nikosspeed Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Μερικά links για προπαραγγελία για PS3: Digital preorder από το Origin Από το Video Seven με 8 μοναδικά multiplayer skins. Από το Plaisio με dog tags DLC. Από το Saturn με physical warfare pack. Από το Media markt με physical warfare pack. εάν προπαραγγειλω σε πόσες μέρες θα το φέρουν ? και το κάνω παραλαβή από το κατάστημα θα ισχύουν αυτά τα δώρα? από πλαίσιο πάντα
dfk_7677 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 εάν προπαραγγειλω σε πόσες μέρες θα το φέρουν ? και το κάνω παραλαβή από το κατάστημα θα ισχύουν αυτά τα δώρα? από πλαίσιο πάντα Τα extras πάνε με το πακέτο είτε στο στείλουν είτε το παραλάβεις από το κατάστημα. Τώρα για το χρόνο παράδοσης πρέπει να ρωτήσεις εκεί.
Nate Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Εγώ παίζω μόνος, λέτε να έχω πρόβλημα στο battlefield 3; Γιατί έχω δει στο internet να λένε ότι τα battlefield είναι παιχνίδια για να παίζεις σε συνεργασία με άλλους παίκτες.
giorgos147 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Εγώ παίζω μόνος, λέτε να έχω πρόβλημα στο battlefield 3; Γιατί έχω δει στο internet να λένε ότι τα battlefield είναι παιχνίδια για να παίζεις σε συνεργασία με άλλους παίκτες. Ένα headset και είσαι κομπλέ.
Nate Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Έχω πάρει ένα bluetooth αλλά έχει χαλάσει. Αν δεν επικοινωνώ καθόλου με τους άλλους παίκτες, θα υπάρχει πρόβλημα;
glad1at0re Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Έχω πάρει ένα bluetooth αλλά έχει χαλάσει. Αν δεν επικοινωνώ καθόλου με τους άλλους παίκτες, θα υπάρχει πρόβλημα; Το BF είναι παιχνίδι που βασίζεται σε squads, δηλαδή σε ομαδικό gameplay και συνεργασία για να επιτύχεις τους σκοπούς. Δεν είναι απαραίτητο να παίζεις έτσι ούτε να επικοινωνείς με headset, αλλά θα χάσεις το πιο fun μέρος του παιχνιδιού. Η πλευρά που έχει οργανωμένες ομάδες που επικοινωνούν μεταξύ τους είναι πάντα αισθητά καλύτερη. Σκέψου να έπαιζες ένα ποδοσφαιράκι online και να μην μπορούσες να μιλήσεις στους συμπαίχτες σου.
dfk_7677 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Φτιάξτε το όπλο της επιλογής σας στο Battlefield 3
SteliosTheodorikakos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Είναι καλύτερο απο το call of duty modern warfare 3 που θα βγεί στίς 8/11/11 ???
nikosspeed Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Είναι καλύτερο απο το call of duty modern warfare 3 που θα βγεί στίς 8/11/11 ??? για μένα είναι μακράν καλύτερο από το cod mw3
dfk_7677 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 battlefield.gr: Η εξέλιξη της μάχης οχημάτων στο Battlefield 3
papahlamidas Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 για μένα είναι μακράν καλύτερο από το cod mw3 Για εμένα όλα τα battlefield είναι καλύτερα από τα cod όπως και να το δεις. Δεν πιστεύω ότι πρέπει να γίνεται για κανέναν λόγο σύγκριση αυτόν τον δύο παιχνιδιών γιατί από την μία το ένα προσπαθεί να εξομοιώσει πραγματικό πόλεμο (BF) ενώ το άλλο (COD) είναι ένα καθαρά arcade πολεμικό παιχνίδι που σκοπώ έχει να μπορεί να το παίξει με μεγάλη άνεση ο οποιοσδήποτε χωρίς χρειάζεται να σπαταλήσει χρόνο να το μάθει καλά. Ο καθένας θα αγοράσει αυτό που του αρέσει καλύτερα αλλά δεν χωράει συζήτηση ότι το BF3 είναι καλύτερο από το cod σαν παιχνίδι. Εγώ προσωπικά ποιο πολύ για COD με κόβω εκτός και μου αλλάξει γνώμη η Beta του BF3
TH_boy_20 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Γενικώς το battlefield είναι πιο simulation παιχνίδι για σοβαρούς παίχτες ενώ το cod είναι πιο arcade και ίσως πιο διασκεδαστικό για να παίζεις χαλαρά με την παρέα σου! ας πούμε ότι το battlefield είναι το fifa του ποδοσφαίρου και το cod το προ! βέβαια όλα αυτά μένουν να αποδειχτούν στην πράξη... MW3: enemy spotted in that house Battlefield 3: blow up the house MW3: wait what? ... Batlefield 3: Blow up the house MW3: Can't blow up a house Battlefield 3: Για εμένα όλα τα battlefield είναι καλύτερα από τα cod όπως και να το δεις. Δεν πιστεύω ότι πρέπει να γίνεται για κανέναν λόγο σύγκριση αυτόν τον δύο παιχνιδιών γιατί από την μία το ένα προσπαθεί να εξομοιώσει πραγματικό πόλεμο (BF) ενώ το άλλο (COD) είναι ένα καθαρά arcade πολεμικό παιχνίδι που σκοπώ έχει να μπορεί να το παίξει με μεγάλη άνεση ο οποιοσδήποτε χωρίς χρειάζεται να σπαταλήσει χρόνο να το μάθει καλά. Ο καθένας θα αγοράσει αυτό που του αρέσει καλύτερα αλλά δεν χωράει συζήτηση ότι το BF3 είναι καλύτερο από το cod σαν παιχνίδι. Εγώ προσωπικά ποιο πολύ για COD με κόβω εκτός και μου αλλάξει γνώμη η Beta του BF3 το πιστεύεις ότι την στιγμή που έγραψα το ποστ δεν είχα διαβάσει καν το παραπάνω σχόλιο σου
The_Sheep Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Leaked χbox 360 singleplayer footage (including jets gameplay): http://www.youtube.com/watch?v=YIe3UZoO9Ew http://www.youtube.com/watch?v=Pgd19uwKXPI http://www.youtube.com/watch?v=C3SVwP4UKs4 This one looks like a short leaked multiplayer beta footage (derpbox again): http://www.youtube.com/watch?v=PWVPjzOZSPo οσο προλαβαινετε...πριν τα κατεβαζουν
ChRis6 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Αυτο που δειχνει στο τελευταιο βιντεο μου ξυνισε λιγακι Η δεξια μερια του κτιριου επεσε με ενα rocket ενω η αριστερη με 2 δεν επαθε τπτ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα