Προς το περιεχόμενο

Μεμβράνες Για Πινακίδες Αυτοκινήτου

leonidasgr2003

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας ,

θα ήθελα να μου πειτε απο που μπορω να αγοράσω πλαστικά καλύμματα/φιμέ τζαμάκια για πινακίδες αυτοκινήτου.

http://i4.photobucke...i7/PICT0445.jpg

http://i4.photobucke...i7/PICT0444.jpg

(να μη φαινεται η πινακίδα υπο γωνία)

κατα προτίμηση σε τέτοιο στιλ ... ξέρετε καθόλου που και ποσο πανε στην αθηνα? υπάρχουν σχετικά λινκ στο ιντερνετ ? (δεν βρήκα κατι)

ευχαριστώ

Δημοσ.

περα απο το οτι οντως θα εχεις προβλημα αμα σε σταματησει τροχαια (εδω εμενα που ειχα εντελως διαφανο πλεξυγκλας απλα για προστασια της πινακιδας και ενας βλαχος τροχαιος μου την ειπε οτι και καλα δεν φαινοταν....μεχρι και ο συναδελφος του γελαγε μαζι του...αλλα το εβγαλα anyway), οι mythbusters εχουν δειξει οτι τετοια κολπα ειναι ακυρα (οπως επισης και σπρευ που δηθεν εμποδιζουν τη φωτογραφιση κτλ). το μονο που ειναι σιγουρο οτι θα την κανει να μην φαινεται ειναι: 1. ολομαυρο πλεξυγκλας (κι ο θεος μαζι σου σε ελεγχο!) και 2. να τις αφαιρεσεις τελειως (σε αυτην την περιπτωση...μαζι σου και οι αγιοι αποστολοι!).

Δημοσ.

τις θέλω για τις κάμερες στα διόδια Ε.Ο .. λέω να μην πληρώνω .

απλα θέλω να διασφαλίσω πως δεν θα έρθει καμια αγωγη κ τρεχω στα δικαστήρια ..αλλωστε αυτές απο γωνία δεν φαινονται ενω αν εισαι στην ευθεία φαίνονται κανονικά. καλυτερα τετοιες που φαινονται αν εισαι απο πισω παρα κατράμι που θα κανουν μπαμ ! κ πιθανόν να με σταματήσουν ...

Δημοσ.

τις θέλω για τις κάμερες στα διόδια Ε.Ο .. λέω να μην πληρώνω .

απλα θέλω να διασφαλίσω πως δεν θα έρθει καμια αγωγη κ τρεχω στα δικαστήρια ..αλλωστε αυτές απο γωνία δεν φαινονται ενω αν εισαι στην ευθεία φαίνονται κανονικά. καλυτερα τετοιες που φαινονται αν εισαι απο πισω παρα κατράμι που θα κανουν μπαμ ! κ πιθανόν να με σταματήσουν ...

Οι κάμερες που μπαίνουν για τέτοιο σκοπό έχουν ειδικά φίλτρα πολαριζέ που αναστέλουν το θόλωμα που προκαλείς με το τζαμάκι. Κοινώς η πινακίδα σου βγαίνει πεντακάθαρη από όλες τις γωνίες.

Δημοσ.

Οι κάμερες που μπαίνουν για τέτοιο σκοπό έχουν ειδικά φίλτρα πολαριζέ που αναστέλουν το θόλωμα που προκαλείς με το τζαμάκι. Κοινώς η πινακίδα σου βγαίνει πεντακάθαρη από όλες τις γωνίες.

100% ειναι fakeπλεον αν και κανουν κρα ειναι αυτα...http://www.youtube.com/results?search_query=hide+plate&aq=0

αμφιβάλλω πως οι κάμερες που έχουν στα διόδια είναι ειδικές .. (εδω αλλωστε ειναι Ελλαδα)

πιστεύω πως οι mythbusters προσφέρουν Προβοκάτσια... τους παρακολουθεί πολύς κόσμος , φαντασου να έλεγαν πως δουλευει...

Δημοσ.

Εδώ είναι Ελλάδα αλλά οι κάμερες δεν είναι ελληνικές. Οπότε στο τέλος θα πληρώσεις και για τις μεμβράνες και το πρόστιμο για τα διόδια. Δεν συμφέρει απο οικονομικής άποψης.

Δημοσ.

Εδώ είναι Ελλάδα αλλά οι κάμερες δεν είναι ελληνικές. Οπότε στο τέλος θα πληρώσεις και για τις μεμβράνες και το πρόστιμο για τα διόδια. Δεν συμφέρει απο οικονομικής άποψης.

το ποιο?

Δημοσ.

δεν υφισταται "προστιμο διοδιων" ......

ειναι ενα τεχνασμα για την τρομοκρατιση των πολιτων για να πληρωνουν..

αυτα που λενε οτι θα 10πλασιαζεται , οτι θα ερχεται με την εφορια κλπ ειναι απλα αβασιμα και αποκλειστικα εκβιαστικα...

Δημοσ.

δεν υφισταται "προστιμο διοδιων" ......

ειναι ενα τεχνασμα για την τρομοκρατιση των πολιτων για να πληρωνουν..

αυτα που λενε οτι θα 10πλασιαζεται , οτι θα ερχεται με την εφορια κλπ ειναι απλα αβασιμα και αποκλειστικα εκβιαστικα...

δυστυχως ο κοσμος δεν ξερει :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...