Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τότε πήγαινε για το CX. Και ίσως και το 500. Είσαι σίγουρος ότι έχεις ανάγκη 600W; Αν πας για το GS, πάντως(εκτός της ανεβασμένης τιμής επειδή έχει ένα φωτάκι) Θα γίνετε της πουτ από τα καλώδια. Αυτό; Αν έχεις αυτό, κατάφερες με micro ATX mobo να χωρέσεις την 6850 μαζί με όλα τα καλώδια; Γιατί αυτό είναι το μεγαλύτερο μου πρόβλημα. Αν είχες μεγαλύτερο budget ή χαμηλότερες απαιτήσεις, καλό θα ήταν να κοιτάξεις και για case, αλλά προς το παρόν άφησε το για άλλη φορά. Το σύστημα ψύξης που έχει το case είναι για τον...

Αν έχεις το Βιετναμέζικο PSU(των multirama), βάλε ως ύψιστη προτεραιότητα την αλλαγή του.

Κοιτα εχω ηδη την 6850.. μαζι με ενα 4x CPU και ενα μελοντικο ssd , δεν νομιζω να κανω δουλεια..

Ναι αυτο το κουτι εχω , αλλα δεν εχω προβλημα με τα καλωδια. Προχτες που ελυσα το PC για να το καθαρισω , ημουν ΟΚ.

Ναι αυτο το PSU εχω , και ειναι ευκαιρια με την αναβαθμιση να του δωσω δρομο..

Οσο για το κουτι , δεν εχω προβλημα με τις θερμοκρασιες.. οταν θα τραβηξω OC στο CPU θα παρω custom ψυκτρα γιατι θα τον ζορισω ετσι κιαλλιως..

σε modular υπαρχει κ αυτο...Link κ απο οτι ειδα πλαισιο εχει 5 χρονια εγγυηση... αν κ δεν ξερω κατα ποσο φτανει το corsair

CoolerMaster>Corsair αλλα 500ρι??

• Απαντ. 131
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κοίτα 500άρι τα βαστάει, άνετα να μη σου πω, ειδικά το CX. Απλώς για μελλοντική αναβάθμιση ίσως χρειαστείς ξανά αναβάθμιση με το 500αρι. Άλλωστε η κάρτα και το cpu είναι βασικά ότι χρησιμοποιούν(ακόμα και ο SSD δεν χρησιμοποιεί πολύ). Κι εγώ τετραπύρηνο έχω και το Silver τα τραβάει μια χαρά, και λογικά και την κάρτα την τραβάει. Το βασικό είναι να είναι καλής ποιότητας(ας πούμε και του multirama 500W είναι αλλά είναι χάλια ποιότητας). Επίσης κοίταξε την εγγύηση γιατί τα τροφοδοτικά είναι αυτά που την χρειάζονται πιο πολύ. Τελικός θα σου πω να κλείσεις στο CX 500 ή 600. Δεν νομίζω να χρειάζεσαι παραπάνω.

Καλώς, εγώ πάντως σκέφτομαι για αλλαγή σε full tower ή λίγο πιο μεγάλο από αυτόν.

Τι μητρική σκέφτεσαι; ATX ή mATX;

Δημοσ.

Κοίτα 500άρι τα βαστάει, άνετα να μη σου πω, ειδικά το CX. Απλώς για μελλοντική αναβάθμιση ίσως χρειαστείς ξανά αναβάθμιση με το 500αρι. Άλλωστε η κάρτα και το cpu είναι βασικά ότι χρησιμοποιούν(ακόμα και ο SSD δεν χρησιμοποιεί πολύ). Κι εγώ τετραπύρηνο έχω και το Silver τα τραβάει μια χαρά, και λογικά και την κάρτα την τραβάει. Το βασικό είναι να είναι καλής ποιότητας(ας πούμε και του multirama 500W είναι αλλά είναι χάλια ποιότητας). Επίσης κοίταξε την εγγύηση γιατί τα τροφοδοτικά είναι αυτά που την χρειάζονται πιο πολύ. Τελικός θα σου πω να κλείσεις στο CX 500 ή 600. Δεν νομίζω να χρειάζεσαι παραπάνω.

Καλώς, εγώ πάντως σκέφτομαι για αλλαγή σε full tower ή λίγο πιο μεγάλο από αυτόν.

Τι μητρική σκέφτεσαι; ATX ή mATX;

Ελεγα για mATX..

Σαν αυτη:

Gigabyte GA-880GM-D2H

Δημοσ.

