Προς το περιεχόμενο

MSI 4650 τιμη 3,40 ευρω

val007

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μην ξεκινησετε παραγγελιες.

Εχει γινει λαθος και θα το αλλαξουν.

Για να μην μπλεκουμε πηρα ενα τηλ για τηλεφωνικη παραγγελια και απλα μου ειπε εχει γινει λαθος και απο το πρωι εχει κολλησει ενω εχουν αλλαξει την τιμη

Δημοσ.

προφανως η τιμη ηταν 33,80 ευρω

αλλαξε μολις η τιμη (που απο το πρωι ειχαν αλλαξει)..τι συμπτωση:

MSI VGA CLASSIC (R4650-MD512D2)

Κωδικός: V10664

--------------------------------------------------------------------------------

Τιμή: 51.00 € (συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 23%) . Άμεσα Διαθέσιμο

Αν δεν έχουν κάνει λάθος δεν την λες προσφορά! Δώρο το λες!

Αλλά τώρα είναι στα 51€... Πρόλαβε κανείς?

εγω προλαβα και περασα παραγγελια πριν αλλαξει :D

Δημοσ.

Καλυτερη δεν ειναι αυτη απο την 8600gts;Οχι οτι θα την παρουμε αλλα κουβεντα να γινεται.

ποσοι προλαβαμε...2-3 ατομα, αν τις δωσει θα ειναι και μια καλη διαφημιση οτι διαφερει απο την πρακτικη αλλων καταστηματων...αλλιως..μια απο τα ιδια με εκεινα ;)

Δημοσ.

Χεχε, ρε παιδια αυτο ειναι οντως λαθος, διαφερει κατα πολυ απο τις περιπτωσεις του public και του παρασωτηριου.

Τεσπα, ευχομαι ολοψυχα να τις παραλαβετε, αλλα ας ειμαστε ρεαλιστες.......... περιμενει κανεις απο εσας να παραλαβει εστω και μια?

Τουλαχιστον αυτοι ¨καταλαβαν¨ το λαθος τους και το διορθωσαν αμεσα σε αντιθεση με τα προαναφερομενα καταστημα.

Δημοσ.

Χεχε, ρε παιδια αυτο ειναι οντως λαθος, διαφερει κατα πολυ απο τις περιπτωσεις του public και του παρασωτηριου.

Τεσπα, ευχομαι ολοψυχα να τις παραλαβετε, αλλα ας ειμαστε ρεαλιστες.......... περιμενει κανεις απο εσας να παραλαβει εστω και μια?

Τουλαχιστον αυτοι ¨καταλαβαν¨ το λαθος τους και το διορθωσαν αμεσα σε αντιθεση με τα προαναφερομενα καταστημα.

ποιο ειναι το αμεσα; στο παλικαρι ειπαν οτι το ειχαν αλλαξει απο το πρωι και δεν ειχε περαστει η τιμη (ολως περιεργως), με το που επεσαν 2-3 παραγγελιες αλλαξε αμεσως!

εγω παντως κρατησα και σε pdf την αποδειξη (εχουν τετοια δυνατοτητα).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...