Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το μονο προβλημα με το crossfire 4850 ειναι οτι σαν Vram θα βλεπει μονο 512mb μνημη οποτε θα ζοριζεται σε παιχνιδια με βαρια textures,Χωρις φιλτρα πρεπει να παιζει τα παντα,κανε του και ενα Vmod με ενα μολυβακι και θα εισαι κοντα στην 4870.

• Απαντ. 131
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επανερχομαι στο τοπικ μου (το οποιο οφειλω να πω οτι εχετε παρει με το ετσι θελω) :P

Αρχιζω να σκεφτομαι σοβαρα το ενδεχομενο αναβαθμισης του επεξεργαστη μου..

Αλλα πρεπει να αλλαξω μητρικη και τροφοδοτικο οποτε δυσκολευει το πραγμα..

Απο επεξεργαστες σκεφτομουν αυτον εδω

Aπο τροφοδοτικο αυτο εδω

Μητρικη δεν ξερω..

Εχτε να μου προτεινετε κατι καλυτερο?

Μπορω να διαθεσω 200-250 ευρω max (αν δεν ειναι αναγκη μπορω να δωσω και λιγοτερα) :P

Ευχαριστω!

Δημοσ.

Μια τελευταία ερώτηση. Φοβάμαι μήπως δεν χωράει στον πύργο μου μιας και τα dimension της 6850 είναι 10.24” x 4.84” ίντσες ενώ της 4650 που έχω είναι 6.61 x 4.41 x 0.74. Τι πιστεύετε;(Χαζή ερώτηση;)

@3leven Ήταν ωραίο θέμα γι' αυτό! :P

Το τροφοδοτικό που λες το έχω σε 500αρι(πριν μια βδομάδα το πήρα στα 60€) και δουλεύει μια χαρά. Ο επεξεργαστής έχω ακούσει ότι είναι πολύ καλός.

Δημοσ.

Το Corsair είναι τέλειο. Χρειάζεσαι, όμως τόσο καλό; Θα σου πρότεινα να πας για το 600αρι της Corsair(το GS). Για τον επεξεργαστή, περίμενε απάντηση από άλλους. Στη μητρική, απλώς πρόσεχε να έχει ίδιο socket.

Η μητρική που σκέφτεσαι είναι ανάμεικτη. Τι εννοώ; Καταρχάς δεν μιλάμε για crossfire, δεν γίνετε με μόνο μια PCIe, επίσης έχει PCIe 1.0 έκδοση. Αφού πας για αναβάθμιση καλό θα ήταν να είναι τουλάχιστον 2.0 για μεγαλύτερο bandwitch. Επίσης, αν δεν θες καινούριο σκληρό, σιγούρεψε ότι ο σκληρός σου δεν έχει SATA III, αλλιώς δεν γίνετε δουλειά. Γενικά, θα σου πρότεινα να πας για άλλη μητρική Παρόλο που θα έχεις πρόβλημα με το μπάτζετ σου. Ισοστάθμισε τα με το τροφοδοτικό. Σημαντικό είναι, επίσης ότι αν οι παλιές σου ram είναι DDRII, χρειάζεσαι καινούριες για mobo DDRIII και ότι με αυτή τη μητρική δεν μπορείς να βάλεις πάνω από 4GB.

Να σε ρωτήσω, την έχεις ακόμα την 6850;

Κοίτα αυτό που έχει προσφορά ως την Κυριακή το e-shop

Δημοσ.

Ναι κι εγω ειχα ακουσει καλα λογια γιαυτο το CPU...

Παιδια εγω σκεφτομαι να παρω τα παρακατω 3:

Eπεξεργαστής

Μητρική Πλακέτα

Τροφοδοτικό

Εχετε να προτεινετε κατι καλυτερο??

Ευχαριστω.

γτ με 10ευρω παραπανω δεν παιρνεισ το τχ650??? κ 5 χρονια εγγυηση εχει κ κορσαιρ ειναι κ νομιζω οτι βγαζει παραπανω στι 12αρα...

Δημοσ.

Το Corsair είναι τέλειο. Χρειάζεσαι, όμως τόσο καλό; Θα σου πρότεινα να πας για το 600αρι της Corsair(το GS). Για τον επεξεργαστή, περίμενε απάντηση από άλλους. Στη μητρική, απλώς πρόσεχε να έχει ίδιο socket.

Η μητρική που σκέφτεσαι είναι ανάμεικτη. Τι εννοώ; Καταρχάς δεν μιλάμε για crossfire, δεν γίνετε με μόνο μια PCIe, επίσης έχει PCIe 1.0 έκδοση. Αφού πας για αναβάθμιση καλό θα ήταν να είναι τουλάχιστον 2.0 για μεγαλύτερο bandwitch. Επίσης, αν δεν θες καινούριο σκληρό, σιγούρεψε ότι ο σκληρός σου δεν έχει SATA III, αλλιώς δεν γίνετε δουλειά. Γενικά, θα σου πρότεινα να πας για άλλη μητρική Παρόλο που θα έχεις πρόβλημα με το μπάτζετ σου. Ισοστάθμισε τα με το τροφοδοτικό. Σημαντικό είναι, επίσης ότι αν οι παλιές σου ram είναι DDRII, χρειάζεσαι καινούριες για mobo DDRIII και ότι με αυτή τη μητρική δεν μπορείς να βάλεις πάνω από 4GB.

Να σε ρωτήσω, την έχεις ακόμα την 6850;

Κοίτα αυτό που έχει προσφορά ως την Κυριακή το e-shop

Για μητρικη ναι οντως μετα απο λιγο παραπανω ψαξιμο βρηκα καλυτερες περιπτωσεις (δεν θα σταθω σε καποια μιας και περιμενω προταση απο τα παιδια)...

