tinapo Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Θέλω να αγοράσω ένα νέο ΗΥ-μόνο κουτί Ποσό που διαθέτω : 600€ μέγιστο χωρίς λειτουργικό Χρήση υπολογιστή : λίγο παιχνίδι-photoshop-εφαρμογές γραφείου Θα ήθελα να αγοράσω τον ΗΥ έτοιμο συναρμολογημένο, από κατάστημα των Αθηνών, με λειτουργικό windows 7-64 bit & linux Μια επιλογή μου είναι τα VERO PC-τι άποψη έχετε; Ευχαριστώ
rafail1994 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Το πρώτο μου pc ήταν VERO και ο μεγαλύτερος λόγος που κατέληξα σε αυτήν την λύση ήταν λόγο εγγύησης.Εχεις δει κάτι συγκεκριμένο;. Ποια οθόνη έχεις ;
tinapo Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Samsung T200 Έριξα μια ματιά στο site αλλά είδα ότι πουλάνε μαζί με οθόνη κλπ Θα ήθελα μια πρόταση με AMD κια μία με i5
rafail1994 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Το κατάστημα είναι το pc1. Συν 50Ε αν δεν παίζεις και πολλά παιχνίδια πάμε σε μια ποιο φτηνή κάρτα γραφικών και ρίχνουμε το σύνολο. Για intel δεν θα πρότεινα μια και ο i7 και το i5 τα socket τους θα καταργηθούν
skim045 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Για intel δεν θα πρότεινα μια και ο i7 και το i5 τα socket τους θα καταργηθούν Και είναι ακριβοί οπότε θα ανεβεί η τιμή.
tinapo Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Ευχαριστώ rafail1994 Γνωρίζεις αν ο AMD με τη δικιά του ψήκτρα είναι "κρύος" και ήσυχος;
rafail1994 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Ναι είναι αρκετά κρύος άλλα δεν θα την έλεγα και πάρα πολύ ήσυχη .Αν θέλεις μπορώ να σου προτείνω μια φτηνή και αθόρυβη ψήκτρα
tinapo Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Ναι είναι αρκετά κρύος άλλα δεν θα την έλεγα και πάρα πολύ ήσυχη .Αν θέλεις μπορώ να σου προτείνω μια φτηνή και αθόρυβη ψήκτρα Ναι θα μ' ενδιέφερε
rafail1994 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Από το pc1 το ίδιο κατάστημα έχει μόνο μια αξιόλογη επιλογή άλλα είναι λίγο ακριβή μιας και από ότι κατάλαβα δεν θα κανείς Overclock η ψήκτρα είναι αυτη αν την δουλεύεις σε λίγες στροφές και οι δυο ανεμιστήρες ζήτημα να παράγουν 15-20 dBA .Αν μπορείς να την πάρεις και από άλλο κατάστημα έφυγες για αυτήν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.