keeper Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 ποιο ειναι το αμεσα; στο παλικαρι ειπαν οτι το ειχαν αλλαξει απο το πρωι και δεν ειχε περαστει η τιμη (ολως περιεργως), με το που επεσαν 2-3 παραγγελιες αλλαξε αμεσως! εγω παντως κρατησα και σε pdf την αποδειξη (εχουν τετοια δυνατοτητα). Οops... Γραψε ακυρο.......
beez Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 εμενα με εκοψε ο κοπροντογις πανω που ηταν να πατησω το σεντ. τσαμπα δηλαδη που εβαλα τα στοιχεια μου. εντωμεταξυ παρολο που την ειχα βαλει στο καλαθι οταν κανει checkout η τιμη γινεται updated. παντως πως απο 3,38 - 33,80 πηγε τελικα στα 51 ειναι ενα μεγαλο μυστηριο. για να δουμε οσοι παρηγγειλαν τι θα πάρουν. να αρχισω ομαδικη καταγγελια?
Alxnks Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 εμενα με εκοψε ο κοπροντογις πανω που ηταν να πατησω το σεντ. τσαμπα δηλαδη που εβαλα τα στοιχεια μου. εντωμεταξυ παρολο που την ειχα βαλει στο καλαθι οταν κανει checkout η τιμη γινεται updated. παντως πως απο 3,38 - 33,80 πηγε τελικα στα 51 ειναι ενα μεγαλο μυστηριο. για να δουμε οσοι παρηγγειλαν τι θα πάρουν. να αρχισω ομαδικη καταγγελια? λολ! λες να αρχισουμε εκ των προτερων; εγω ειπα, ποσες να μπηκαν; 5-6-7 κομματια; ας τα δωσουν εν ειδει διαφημισης, χιλιες φορες καλυτερο θα ειναι γι αυτους σε σχεση με το μαυρο που θα φανε. ας τους δωσουμε το benefit of the doubt για την ωρα.
zanzavar Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 ποιο ειναι το αμεσα; στο παλικαρι ειπαν οτι το ειχαν αλλαξει απο το πρωι και δεν ειχε περαστει η τιμη (ολως περιεργως), με το που επεσαν 2-3 παραγγελιες αλλαξε αμεσως! εγω παντως κρατησα και σε pdf την αποδειξη (εχουν τετοια δυνατοτητα). Εννοείς το mail επιβεβαίωσης? 3,38€ λέει και με ευχαριστεί για την προτίμησή μου!
ducatirulez Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Στελνουν mail επιβεβαιωσης παραγγελιας?
Alxnks Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Εννοείς το mail επιβεβαίωσης? 3,38€ λέει και με ευχαριστεί για την προτίμησή μου! οχι, την αποδειξη της παραγγελιας λεω. αν μπεις στην παραγγελια σου λεει εκτυπωση αποδειξης pdf. Στελνουν mail επιβεβαιωσης παραγγελιας? ναι, εχω κι απο αυτο Στελνουν mail επιβεβαιωσης παραγγελιας? ακυρο και το λινκ με τα 10 ευρωπουλα, μολις το κοιταξα στο σκρουτζ πολλα ''λαθη'' ρε παιδια...πολλα ''λαθη''!
zanzavar Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Μόλις έπεσε τηλ. ακύρωσης: "η τιμή προφανώς κ. χχχχχ ήταν κάποιο λάθος, η κανονική τιμή είναι στα 51€, σας ενδιαφέρει?"
nemesiskp Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Πρεπει να με πηρανε και εμενα τηλεφωνο αλλα δεν προλαβα να το σηκωσω,Προφανως για ακυρωση.Εχουνε να φανε κραξιμο. Ηρθε και email.Φαγαμε Χ
k_dinos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Ok, να το δεχτω οτι ειναι λαθος. Πριν 10 μερες ομως, εντοπισα ενα 'λαθος' τους σε αλλη περιπτωση. Ειχαμε και διαφωνιες, παραδεχτηκαν το 'λαθος', αλλα την ιστοσελλιδα ακομα να τη διορθωσουν. Δεν μας τα λενε καλα τα παιδια απο το E-gate για 2η φορα....
