mihachris Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπέρα, Πρόσφατα άλλαξα την θερμοαγώγιμη στην ψύκτρα και επειδή με ενοχλούσαν οι μνήμες τις έβγαλα για λίγο από τα slots τους. Από τότε όμως, όταν τρέχω το blend test του prime95 (το οποίο χρησιμοποιεί και την περισσότερη μνήμη απ' ότι γνωρίζω) το σύστημα παγώνει και μετά από 1-2 λεπτά επανέρχεται αλλά οτιδήποτε και να κάνω γίνεται με μια μικρή καθυστέρηση. Αν θυμάμαι καλά, αυτό δεν μου το έκανε στο παρελθόν. Οποιοδήποτε άλλο stress test κάνω τρέχει χωρίς πρόβλημα. Αυτήν την στιγμή το σύστημα τρέχει σε default συχνότητες. Λοιπόν τι λέτε είναι οι μνήμες ή κάτι άλλο; Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δεν βρισκω κατι περιεργο αν η συγκεκριμενη συμπεριφορα προκυπτει μονο οταν κανεις το blend test του prime. Απο τη στιγμη που λογικα ολη σου η μνημη ειναι απασχολημενη απο το prime,ειναι φυσιολογικο να καθυστερει να ανταποκριθει ο υπολογιστης σε οτι του ζητησεις καθως ειτε προσπαθει να ελευθερωσει μνημη απο την ηδη χρησιμοποιουμενη, προκειμενου να εκτελεσει οτι του ζητησες ή περνασει σε swapping απο το σκληρο δισκο (πιο αργος απο τη ram) για να εκτελεσει τη νεα process. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mihachris Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Απλά όπως αναφέρω και πιο πάνω, νομίζω ότι αυτό δεν συνέβαινε παλιότερα. Πάντως για 1 σχεδόν λεπτό (άλλες φορές λιγότερο άλλες περισσότερο) το pc παγώνει τελείως δηλαδή δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Σου συμβαίνει κι εσένα αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mihachris Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Κανένας άλλος παιδιά να μου πει εάν είναι φυσιολογικό ή δεν του συμβαίνει αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Απάντησε πρώτα σε αυτό που ρώτησε ο gi0. Δεν βρισκω κατι περιεργο αν η συγκεκριμενη συμπεριφορα προκυπτει μονο οταν κανεις το blend test του prime. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freestyoler93 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 πιστευω πως ο GiO σου εδωσε μια ξεκαθαρη απαντηση..το blend stress τρωει σχεδον ολη την μνημη των ραμ με αποτελεσμα να ανταποκρινεται αργα ολο το pc..το παθαινω κι εγω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mihachris Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Απάντησε πρώτα σε αυτό που ρώτησε ο gi0. Νομίζω το ανέφερα πιο πάνω ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα σε άλλα stress tests. Απλά είχα την εντύπωση ότι δεν γινόταν αυτό παλιότερα, γι' αυτό και άνοιξα θέμα. πιστευω πως ο GiO σου εδωσε μια ξεκαθαρη απαντηση..το blend stress τρωει σχεδον ολη την μνημη των ραμ με αποτελεσμα να ανταποκρινεται αργα ολο το pc..το παθαινω κι εγω Ευχαριστώ φίλε μου. Απλά είχα μερικές αμφιβολίες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.