GusBabis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 εχει καποιος να μου προτεινει καποιο Forum για χαλαρη κουβεντα και συζητηση διαφορων θεματων?????? σε φαση παρεας???
insomniaK Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 μας προσβάλεις! Που καλύτερα από εδώ;;;
GusBabis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 ειναι θεμα μιας εργασιας μου η ελευθερια του λογο στο ιντερνετ και κατα ποσο υπαρχουν χωροι στο cyberspace που υπαρχει πραγματικα αυτο που λενε για το νετ μια μεγαλη παρεα
freedubus Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Στο ινσόμνια μόνο παρτούζα δεν έχουμε κάνει ακόμα.
athlios Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Στο ινσόμνια μόνο παρτούζα δεν έχουμε κάνει ακόμα. μη το λες, μη το λες.
Pantelwolf Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Στο ινσόμνια μόνο παρτούζα δεν έχουμε κάνει ακόμα. Κρύβε λόγια
GusBabis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 ας κανουμε μια και εμεις να φαμε τον μπιπ τον Σειρηνακη να βγαλουμε φραγκα!!!!
BaLsAmoMenos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Μαλλον αυτο που ψαχνεις ειναι ενα ελευθερο φορουμ και οχι φιλελευθερο. Ακου εκει, φιλελευθερο. Φιλελευθερισμος.
GusBabis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Φιλελευθερισμός είναι ένα σύνολο ιδεών ή ένα φιλοσοφικό ρεύμα που θέτει ως κύριο στόχο τη θρησκευτική, πολιτική ή οικονομική ελευθερία του ατόμου. Ο όρος όμως χρησιμοποιείται για διάφορες ιδεολογίες, οι οποίες δε συνδέονται απαραίτητα μεταξύ τους. αυτο ψαχνω αλλα πες το ελευθερο δεν εχω pro
thanocaster Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Στο ινσόμνια μόνο παρτούζα δεν έχουμε κάνει ακόμα. ΧΑ! Έχασες τη συνάντηση της περασμένης Τετάρτης, γι αυτό το λες!
kage Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 οι πολιτικες συζητησεις απαγορευονται εδω...
hurin Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 οι πολιτικες συζητησεις απαγορευονται εδω... Και επιτρέπονται οι παρτούζες?
marantonis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Τσεκαρε κι αυτο: http://antidogma.gr/ Στο ινσόμνια μόνο παρτούζα δεν έχουμε κάνει ακόμα. Κακώς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.