nemesiskp Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Καταλαβα,αλλο ενα μαγαζακι που παει σιγα σιγα για ακυρο.Τουλαχιστον κατι τετοια "μικρα" καταστηματα επρεπε να εχουν καλυτερη πολιτικη σε τετοιου ειδους "λαθη",ωστε να κτυπησουν τα μεγαλα και να κερδισουν κοσμο.Αυτοι οπως πανε γινονται χειροτεροι σιγα σιγα.
aristos87 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Για μένα το κατάστημα έχει φάει άκυρο εδώ και πολλούς μήνες με περιστατικό που είχα... Χρειαζόμουν μητρική ASAP για ενα pc που έπρεπε να φτιαχτεί αυθημερόν και ήταν οι μόνοι που ήταν κοντά (Αλεξάνδρας αυτοί - Ζωγράφου εγώ) και είχαν σε πολύ καλή τιμή μητρική που ήθελα και στο site έλεγαν ετοιμοπαράδοτο... Οπότε λέω ας πάρω τηλ... Πήρα τηλέφωνο ζητάω την μητρική και μου κάνει ο τύπος ε ναι στο site λεει διαθέσιμο αλλά εννοεί στην αποθήκη η οποία μας προμηθεύει καθημερινά μετά τις 15:00. Οκ του κάνω δλδ κατά τις 15:30 αν περάσω το έχεις; Γιατί αν δεν το έφερναν έπρεπε μέχρι το βράδυ να βρώ μαγαζί εγώ... Ναι μου κάνει μείνε ήσυχος. Ε πήγε 15:30 παίρνω τηλ τπτ... αναμένουμε μου κάνει το φορτηγό. Οκ του λέω περιμένω και γω.. Τηλ 16:00.. Τα ίδια ε να μην τα πολυλογώ πήγε 17:30 και παίρνω τηλ και του λέω ακύρωσε την παραγγελία θα ψάξω αλλού για μητρική ευχαριστώ! Ώς δια μαγείας η ευγένεια του "συγνώμη κύριε για την καθυστέρηση κτλ κτλ" μετατράπηκε με "ΚΑΛΑ ΛΟΙΠΟΝ.. ΓΕΙΑ ΣΑΣ" και μου το έκλεισε στη μούρη με απίστευτο θράσος! Τι να πώ απο τα χειρότερα περιστατικά ever από θέμα συμπεριφοράς σε κατάστημα! Η ιστορία επαναλήφθηκε πρόσφατα που έψαχνα έναν δίσκο που κλασικά έλεγε το site διαθέσιμο στο κατάστημα και στο τηλέφωνο το ίδιο παραμύθι μετά τις 15:00 από την αποθήκη κτλ κτλ.. Του λέω καλά θα περάσω αύριο να τον πάρω. Οκ μου λέει και μου ζητάει τα στοιχεία μου του δίνω ονοματεπώνυμο και μου λέει μισό λεπτό, το σηκώνει άλλος μετά από λίγο και μου λέει το εξής θεϊκό "ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΗΜΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ" ... Δεν έχω να πώ τίποτε άλλο τα συμπεράσματα δικά σας...
EKTELESTES Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Γαμώ τα καταστήματα λοιπόν..ένα ακόμα εκπληκτικό ελληνικό κατάστημα..
dolph Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Όλα καλά, αλλά μην περιμένετε από μικρές επιχειρήσεις να υποστούν τέτοιου είδους κόστη. Έκαναν ένα λάθος και όσοι παραγγείλατε το νιώθατε ότι ήταν λάθος.. Όλα τα άλλα είναι αηδίες από όσους προσπαθούν να εκμεταλλευτούν μια λάθος καταχώρηση. Και μην ξεχνάτε ότι δεν υπάρχει λόγος το εν λόγω (και όποιο άλλο) κατάστημα να το έκανε επίτηδες, αφού εκ των πραγμάτων το αποτέλεσμα θα ήταν κακή φήμη και χάσιμο αξιοπιστίας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.