Κοίτα να δεις και εγώ έχω μια παρόμοια αλλά σε DDRII και ομολογώ ότι θα ήθελα να αλλάξω. Θα σου πρότεινα μία με περισσότερες PCIe(μόνο το socket κοίτα δεν χρειάζεται να πάρεις φτιαγμένη ειδικά για το cpu σου) και περισσότερες ram. Σκέψου και την προοπτική της ATX(δεν ξέρω βέβαια αν θα είναι fit για το case σου.)

Δημοσ.

Κοίτα να δεις και εγώ έχω μια παρόμοια αλλά σε DDRII και ομολογώ ότι θα ήθελα να αλλάξω. Θα σου πρότεινα μία με περισσότερες PCIe(μόνο το socket κοίτα δεν χρειάζεται να πάρεις φτιαγμένη ειδικά για το cpu σου) και περισσότερες ram. Σκέψου και την προοπτική της ATX(δεν ξέρω βέβαια αν θα είναι fit για το case σου.

Αυτη τη στιγμη εχω την GA-G31M-S2L που ειναι 24.4 x 19.3 οποτε συγκρινουμε και βλεπουμε..

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά HELP! Πήρα την κάρτα και την έβαλα. Με το που την έβαλα όλα ok, είχα διαγράψει και τους παλιούς drivers. Εγκαθιστώ τους καινούριους από το site της ASUS, και μετά και από το site της AMD και κατά την εγκατάσταση των δεύτερων είχα βάλει και το can you run it να κάνει μία ανάλυση. Κάποια στιγμή εμφανίζονται θολά pixel στην οθόνη και η οθόνη να επανέρχεται και να το ξαναπαθαίνει συνεχώς. Σε safe mode, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, αλλά με το που πάω στο κανονικό, αρχίζουν τα ίδια πάλι. Ξαναεγκαθιστώ τους drivers, τα ίδια. Τι φταίει; ΒΟΗΘΕΙΑ PLEASE!!!!!

Δημοσ.

Ποσες φορες δηλαδη εχεις περασει τους drivers χωρις να σβησεις τους παλιους?

Και επισης οταν περναει drivers καρτας γραφικων,μην κανεις τιποτα αλλο ταυτοχρονα.

Δημοσ.

Το πρόβλημα λύθηκε.(Σημ. ότι πάντα έσβηνα τους παλιούς). Το θέμα ήταν το εξής: Η κάρτα δέχετε μόνο τους δύο driver που έχει η ASUS στην ιστοσελίδα της. Εάν αναβαθμιστεί με αυτούς της AMD παθαίνει προβλήματα(από τα οποία, το ένα είναι το παραπάνω). Βέβαια, εγώ είχα σβήσει ξανά και ξανά τους καινούριους drivers και έβαζα τους παλιούς(του cd), αλλά πάλι τα ίδια. Τελικά, παρόλο που τους απεγκαθιστούσα τους καινούριους, η AMD, άφηνε κάποια αρχεία χωρίς να τα σβήσει γεγονός που έφερνε τα παραπάνω αποτελέσματα. Τελικά, χάρη στο Driver Sweeper, τα έσβησα όλα(με την παλιά κάρτα μέσα) και έβαλα την καινούρια και τους drivers της ASUS από το cd. Και δουλεύει μια χαρά! Τώρα θα δοκιμάσω και τους αναβαθμισμένους drivers από το site της ASUS.

Δημοσ.

Ρίξτε μια βοήθεια! Ο μόνος τρόπος για να λειτουργήσει σωστά η κάρτα είναι με την εγκατάσταση του driver που είναι μέσα στο cd. Με όλους τους άλλους κάτι παθαίνει! Με τον άλλο από το site της ASUS, κρασάρει στα βίντεο. Με της AMD παθαίνει αυτό που είπα. Τι να κάνω; Τους έχω ανάγκη τους καινούριους, γιατί αλλιώς το battlefield 3 κρασάρει κάθε περίπου ένα λεπτό και απ' ότι διάβασα η μόνη λύση είναι με driver update(δεν έδωσα τσάμπα λεφτά). Ρίξτε μια βοήθεια και κάποιος που ίσως έχει την ίδια κάρτα να μου πει τι έκανε.

Άκουσα ότι η 10.10 είναι stable(αν και αυτή τη στιγμή η έκδοση των drivers της AMD είναι 11.12), αλλά προς το παρόν δεν το δοκιμάζω, καθώς σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά, πρέπει να ξανακάνω όλη τη διαδικασία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...