd μέχρι τώρα και ένα γαμάτο EP.

http://ifthesetreescouldtalk.com/

Εδώ και δύο μέρες το ακούω ασταμάτητα.Πραγματικά ένας δίσκος από τα παλιά με την έννοια ότι κάθε φορά που τον ακούς,ανακαλύπτεις και κάτι καινούργιο.Τον αγάπησα από το πρώτο άκουσμα αλλά μάλλον θα περάσουμε σε φάση λατρείας.

Θα ψάξω για βινύλιά τους(αν υπάρχουν)και θα έχω το νου μου στο thread γιατί πραγματικά οι περισσότερες προτάσεις σας είναι από ενδιαφέρουσες εως εξαιρετικές.

Δημοσ.

Η YiN άργησε μια μέρα, χεχ,

in other news, έχω εμπιστοσύνη στους muse και πιστεύω πως θα είναι ένα προσεγμένο και αξιόλογο αν μη τι άλλο album

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Jack_White_Blunderbuss_cover.jpg

Jack White - Blunderbuss

Αυτό γιατί δεν έχει μπει δωμέσα, έχει από τον Απρίλιο. Το ακούω τώρα και μου 'χει φτιάξει το κέφι.

Η φάση είναι early rock, πιανάκι, κιθαρίτσα, γαμάει. Και φαντάζεσαι τη χορωδία με τις νέγρες από πίσω σε φάση hit the road jack. Αγάπησα.

Δημοσ.

Δυστυχώς συμφωνώ απόλυτα.

Μόνο το τελευταίο τρακ συμπάθησα. Τι αναμάσημα ήταν αυτό ρε 'συ; Μπαλάντες βαρετές, καμία αλλαγή στον στίχο (παίζει να έκαναν απλό rephrase), σαν να το έγραψαν επειδή έπρεπε κάτι να γράψουν. Ελπίζω να είναι απλά καμπή και να μην έχουν πάρει την κάτω βόλτα.

Άντε μην αρχίσω και με τη νταμπστεπ που έχωσαν μέσα. Πφ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...