nemesiskp Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Όλα καλά, αλλά μην περιμένετε από μικρές επιχειρήσεις να υποστούν τέτοιου είδους κόστη. Έκαναν ένα λάθος και όσοι παραγγείλατε το νιώθατε ότι ήταν λάθος.. Όλα τα άλλα είναι αηδίες από όσους προσπαθούν να εκμεταλλευτούν μια λάθος καταχώρηση. Και μην ξεχνάτε ότι δεν υπάρχει λόγος το εν λόγω (και όποιο άλλο) κατάστημα να το έκανε επίτηδες, αφού εκ των πραγμάτων το αποτέλεσμα θα ήταν κακή φήμη και χάσιμο αξιοπιστίας. Εγω παλι νομιζω οτι μας δουλευουν κανονικα και με τον νομο.Ενταξει ειπαμε,ανθρωποι ειμαστε και λαθη κανουμε,αλλα οχι αυτο που βλεπουμε καθε λιγο και λιγακι με της δηθεν προσφορες.Εγω πιστευω οτι αυτοι βλεποντας οτι δεν γινεται τιποτα με τις "λαθος" τιμες(ουτε προστιμα,ουτε τιποτα-παρα μονο λιγη γκρινια απο τους καταναλωτες),προσπαθαθουν να φτιαξουν ενα ονομα σε οσους δεν ειναι ξερουν πως να κινηθουν σε τετοια περιπτωση(νομικα δλδ).Απλα θα δει ο μεσος καταναλωτης την προσφορα και θα πει:"ααα το ταδε καταστημα εχει μαματες τιμες",μετα θα φαει το ακυρο αλλα θα πει:"ενταξει μωρε ενα λαθακι κανανε οι ανθρωπο δεν τρεχει τπτ",αλλα το μυαλο του θα μεινει σαν προσφορα που την ειχε το ταδε καταστημα.Εγω προσωπικα δεν πιστευα οτι θα παρουμε την καρτα,αλλα παραγγειλα για να δω την αντιμετωπηση τους,ωστε να δω πως θα τους αντιμετωπισω και εγω.Δηλαδη σαν σωστο μικρο καταστημα ή σαν το γνωστο ελληνικο μπακαλικο της γειτονιας.Φιλικα.
Anubis13 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Μηπως καποιοι προσπαθουν να εκεταλλευτουν το σκρουτζ με λαθος καταχωρησεις?
keeper Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Μηπως καποιοι προσπαθουν να εκεταλλευτουν το σκρουτζ με λαθος καταχωρησεις? λες?
gregdel Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Πάντως το οποιοδήποτε κατάστημα να κάνει λάθος καταχώρηση 1-2 (ίσως και παραπάνω) φορές το χρόνο το θεωρώ φυσιολογικό... ... το πρόβλημα είναι με αυτούς που κάνουν μονίμως "λάθος" καταχωρήσεις είτε στις καταχωρήσεις έχουν διαθεσιμότητα ελάχιστα κομμάτια, μόνο και μόνο για να χτυπήσουν πρωτιά στο σκρουτζ
k_dinos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Oι συγκεκριμενοι ειναι χειροτεροι. Με λιγα λογια εμενα μου δωσαν αλλο προιον απο αυτο που ειχα παραγγηλει, και το site ακομα λαθος ειναι. Φαντασου να σου ελεγε MSI 4650 τιμη 25 ευρω, και τελικα να σου πασαρανε την 3650, να μη σου διναν πισω τα χρηματα σου, και να σου ζηταγαν κι αλλα απο πανω για να σου δωσουν την 4650
thes Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 http://www.insomnia.gr/topic/314030-benq-mp515st-96-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E/ από τα "παλιά". Αυτή τη φορά πως δικαιολόγησαν το "λάθος"; Μήπως έτσι: http://www.insomnia.gr/topic/314030-benq-mp515st-96-%ce%b5%cf%85%cf%81%cf%8e/page__view__findpost__p__3782840 Δεν θα ήταν κι άσχημη ιδέα τώρα που το σκέφτομαι, να μπορούν να μεταφερθούν οι κατ' ευφημισμόν προσφορές σε άλλη, ειδική κατηγορία για ενημέρωση όλων. Ίσως αν είχαμε μαζεμένα και οργανωμένα τα τάχα μου λάθη διάφορων επιχειρήσεων, να μπορούσαμε να βγάζαμε χρήσιμα συμπεράσματα για την αξιοπιστία τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.