Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με wifi modem...

cosmos000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

anonymous δεν σου ειπε κανεις να ποσταρεις.ουτε εχουμε κατι μαζι σου προσωπικα.αντιθετως οπως σου ειχα γραψει και σε διαφορα post μαρεσει που ξερεις παρα πολλα και ειδικα σε Open wag firmware,vigor κτλ και γενικως οι γνωσεις σου ειναι παρα πολλες και εισαι great help εδωμεσα.και δεν το λεω ειρωνικα .σοβαρα το λεω.επισης εχεις βοηθησει πολυ κοσμο και ολοι μας χρειαζομαστε ατομα Like you.apla το μονο που ειχα πει και μαλλον το παρεξηγησες οτι τα netgear οκ δεν ειναι vigor Και ουτε zyxel και ουτε θα γινουν αλλα ειναι value for money.ξερεις σε ποσα θεματα απειρος κοσμος ελεγε οτι θελει να δωσει 30-40 ευρω μονο για ρουτερ και μετα βιας τους ελεγες δωσε κατι παραπανω να παρεις κατι καλυτερο.εσυ οπως και αλλοι καταλαβαινεις οτι ναι θα δωσω 120 ευρω για ρουτερ και θα εχω το κεφαλι μου ησυχο.αλλοι δεν το βλεπουν ετσι.μπορει να χαλανε 300 ευρω για μπουζουκια και να μην θελουν να δωσουν 50 για ρουτερ γιατι το βρισκουν περιττο νομιζοντας οτι ολα τα ρουτερ ειναι ιδια.

Δημοσ.

never post again. deleted all

ώπα τί έγινε ?έχασα επεισόδια?Μπας κ είχες λύση να προτείνεις?

Δεν μου το κάνουν pouline γιατί το ρούτερ το έχω εγώ αγορασμένο και δεν είναι νοικιασμένο απ αυτούς (4 ευρώ το μήνα!!!!).Τεσπα θα αγοράσω κάποια στιγμή κάποιο άλλο που ξέρω σίγουρα ότι έχει ξεκλείδωτες τις ρυθμίσεις.Ευχαριστώ που ασχολήθηκες πάντως!

Δημοσ.

ναι αλλα επειδη το αγορασες θα πρεπει να ειναι ξεκλειδωτο και αν οχι να σου αλλαζαν αυτα που θες επανω.ελεος δηλαδη

Δημοσ.

Δίκιο έχεις και εγώ δίκιο έχω και όλοι μας.Απλά είναι περίεργα τα πράγματα.Υπάρχει η επιλογή να το νοικιάσεις με το λογότυπο της εταιρίας κανονικά και κλειδωμένα τα defaults (αλλά 4 ευρώ το μήνα δεν λέει όπως καταλαβαίνεις).Δεύτερη επιλογή αγοράζεις ακριβώς το ίδιο (με τα λογότυπα της εταιρίας κλειδωμένο κτλ κτλ) από μαγαζιά έξω αλλά η εταιρία δεν μπορεί να σε εξυπηρετήσει σε τίποτα (η περίπτωση μου).τρίτη επιλογή αγοράζεις άλλο άσχετο router ξεκλείδωτο ....αλλά σε αυτές τις περιπτώσεις πρέπει να γνωρίζεις τις ρυθμίσεις για να τις βάλεις...γιατί αλλιώς έχεις προβλήματα τύπου συνέχεια disconnects κτλ κτλ.Εγώ από παλιά είχα αυτό το ρούτερ και αυτό που πήρα το συμπλήρωμα για το wifi είναι βασικά κλειδωμένο με ρυθμίσεις για wifi σταθερό τηλέφωνο γι αυτό όλη η ιστορία.....

Δημοσ.

τοτε παρε ενα ξεκλειδωτο νεο.απλα ειναι απαραδεκτο εφοσον αγοραζεις δικο τους ρουτερ με το λογοτυπο τους να μην σου κανουν αλλαγες.και μου φαινεται παραξενο να μην σε αφηνει να αλλαξεις το bridge se pppoe.κανονικα αυτο θα πρεπε να ηταν ξεκλειδωτο.

Δημοσ.

Δεν βρίσκεις άκρη φίλε μου.Τεσπα αρκετά παιδεύτηκα κ εγώ αρκετά κ εσύ.Το αποτέλεσμα είναι οτι πήρα πριν λίγο ένα άλλο ξεκλείδωτο router wifi (ενιαίο κομμάτι !! )από έναν φίλο μου που είχε καβάτζα και επιτέλους λειτουργούν όλα ρολόι....Μάλιστα αυτό έχει τόσες ρυθμίσεις για παραμετροποίηση που χάνεις την μπάλα!!!:-D

και πάλι χίλια ευχαριστώ για την βοήθεια σου .

Δημοσ.

Μην ευχαριστεις.ελπιζω ο φιλος σου να στο δωσει μονιμα.απλα νευριαζω γιατι ειναι ξεφτιλα για εναν provider αυτο που κανουν.

Δημοσ.

Ναι ναι του το αγόρασα ,για πούλημα το είχε κιόλας ;)

Πολύ ξεφτίλα είναι όπως λες....αλλά δεν μπορώ να κάνω αλλιώς!!!Και συγκριτικά με άλλα παράπονα που ακούγονται δεξιά κ αριστερά μια χαρά ευχαριστημένος είμαι....αυτό είναι το λιγότερο.Εδώ φίλε μου για καταλάβεις (ιταλία είμαι) το 2002 είχαμε 7αρα....που Ελλάδα υπήρχε η 56άρα ακόμα...και τώρα εκεί υπάρχει 24αρα και... και εδώ ακόμα με την 7άρα παιδευόμαστε (έχει βγει και 20αρα που δεν πιάνει παντού όμως).....στο μη ρυθμιζόμενο μόντεμ θα κολλήσουμε???!!!

Δημοσ.

καταλαβα.απλα ειναι τραγικο να μην εχεις καλο after sales και ειδικα το πιο βασικο να μην σου γυρνανε το ρουτερ σε routed αντι για bridge.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...