Προς το περιεχόμενο

Battlefield 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άνοιξε η επίσημη ιστοσελίδα για το Battlefield 3

bf3cover2.jpg

Νέα ιστοσελίδα για το Battlefield 3

Το Battlefield 3 αναμένεται να είναι ο άξιος διάδοχος του Battlefield 2 (2005) και είναι το πλέον αναμενόμενο FPS του 2011.

Το Battlefield 3 θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2011 σε PC, Playstation 3 και XBOX360.

• Απαντ. 80
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κοίτα, υπολογίζεται να βγει τουλάχιστον 6 μήνες μετά, οπότε και το ενδιαφέρον για το Crysis 2 θα έχει καταλαγιάσει. Άλλωστε τα δύο παιχνίδια αν και FPS έχουν διαφορετικό σκεπτικό και gameplay.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

το παιχνιδι δειχνει φοβερο για εμενα σιγουρη αγορα απο την πρωτη μερα. :)

ναι... αυτά τα σίγουρα μας κάψαν (βλέπε black ops)

Δημοσ.

ναι... αυτά τα σίγουρα μας κάψαν (βλέπε black ops)

μονο για αυτην την φοβερη μηχανη γραφικων που φτιαξανε κ για το πολυ καλο bad company 2 αξιζει η αγορα του.

Δημοσ.

μονο για αυτην την φοβερη μηχανη γραφικων που φτιαξανε κ για το πολυ καλο bad company 2 αξιζει η αγορα του.

Ποια μηχανη γραφικων χρησιμοποιει ? Νομιζα ηταν μια εξελιγμενη unreal engine.

btw οντως φαινεται τρομερο αλλα αμα το single player κομματι μπαζει και ειναι μικρο ουτε θα το ακουμπησω.

Δημοσ.

Δεν έχω δοκιμάση να παίξω ποτέ μοντέρνο πόλεμο κι έλεγα να δοκιμάσω ένα απο τα τόσα που κυκλοφορούν, λέτε να περιμένω για το Battlefield 3 ; :ph34r:

Δημοσ.

κάτι μου λέει ότι το call of duty βρήκε σοβαρό αντίπαλο!

Προσέξτε την φυσική όταν τρέχουν οι στρατιώτες,τόσα call of duty και ακόμα να δώ τόσο ρεαλισμό!

Δεν έχω δοκιμάση να παίξω ποτέ μοντέρνο πόλεμο κι έλεγα να δοκιμάσω ένα απο τα τόσα που κυκλοφορούν, λέτε να περιμένω για το Battlefield 3 ; :ph34r:

Δεν χρειάζεται πίασε ενα call of duty και welcome to the team!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...