thanosalex Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 εχω το γαλαχυ σ κ μυ εχει βλοκαρι το τιλ λογο οτι εχω κανει πολες προσπαθιες γ να το ξεκλυδοσω μεσο τυ μοτιβου μυ κ τωρα δν βορω ν βω στο μενυ η οτι διποτε αλο. το μονο που γυνετε αυτιν την στυγμη εινε ν εινε στιν οθονι οταν το ανυγω γραμενω (παρα πολλες προσπατηιες μοτιβου + Για χεκλειδομα συνδεθειτε χρησιμοποιωντας το λογαριασμο σας στο γοογλε κ το αλο που με αφυνει ν κανω εινε κλιση εκτακτις αναγκυς. Αυτ που πρεπι ν αναφερω εινε πως εχω ξεχασει το τζιμαιλ κ τν κοδικο που εφτιαξα τν 1 φορα μεσο του κινητυ μου. απο τν μερα ποθ κολυσε εχω φτιαξει 6 κενυρια τζιμαιλ αλλα το κινιτο δν ανταποκρινετε. βορω να εχω τν βοηθηασας σας παρακαλω.
karmen1983 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 βρε thano έχεις ανοίξει το ίδιο θέμα τόσες φορές. Γράψε το μία φορά κατανοητά για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε. Αν έχεις σοβαρό πρόβλημα ξαναφλάσαρε τη μαμά rom να τελειώνεις
parsifal Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 thanosalex, I have read the private message that you sent me earlier in English. I gather that you are not proficient in Greek and that you used some kind of translating web service or software, in order to post messages here. The problem is twofold: 1. This is a Greek-speaking forum and the use of proper Greek language is enforced according to the forum's Terms Of Service 2. How on earth do you expect to get meaningful and helpful answers if you filter them via said service for the reverse translation? I'm sorry but I seriously think that you would be better served by posting in an English-speaking forum.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.