Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα ασύρματου δικτύου μεταξύ windows 7

chrislem

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους! Έχω 2 laptop (hp pavillion dv8 & dv7) με windows 7 Ultimate 64-bit. Και τα 2 συνδέονται στο Internet ασύρματα με ένα router Τhomson. Μήπως μπορείτε να μου πείτε πως μπορεί ο ένας υπολογιστής να "δει" τον άλλον? Έχω ψάξει παντού και όλοι λένε μέσω της οικιακής ομάδας που έχουν τα Win7 αλλά σε μένα δεν βγάζει πότε "Συμμετοχή σε οικιακή ομάδα" σε κανένα laptop. Και στα δύο βγάζει μόνο "Δημιουργία Οικιακής ομάδας". Μήπως μπορείτε να μου πείτε τι μπορώ να κάνω? Σας ευχαριστώ για την απάντηση και τον χρόνο σας όλους προκαταβολικά! Να σημειώσω ότι αν μπω στις ρυθμίσεις του Router στον browser φαίνεται ότι ο άλλος υπολογιστής συνδέεται σε αυτό. Αλλά όταν πατάω το εικονίδιο Δίκτυο στην επιφάνεια εργασίας μου βγάζει μόνο τον δικό μου υπολογιστή και το router! Επίσης να πω ότι και στα 2 έχω επιλέξει η σύνδεση να είναι οικιακή!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Οπως περιγράφεις το πρόβλημα και αν κατάλαβα καλα, το router βλέπει κ τα δυο pc αλλά το ένα Pc δεν βλέπει το άλλο. Δες με δεξί κλικ στο εικονίδιο του υπολογιστή και ιδιότητες αν και οι δυο έχουν την ίδια ομάδα εργασίας. Αν όχι σίγουρα αυτό ειναι και το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις, αλλάζεις σε ίδια ομάδα εργασίας (προσοχή στην λεπτομέρια) και όλα φτιάχνουν. Αν πάλι έχουν την ίδια ομάδα εργασίας άλλαξέ την και στους δυο και βάλε μια εύκολη με κεφαλαία λατινικά χωρίς σύμβολα, αριθμούς κτλ., π.χ.GRAFEIO ή SPITI Στη συνέχεια κλεισε το ρουτερ και ανοιξέ το ξανα. Φυσικά πρέπει να κανεις επανεκίνηση και στα δυο pc όταν θα αλλάξεις ομάδα εργασίας. Καλή τύχη φίλος....

Δημοσ.

Το πρόβλημα λύθηκε παίδες! Άλλαξα ομάδες εργασίες και έκανα επανεκκίνηση το router! Ελπίζω να μην είναι προσωρινό.. :) Σας ευχαριστώ πολύ όλους για το ενδιαφέρον και τις απαντήσεις σας!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...