Nikos.thd Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Γεια παιδιά. Εχω RAID0 και έκανα GHOST με το NORTON GHOST 14 To RAID έχει γραμμα C και το GHOST το έχω πάρει σε εξωτερικό USB δίσκο. Οταν χρειάστηκα να επαναφέρω το GHOST και κάνοντας boot από το CD δεν βλέπει καθόλου τον δίσκο C δηλ τον RAID. Γιατίιιιιιιι;;;;;;;
TheELF Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Όταν το έκανες το ghost πάλη εκκίνηση από το cd έκανες;;γιατί ενδέχεται το cd να μην έχει τους κατάλληλους raid(sata)drivers,δεν μπαίνει στα windows να το κάνεις από εκεί;
Nikos.thd Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Φίλε TheELF όχι δεν έκανα πάλι εκκίνηση από το CD. Ετσι και αλλιώς δεν γίνεται γιατί με πάει σε κατάσταση ή RECOVER ή BACKUP. Μαλλον πολύ πιθανό είναι το CD να μην έχει drivers για το RAID (πως προστίθονται Τώρα όσο για το άλλο τι εννοείς να μπω στα windows να το κάνω από εκεί;
TheELF Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Φίλε TheELF όχι δεν έκανα πάλι εκκίνηση από το CD. Ετσι και αλλιώς δεν γίνεται γιατί με πάει σε κατάσταση ή RECOVER ή BACKUP. με το Backup κρατάει εικόνα και με το recover την επαναφέρει. Τώρα όσο για το άλλο τι εννοείς να μπω στα windows να το κάνω από εκεί; Ναι,εφόσον έχεις την εικόνα σε εξωτερικό δίσκο,με το παλιό ghost που έτρεχε από dos πάντως γινόταν ήταν τόσο μικρό που έτρεχε καθαρά από την μνήμη,τώρα με τα καινούργια τη γίνεται δεν ξέρω.
kfyros Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 γιατί έχω την εντύπωση ότι το ghost παίρνει Image του δίσκου (του physical drive) και όχι του raid (logical drive)? Γνωρίζει κανείς κάτι σχετικό; Αν έχει πάρει image μόνο του ενός δίσκου από τη συστοιχία, τότε αυτό είναι άχρηστο γιατί τα μισά δεδομένα στο raid 0 αποθηκεύονται στον δεύτερο δίσκο και δεν υπάρχει redundancy. Επίσης, όταν λες ότι bootαρες από το CD, ποιο CD εννοείς ; Του ghost ή των windows? Αν το ghost δεν βλέπει τη συστοιχία, κλάφτα. Το raid που είχες ήταν windows - software raid ή το mobo σου έχει raid controller? Στην πρώτη περίπτωση την έκατσες νομίζω, δεν πρόκειται να γίνει restore. Στην δεύτερη δεν δοκιμάζεις από το bios του raid controller να κάνεις erase το array του raid και να το ξαναφτιάξεις μπας και το δει το ghost;
TheELF Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 ότι έχει υποστήριξη πάντως έχει. http://www.symantec.com/business/support/index?page=content&id=TECH109572&locale=en_US
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.