andrikakis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 καλησπέρα..... Πριν λίγες μέρες....Δείτε εδώ τι είχε γίνει: http://www.insomnia.gr/topic/397469-%CE%B1%CE%B4%CF%8D%CE%BD%CE%B1%CF%84%CE%B7-%CE%B5%CE%BA%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%84%CF%89%CE%BD-windows/page__p__3835473#entry3835473 .... Λοιπόν...Το πρόβλημα που έχω είναι ότι ΔΕΝ μπορώ να κάνω φορμάτ με ΤΙΠΟΤΑ!!!! Σε ότι λειτουργικό και να έχω προσπαθήσει να βάλω αποτυχαίνει !!! Windows xp:φορτώνει κανονικά μέχρι το σημείο που βρίσκει τον σκληρό....Δεν γίνεται να κάνω ούτε διαγραφή ούτε δημιουργία partition ούτε εγκατάσταση!!!(δηλαδή βλέπω τον σκληρό αλλά όταν πατάω c,d,enter δεν κάνει τίποτα.) windows 7 και vista:και τα δύο κάνουν υπερβολική ώρα να φορτώσουν και όταν φτάνω στην εγκατάσταση πάλι δεν μπορώ να διαγράψω,κάνω partition και όταν πάω να το εγκαταστήσω μου βγάζει ένα error για τον σκληρό(δεν θυμάμαι τι ακριβός) ubuntu: μου το ακυρώνει και μου βγάζει error... Έβγαλα τον σκληρό και τον σύνδεσα στο netbook μου....τον διαβάζει κανονικά αλλά δεν κάνει διαμόρφωση...(νομίζω ότι φτέει το netbook επειδή δεν κάνει διαμόρφωση ούτε σε ένα στικάκι μου...) Σας παρακαλώ πολύ βοηθήστε με!!!! Τι έχει γίνει;;; :cry: :cry:
filip123go Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Για τρέξε ένα chkdsk μέσα απ τα εργαλεία των windows xp να δούμε αν θα βγάλει error... Επίσης δοκίμασε να κάνεις format μέσα απ την κονσόλα αποκατάστασης των windows xp..!
TheELF Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 95% δίσκος καπούτ έκανες έλεγχο του δίσκου/μνήμης όπως πρότεινε ο nikos903;;
fanisatt Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Το πιο πιθανό σ' αυτές τις περιπτώσεις είναι η ύπαρξη bad sectors κι επειδή κανείς δεν θέλει να χάσει δεδομένα στα καλά καθούμενα , συνήθως αλλάζουμε σκληρό. Αφού όμως μίλησες για Linux, θα ήθελα να σε ρωτήσω αν χρησιμοποίησες 2 ειδικές εφαρμνογές για αυτό που θέλεις, τo palimpsest (Gnome Disk Utility) και το gparted (Gnome Partition Editor) ; Ειδικά με το πρώτο θα ελέγξεις εύκολα και με ακρίβεια το σκληρό δίσκο.
andrikakis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Εμμμ....Λοιπον....κατεβασα το hard disk low level format....Εκανα slow format...(2,5-3 ωρες πηρε)... Σημερα εκανα 2 partisions και στο ενα εγκατεστησα τα windows xp...Εγινε κανονικη εγκατασταση και λειτουργουν κανονικα... Στο αλλο εβαλα windows vista...Εκει την ωρα που ανοιγε για πρωτη φορα κολλησε και παλι και δεν εκανε τιποτα...Αλλα στα xp ολα λειτουργουν κανονικοτατα!!! Για στα vista συμβαινει αυτο;;; (τα αρχεια μου τα εχασα επειδη δεν μπορουσα να εχω προσβαση στον σκληρο) Ευχαριστω για τις απαντησεις σας!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.