coldwinter Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπερα παιδια , θα ηθελα να μου πειτε καποιες πληροφοριες για τις μεταγραφες. Αρχικα , θα ηθελα να ρωτησω πως μπορω να ξερω οτι ειναι καιρος για μεταγγραφη και οτι η σχολη δεχεται μεταγγραφες. Ακομα , θα ηθελα να μου πειτε που μπορω να βρω την αιτηση για μεταγγραφγ ή γενικα τι διαδικασια για να γινει. Ξερω τους ορους απλως δε ξερω τιποτα απο την διαδικασια της. Ευχαριστω
CtrlFreak Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 http://edu.klimaka.gr/tritobathmia-ekpaideysh/135-anakoinwseis/328-egkyklios-metagrafvn-foithtvn-esvterikoy.html
coldwinter Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Εχμ... και κατι αλλο... Πριν καταφυγω στην γραμματεια για να μαθω θα ηθελα να σας ρωτησω αν ξερει καποιος. Ειδα στις διαδικασιες για μεταγγραφη οτι για να κανει καποιος μεταγγραφη πρεπει ο μεσος ορος του οικογειακου εισοδηματος των τελευταιων 3 ετων να μην ξεπερναει τις 45.000 ευρω. Και ερωτω... στην περιπτωση που περναει ο μεσος ορος αυτο το ποσο.. δε γινεται αποδεκτη η αιτηση της μεταγγραφης? ή απλως δε μπαινει στις πρωτες θεσεις προτεραιοτητας και κατεβαινει στο τελος της λιστας? Αν καποιος γνωριζει ας μου απαντησει παρακαλω αλλιως θα παρω να ρωτησω στη γραμματεια της σχολης.
JimxxZe Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Εχμ... και κατι αλλο... Πριν καταφυγω στην γραμματεια για να μαθω θα ηθελα να σας ρωτησω αν ξερει καποιος. Ειδα στις διαδικασιες για μεταγγραφη οτι για να κανει καποιος μεταγγραφη πρεπει ο μεσος ορος του οικογειακου εισοδηματος των τελευταιων 3 ετων να μην ξεπερναει τις 45.000 ευρω. Και ερωτω... στην περιπτωση που περναει ο μεσος ορος αυτο το ποσο.. δε γινεται αποδεκτη η αιτηση της μεταγγραφης? ή απλως δε μπαινει στις πρωτες θεσεις προτεραιοτητας και κατεβαινει στο τελος της λιστας? Αν καποιος γνωριζει ας μου απαντησει παρακαλω αλλιως θα παρω να ρωτησω στη γραμματεια της σχολης. Θα κάνεις αίτηση αλλά οι μεταγγραφές αυτές είναι με ποσοτικό περιορισμό,εφόσον δεν πληρείς κάποιες προυποθέσεις. Ετσι υπάρχει περίπτωση να μην εγκριθεί η μεταγραφή σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.