Οχι ο σκληρος ειναι Sata II..

Ναι οι μnhμες μου ειναι DDR2 (2x2GB) Δεν μπορουμε να βρουμε καποια μητρικη που να δεχεται και DDR2 μνημες??

Ναι την εχω ακομα την 6850.

γτ με 10ευρω παραπανω δεν παιρνεισ το τχ650??? κ 5 χρονια εγγυηση εχει κ κορσαιρ ειναι κ νομιζω οτι βγαζει παραπανω στι 12αρα...

Προσπαθω να βρω οτιδηποτε πιο οικονομικο.. Φοιτητης ειμαι

Δημοσ.

Μωρέ μπορούμε να βρούμε πολλές, αλλά έτσι δεν θα δέχετε DDRIII και εντάξει καλό θα ταν να είχες DDRIII. Να θυμάσαι ότι δεν μπορούν να συνδυαστούν αυτά τα δύο. Για τροφοδοτικό σκέφτηκες αυτά που σου είπα;

Τώρα για την 6850, πως σου τρέχει; Έχεις ακόμα τον ίδιο επεξεργαστή; Το case είναι της multidrama;(σόρυ για τις μαζεμένες ερωτήσεις)

Δημοσ.

παντως επειδη ριχνεισ λεφτα καλητερα αν μπορεισεισ να βρεις με ddr3 κ να βαλεις κ 4γβ ραμ... 20 κανουν... κ εγω φοιτητης ειμαι κ δυσκολευομαι απλα απο τη στιγμη που ριχνεισ καποια λεφτα κ επειδη εχεις κ μια καλη καρτα γραφικων κανε κατι σωστα...

Δημοσ.

Μωρέ μπορούμε να βρούμε πολλές, αλλά έτσι δεν θα δέχετε DDRIII και εντάξει καλό θα ταν να είχες DDRIII. Να θυμάσαι ότι δεν μπορούν να συνδυαστούν αυτά τα δύο. Για τροφοδοτικό σκέφτηκες αυτά που σου είπα;

Τώρα για την 6850, πως σου τρέχει; Έχεις ακόμα τον ίδιο επεξεργαστή; Το case είναι της multidrama;(σόρυ για τις μαζεμένες ερωτήσεις)

Ναι.. Αυτο το GS το 600ρι φαινεται καλο.. Οσο για τη προσφορα , δεν θα τη προλαβω μιας και ειμαι ακομα στα μεσα της αποταμιευσης..

Αυτο εδω λεει τιποτα? Ειναι - 15 ευρω οποτε γλυτωνω τις μνημες..

παντως επειδη ριχνεισ λεφτα καλητερα αν μπορεισεισ να βρεις με ddr3 κ να βαλεις κ 4γβ ραμ... 20 κανουν... κ εγω φοιτητης ειμαι κ δυσκολευομαι απλα απο τη στιγμη που ριχνεισ καποια λεφτα κ επειδη εχεις κ μια καλη καρτα γραφικων κανε κατι σωστα...

If that's the case , will do...

Δημοσ.

Και αυτό είναι τέλειο τροφοδοτικό. Για αυτό πήγαινα τελικά αλλά επειδή ήταν out of stock πήρα το SS. Γενικά η Corsair είναι εγγύηση στα τροφοδοτικά της αν και το συγκεκριμένο αν θυμάμαι καλά δεν έχει αποσπώμενα καλώδια. Ποιο case έχεις; Κοίτα επίσης πόσα καλώδια χρειάζεσαι, πόσους δίσκους έχεις, drives κτλ. To GS και το CX πάντως(το GS περισσότερο) είναι γεμάτο καλώδια, οπότε αν το πάρεις θα πρέπει να βρίσκεις σημεία να κρύψεις τα καλώδια.

Δημοσ.

Και αυτό είναι τέλειο τροφοδοτικό. Για αυτό πήγαινα τελικά αλλά επειδή ήταν out of stock πήρα το SS. Γενικά η Corsair είναι εγγύηση στα τροφοδοτικά της αν και το συγκεκριμένο αν θυμάμαι καλά δεν έχει αποσπώμενα καλώδια. Ποιο case έχεις; Κοίτα επίσης πόσα καλώδια χρειάζεσαι, πόσους δίσκους έχεις, drives κτλ. To GS και το CX πάντως(το GS περισσότερο) είναι γεμάτο καλώδια, οπότε αν το πάρεις θα πρέπει να βρίσκεις σημεία να κρύψεις τα καλώδια.

Ναι κι εγω μονο Corsair!

Α ναι ξεχασα! Ακομα το case του Multirama εχω.

Δημοσ.

Τότε πήγαινε για το CX. Και ίσως και το 500. Είσαι σίγουρος ότι έχεις ανάγκη 600W; Αν πας για το GS, πάντως(εκτός της ανεβασμένης τιμής επειδή έχει ένα φωτάκι) Θα γίνετε της πουτ από τα καλώδια. Αυτό; Αν έχεις αυτό, κατάφερες με micro ATX mobo να χωρέσεις την 6850 μαζί με όλα τα καλώδια; Γιατί αυτό είναι το μεγαλύτερο μου πρόβλημα. Αν είχες μεγαλύτερο budget ή χαμηλότερες απαιτήσεις, καλό θα ήταν να κοιτάξεις και για case, αλλά προς το παρόν άφησε το για άλλη φορά. Το σύστημα ψύξης που έχει το case είναι για τον...

Αν έχεις το Βιετναμέζικο PSU(των multirama), βάλε ως ύψιστη προτεραιότητα την αλλαγή του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...