naruto14 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Κάτοχοι και μη κάτοχοι του Wii. Σύμφωνα με τα τελευταία νεα απο την sony και την Microsoft η τεχνολογια στα video games έχει προχωρίσει πολύ. Το Wii δεν υποστιρίζει ούτε ούτε Bluray, ούτε HD ούτε καν ταινίες! Δηλαδή είναι μια καθαρά βιντεοκονσόλα για παιχνίδια. Πως πιστεύετε θα είναι το μέλλον του? Θα σταματήσουν να κυκλοφορούν παιχνίδια σε κανα 2 χρόνια? Υπάρχει μήπως περίπτωση για την κυκλοφορία του Wii 2? Πρόκειτε η Nintendo να ανεβαθμίση την τωρινή της κονσόλα με μια πρόσθετη συσκευή όπως έκανε η MS με το Kinect? Για πειτε γνώμες!
antonl Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 [...] Υπάρχει μήπως περίπτωση για την κυκλοφορία του Wii 2? [...] Ναι: http://www.google.com/search?q=Wii+2
filip123go Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Θα βγει και wii hd αν δεν κάνω λάθος..! Έχω όλες τις κονσόλες που κυκλοφορούν, πίστεψε με, καμία δεν έχει περισσότερο γέλιο στο multiplayer απ ότι το wii..!! edit: Μαι χαρά παίζει ταινιούλες το wii, αν ξέρεις πως..! (και μπορείς να κάνεις και χίλια δυο άλλα πράγματα, χωρίς τον φόβο του ban..!)
naruto14 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Θα βγει και wii hd αν δεν κάνω λάθος..! Έχω όλες τις κονσόλες που κυκλοφορούν, πίστεψε με, καμία δεν έχει περισσότερο γέλιο στο multiplayer απ ότι το wii..!! edit: Μαι χαρά παίζει ταινιούλες το wii, αν ξέρεις πως..! (και μπορείς να κάνεις και χίλια δυο άλλα πράγματα, χωρίς τον φόβο του ban..!) Νομίζω για HD έχω δει οτι υπαρχει ενα καλωδιο για να συνδεσεις. Αν και δεν με ενδιαφερει τοσο πολυ αυτο. Πιο πολύ πιστεύω αξίζει σε μια κονσόλα να έχει καλο multiplayer και ωραία games. Απλά δεν είναι λίγο βαρετο τα 2D games ρε παιδια? Υπάρχει ειδικό softmodding [ή κατι τετοιο τελος παντων] που να βαζεις την δυνατοτητα στο wii να παιζει ταινίες?
filip123go Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Απλά δεν είναι λίγο βαρετο τα 2D games ρε παιδια? έχει 500 παιχνίδια σε 3d αλλά και αυτά που είναι σε 2d (super smash bross, super mario) είναι και γ@μώ..! Υπάρχει ειδικό softmodding Ναι υπάρχει και υπάρχει και οδηγός στο forum..!
antonl Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Έχω παίξει ελάχιστα αν και την έχω καμιά 2ετία αλλά ο μόνος λόγος που τ αγόρασα είναι για το χαβαλέ όταν παίζουν 2-4 φίλοι. Δεν την είδα ποτέ σαν xbox, ps, pc ή media player. Οπότε ναι, ό,τι επιπλέον feature καλοδεχούμενο αλλά το μόνο πραγματικά απαραίτητο για μένα είναι η ύπαρξη διασκεδαστικών παιχνιδιών (χωρίς να χουν κάποια σημασία τα γραφικά τους).
naruto14 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Έχω παίξει ελάχιστα αν και την έχω καμιά 2ετία αλλά ο μόνος λόγος που τ αγόρασα είναι για το χαβαλέ όταν παίζουν 2-4 φίλοι. Δεν την είδα ποτέ σαν xbox, ps, pc ή media player. Οπότε ναι, ό,τι επιπλέον feature καλοδεχούμενο αλλά το μόνο πραγματικά απαραίτητο για μένα είναι η ύπαρξη διασκεδαστικών παιχνιδιών (χωρίς να χουν κάποια σημασία τα γραφικά τους). Πιστεύω απο ότι έχω διαβάσει ότι το Wii είναι μια κονσόλα για την οικογένεια ή για παρεα με φιλους. Για να περασεις λιγο καλα και να εχεις λιγο πλακα. Πάντως την κονσόλα την έχουν αρκετά φθηνη. Τα χειρηστήρια γιατί τα έχουν 60 ευρώ το ένα ρε παιδια? Βάλε και 15 το nunchunκ παμε στα 75 το χειρηστήριο! Σου βγαίνει η πίστη!
