Προς το περιεχόμενο

"Το μέλλον του Wii"

naruto14

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το motion plus το έδιναν μαζί με το wii sports resort σε πάρα πολύ καλή τιμή..!

Εγώ δεν το έχω ακόμα αλλά αναγκαστικά θα το πάρω αν αληθεύουν οι φήμες για το zelda που θα βγει...!

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το είχα πάρει όταν πρωτοκυκλοφόρησε. Μετά τον πρώτο χαβαλέ με το wii sports και αφού τελείωσα το zelda έμεινε να διακοσμεί ένα ράφι. Με αυτό δεν θέλω να πω ότι δεν αξίζει σαν μηχάνημα απλά τελικά δεν ταίριαζε στα γούστα μου αφού παίζω κυρίως pro και χρησιμοποιώ το ps3 που πήρα μετά σαν bluray player

Δημοσ.

Το είχα πάρει όταν πρωτοκυκλοφόρησε. Μετά τον πρώτο χαβαλέ με το wii sports και αφού τελείωσα το zelda έμεινε να διακοσμεί ένα ράφι. Με αυτό δεν θέλω να πω ότι δεν αξίζει σαν μηχάνημα απλά τελικά δεν ταίριαζε στα γούστα μου αφού παίζω κυρίως pro και χρησιμοποιώ το ps3 που πήρα μετά σαν bluray player

Φίλε το wii έχει πάρα πολύ ωραία παιχνίδια..!

Και αν τα συνδυάσεις με κάποιους πολύ γαματους τίτλους του gc, το τέλειο multiplayer,το ότι δεν δίνεις ευρώ για να το τσιπάρεις και την αρχική του τιμή αξίζει η αγορά του...

Δημοσ.

Δεν διαφωνώ σε αυτά που λες απλά δεν ξέρω το λόγο αλλά δεν με τραβάει πια. Αυτό όμως είναι κάτι απόλυτα προσωπικό

Δημοσ.

Παιδιά αν χρησιμοποιήσουμε Wi-Fi στο Wii υπάρχει πιθανότητα να μας πιασει η nintendo αν εχουμε κανει τσιπακι ή softmodding? Όλα τα παιχνίδια είναι διαθέσιμα με το Wii remote plus χειρηστήριο? Τι απόσταση χρειαζόμαστε απο την οθόνη? Ρωτάω αυτά επειδη δεν μπορεσα να το βρω πουθενα. ελπιζω να ξερετε να απαντησετε. Ευχαριστω!

Δημοσ.

Για ban δεν έχω ακούσει ποτέ τίποτα...!!

Για το wii remote plus λέμε παραπάνω.

Και η απόσταση είναι πολύ ικανοποιητική..!

Προσωπικά δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα..!

Δημοσ.

Παιδιά αν χρησιμοποιήσουμε Wi-Fi στο Wii υπάρχει πιθανότητα να μας πιασει η nintendo αν εχουμε κανει τσιπακι ή softmodding? Όλα τα παιχνίδια είναι διαθέσιμα με το Wii remote plus χειρηστήριο? Τι απόσταση χρειαζόμαστε απο την οθόνη? Ρωτάω αυτά επειδη δεν μπορεσα να το βρω πουθενα. ελπιζω να ξερετε να απαντησετε. Ευχαριστω!

δεν παιζει ban απο nintendo, αποσταση απο 20cm εως οσο θελεις..

Δημοσ.

Τα παιχνίδια του Wii αντιγράφουν ακριβώς τις κινήσεις του καρπού? γιατι μερικα βιντεο που εχω δει με το playstation move είναι φοβερα. Αναρωτιεμαι αν παιζει το ιδιο και με το Wii.

Δημοσ.

Καταρχήν το playstation move έχει 5 παιχνίδια.

Ενώ το wii ολόκληρη γκάμα...

Επίσης με το motion plus το wii έχει απίστευτη ευκρίνεια όπως επίσης και χίλια δυο έξυπνα gadget (βλέπε τιμόνι για mario cart όπλο για resident evil κλπ κλπ κλπ)

Δημοσ.

Μια που ανέφερες τα Accessories του Wii. Έχει σημασία τι παιχνίδι παίζεις και τι accessorie έχεις? Θέλω να πω μπορεις να πάρεις ένα σπαθί και αφού βάλεις το Wiimote μέσα να το λειτουργήσεις ως τιμονιέρα σε άλλο παιχνίδι? Ή θέλει καθε παιχνίδι το δικο του Accessorie?

Δημοσ.

Μια που ανέφερες τα Accessories του Wii. Έχει σημασία τι παιχνίδι παίζεις και τι accessorie έχεις? Θέλω να πω μπορεις να πάρεις ένα σπαθί και αφού βάλεις το Wiimote μέσα να το λειτουργήσεις ως τιμονιέρα σε άλλο παιχνίδι? Ή θέλει καθε παιχνίδι το δικο του Accessorie?

Θεωρητικά ναι..!

Μπορείς να το κάνεις..!

Πρακτικά δεν ξέρω πόσο θα σε βολέψει :P :P

Δημοσ.

ναι άλλο αυτό! Απλά δεν ξέρω αν είναι συμβατα. Μήπως υπάρχει περιπτωση να μην δουλευει ή να μην μπορεις να παίξεις?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...