Προς το περιεχόμενο

Ψαχνω λαπτοπ με usb3.0

greekparot

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετω την παρεα.

Λοιπον θελω να αγορασω ενα λαπτοπ το οποιο η cpu του θα ειναι I3 ή I5, ο σκληρος δισκος να ειναι στις 7200στροφες αλλα βασικο κριτηριο ειναι να εχει usb3.0

Εχω φαει το τοπο και δεν μπορω να βρω. Οι κατασκευαστες γιατι αργουν τοσο πολυ να βγαλουν μοντελα με την καινουρια εκδοση 3.0;

Εαν σε καποιον εχει πεσει στην αντιληψη του καποιο μοντελο ας μου το ποσταρει. Κοιταξα σε eshop & Πλαισιο αλλα στα φιλτρα αναζητησης δεν εχουν σαν κριτηριο επιλογης την usb3.0

Παρ'ολα αυτα συνεχιζω κ' εγω στο search..

Δημοσ.

Εχεις μηπως λινκ απο εκει που το αγορασες; Διοτι βρηκα πολλα vaio αλλα χωρις usb3.0, στο σκρουτζ εβαλα το δικο σου αλλα δεν μου γραφει οτι εχει usb3.0

Δημοσ.

Χαιρετω την παρεα.

Λοιπον θελω να αγορασω ενα λαπτοπ το οποιο η cpu του θα ειναι I3 ή I5, ο σκληρος δισκος να ειναι στις 7200στροφες αλλα βασικο κριτηριο ειναι να εχει usb3.0

Εχω φαει το τοπο και δεν μπορω να βρω. Οι κατασκευαστες γιατι αργουν τοσο πολυ να βγαλουν μοντελα με την καινουρια εκδοση 3.0;

Εαν σε καποιον εχει πεσει στην αντιληψη του καποιο μοντελο ας μου το ποσταρει. Κοιταξα σε eshop & Πλαισιο αλλα στα φιλτρα αναζητησης δεν εχουν σαν κριτηριο επιλογης την usb3.0

Παρ'ολα αυτα συνεχιζω κ' εγω στο search..

κανε υπομονη και τα περισσοτερα λαπτοπ σε λιγους μηνες θα εχουν αυτα που ζητας(ετσι θα εχεις περισσοτερες επιλογες)!

Καλο ειναι να μην βιαζομαστε και να μην καταλυγουμε,σε κατι λιγοτερο απ'αυτο που μας χρειαζεται!;)

Δημοσ.

Με πόσα λεφτά ρε φίλε τα θες αυτά στο λάπτοπ ;

Αν δεν υπάρχει οικονομική στενότητα θα σου πρότεινα ανεπιφύλακτα αυτό Link έχει όλα αυτά που θες σε ποιότητα που δεν υπάρχει αλλού Link και με WINDOWS 7 Profetional.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...