Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σίγουρα ο ήχος δεν είναι από τον σκληρό δίσκο. Ακούγετε καθαρά από το τροφοδοτικό. Εάν προλάβω αύριο, θα ανεβάσω ένα βίντεο. Σκέφτομαι να πάω τώρα(εννοώ σε κοντινό διάστημα) να πάρω το τροφοδοτικό και να αφήσω την κάρτα γραφικών για αργότερα. Νομίζω πως το τροφοδοτικό που λες Γιώργο το πουλάνε και στα multirama αλλά δεν μπορώ να δω γιατί έχει πέσει η σελίδα τους. Τι θα λέγατε για το ενδιάμεσο, το 500αρι της Corsair;

ναι πήγαινε στο 500, μια χαρα θα είσαι. το έχει κ στο multirama αλλά είναι 4,8ε πιο ακριβό από το visionstudio.

• Απαντ. 131
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ποια θα μου προτείνατε από αυτές δεδομένου του Budget μου;

link

Εάν μεταξύ τους δεν έχουν κάποια τεράστια διαφορά, να μου το πείτε ώστε να μην ταλαιπωρούμαι άδικα.

Επίσης πάω αύριο για τροφοδοτικό. Μήπως υπάρχει κάποιο καλύτερο σε παρόμοια τιμή ή να πάω εκεί. Είμαι έτοιμος να πάρω αυτό link

Πως σας φαίνετε; άκουσα καλά λόγια.

Τέλος, θα πρέπει να ανησυχήσω για το μέγεθος του τροφοδοτικού;

Δημοσ.

Ειπαμε ποια 6850 θα παρεις.την Asus EAH6850 DC/2DIS/1GD5/V2

Μην κοιτας που ειναι πιο φθηνη απο τις αλλες,ειναι με πολυ καλο συστημα ψυξης και σε αλαλ μαγαζια ειναι ακριβοτερη απο τις αλλες.

Επισης τροφοδοτικο παρε αυτο Corsair Builder Series CX500 V2 58,99 €

Μην πας σε πιο δυνατα πραγματα.

Δημοσ.

Σε περίπτωση που διέθετα τα χρήματα για αυτή που είπα(μιας και θέλω μία που να χρειαστεί ακόμα καιρός για αναβάθμιση), θα μου την πρότεινες; Επίσης κάτι που με έχει ανησυχήσει είναι το εξής:

Το τροφοδοτικό έχει σύνδεση με το CPU την EPS12V που είναι οχτάπινη. Εμένα η σύνδεση μου με το cpu είναι τετράπινη. Πως θα τη συνδέσω. Διάβασα ότι η οχτάπινη μπορεί να χωριστεί στη μέση. Αληθεύει ή μήπως χρειάζεται κάποιος αντιλήπτορας;

Τέλος, θα πρέπει να ανησυχήσω για το μέγεθος του τροφοδοτικού;

Δημοσ.

Δεν πρεπει να ανυσηχεις για το μεγεθος του τροφοδοτικου.

Οσον αφορα το 8πινο του επεξεργαστη,λογικα μιλωντας παντα χωριζεται σε 2Χ4 Pins μονο του.αλλα ας μας το διευκρινησει καλυτερα αυτο καποιος που το εχει.(εμενα παντως χωριζεται το 8πινο σε 2 τετραπινα,φανταζομαι πως ολα ετσι ειναι).

Αυτο με την καρτα γραφικων που με ρωτας,τι εννοεις?ποια καρτα προτεινες γιατι στην συγκριση εβλαες πολλες μεσα.

Δημοσ.

Εγω παντως στην δικια μου μητρικη που μου ζηταει οχταπινη δεν υπαρχει προβλημα γιατι δουλευει και αν της βαλεις μονο της τετραπινη

Δημοσ.

Τυπογραφικό λάθος. Σε περίπτωση που διέθετα τα χρήματα για αυτό που είπα(μιας και θέλω ένα που να χρειαστεί ακόμα καιρός για αναβάθμιση), θα μου το πρότεινες;

Μιλούσα για το τροφοδοτικό... Το GS600

Και εγώ έτσι άκουσα ότι χωρίζετε σε 2. Ποιο τροφοδοτικό έχεις εσύ;

Δημοσ.

@Arisyo13: Μπορεί, δηλαδή να χωριστεί σε 2 όπως είπαμε; Ποιο τροφοδοτικό έχεις;

Από αυτό το βίντεο φαινεται σαν να χωρίζετε σε 2, αλλά λόγω απειρίας και κακής ποιότητας εικόνας, πείτε μου κι εσείς

Link

Στο 3.25

Δημοσ.

Ναι το βιντεο δειχνει οτι ειναι χωρισμενο σε 2 4πινα.

Πολυ καλο τροφοδοτικο αλλα δεν σου χρειαζεται εσενα τετοιο τροφοδοτικο στο συστημα σου.

Δημοσ.

Αυτό που μου προτείνεις με τα 500W πιστεύεις πως θα αντέχει άνετα 2 σκληρούς, ένα floppy, ένα dvd rom και την 6850;

Δημοσ.

Εδω ειπαμε οτι το 430 θα τα αντεξει αυτα αλλα τεσπα.παρε το 500αρι για να εισαι και 'ψυχολογικα' οκ.

Τα αντεχει ανετα.και επομενη αναβαθμιση να κανεις θα αντεξει.αρκει να μην βαλεις τιποτα διπλες καρτες και τετοια.

Δημοσ.

Η motherboard έτσι κι αλλιώς δεν παίρνει διπλή κάρτα...

Τεσπα, ευχαριστώ! θα περάσω μια βόλτα αύριο από τα multirama να ρίξω μια ματιά.

Δημοσ.

Τελικά πήρα έναν SilverStone SST-ST50F-ES Strider Essential Series των 500W.

Καλός είναι; Πρώτες εντυπώσεις θετικές. Αθόρυβο σε σχέση με το προηγούμενο και πολλά καλώδια. Θα αντέξει αυτά που θα βάλω(μου είπαν ναι χαλαρά, αλλά για σιγουριά);

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...