filip123go Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Τα χειρηστήρια γιατί τα έχουν 60 ευρώ το ένα ρε παιδια? Βάλε και 15 το nunchunκ παμε στα 75 το χειρηστήριο! Σου βγαίνει η πίστη! :confused: :confused: :confused: Δες εδώ..! Δέκα ελληνικοί χαρακτήρες
naruto14 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 :confused: :confused: :confused: Δες εδώ..! Δέκα ελληνικοί χαρακτήρες όλα αυτά μεταχειρησμένα? Υπάρχει αξιποστία?
Drop_Dead Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Πιστεύω απο ότι έχω διαβάσει ότι το Wii είναι μια κονσόλα για την οικογένεια ή για παρεα με φιλους. Για να περασεις λιγο καλα και να εχεις λιγο πλακα. Πάντως την κονσόλα την έχουν αρκετά φθηνη. Τα χειρηστήρια γιατί τα έχουν 60 ευρώ το ένα ρε παιδια? Βάλε και 15 το nunchunκ παμε στα 75 το χειρηστήριο! Σου βγαίνει η πίστη! Ναι σε συ αλλα δεν χρειαζεται να εχεις το wiiremote μαζι με το nunchuck υποχρεωτικα. Το σκετο wii remote εχει 30-35 και συνηθως τα πιο πολλα multi θελουν σκετο wii remote χωρις nunchuk. Εγω εχω 3 wii remotes , 1 nun, 1 wii motion plus. Οταν παιζουμε διπλο (μαριο παρτυ,σμασ , νιου συπερ μαριο) χρειαζονται τα 3 σκετα nunchuks.
naruto14 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Ναι σε συ αλλα δεν χρειαζεται να εχεις το wiiremote μαζι με το nunchuck υποχρεωτικα. Το σκετο wii remote εχει 30-35 και συνηθως τα πιο πολλα multi θελουν σκετο wii remote χωρις nunchuk. Εγω εχω 3 wii remotes , 1 nun, 1 wii motion plus. Οταν παιζουμε διπλο (μαριο παρτυ,σμασ , νιου συπερ μαριο) χρειαζονται τα 3 σκετα nunchuks. Μια που το ανέφερες: Τo motion plus παίζει όλα τα παιχνίδια του Wii? Απαιτείτε στη μεγαλύτερη γκαμα παιχνιδιων της κονσόλας? Εσύ για παράδειγμα γιατι πήρες ένα? Οταν παιζεις multiplayer δεν σου χρείαζετε? Υπάρχει το Wii remote [χωρις ενσωματωμενο το motion plus] στην αγορα?
filip123go Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 όλα αυτά μεταχειρησμένα? Υπάρχει αξιποστία? όχι μεταχειρισμένα βρε...! Ολοκαίνουρια είναι..! Και στα μαγαζιά τόσο έχουν..! Δες... edit: Δεύτερη σελίδα
naruto14 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 όχι μεταχειρισμένα βρε...! Ολοκαίνουρια είναι..! Και στα μαγαζιά τόσο έχουν..! Δες... edit: Δεύτερη σελίδα Εδώ? Που τις είδες τις ίδιες τιμές παλι 60 και 70 εχουν
Drop_Dead Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Μια που το ανέφερες: Τo motion plus παίζει όλα τα παιχνίδια του Wii? Απαιτείτε στη μεγαλύτερη γκαμα παιχνιδιων της κονσόλας? Εσύ για παράδειγμα γιατι πήρες ένα? Οταν παιζεις multiplayer δεν σου χρείαζετε? Υπάρχει το Wii remote [χωρις ενσωματωμενο το motion plus] στην αγορα? To αγορασα γιατι απλα ηθελα να το δοκιμασω σαν τεχνολογια σε wii sports resort και red steel 2. Σε πολυ λιγα παιχνιδια χρησιμοποιειται και για διπλο μονο στο wii sports resort.
naruto14 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Σοβαρά? Δηλαδή δεν αξίζει έ? Προτιμότερο να πάρει καποιος απλά χειρηστήρια Wii? Και 2 wii motion plus το πολυ για το wii sports resort? Μα πουθενά αλλού για διπλό παιχνίδι? Μας κοροιδεύουν?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.