Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παναγιωτη δεν ειναι καλυτερη η 6850 που προταθηκε απο τον kadaka80?

Βεβαίως και είναι,αλλά σε ανάλυση 1440Χ900,πιστεύω μια χαρά θα ανταπεξέλθει η 5750, και όπως είπα είναι μια άκρως οικονομική πρόταση :)

• Απαντ. 131
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ati8assos,

Εγω νομιζω οτι αφου το παιδι ζητα φτηνη αναβαθμιση αυτα που του προτεινα συν την 6850 τον καλυπτουν για 2-3 χρονια.Το μεταβατικο σταδιο ειναι οντως σωστοτατη παρατηρηση,αλλα οι νεες πλατφορμες ειναι ακριβες.

Εδω ο Sandy εχει 230 ευρω μονος του και ο χρηστης μας ζητησε φτηνη αναβαθμιση με συνολικο κοστος 300 ευρω.Δεν μπορω να καταλαβω τι σχεση εχει στην συγκεκριμενη περιπτωση το μεταβατικο σταδιο οταν το budget ειναι τοσο χαμηλο?

Δημοσ.

Δεν εμπιστευομαι καθολου τον Anand γιατι δεν ειναι αντικειμενικος.(Τον διαβαζω απο το 1998.)Για μενα ο ισχυρισμος του ειναι απατεωνιστικος και ψευδης.

Σε καμμια περιπτωση ο αρχαιος διπυρηνος της intel δεν ξεπερνα αυτον που προτεινα.Ειναι αστειος ο ισχυρισμος του και για μενα εντελως ανυποληπτος.

Επισης ηδη εχει ανακοινωθει απο τους παραγωγους τους οτι ολα τα καινουργια games θα εκανουν χρηση 4 πυρηνων.Συν οτι ο τεπραπυρηνος που προτεινα μπορει να οβερκλοκαριστει πολυ καλα και ως γνωστον οι AMD ειναι πολυ πιο ψυχρες cpu.Δες το συστημα της υπογραφης μου.Ειμαι στους 15 βαθμους idle οπως ειμαι overclocked και στους 30 με την πιο cpu intensive εφαρμογη συμπεριλαμβανομενου και του gaming.Παιζω το Crysis ολα full χωρις ουτε υποψια προβληματος.(Αν νομιζεις οτι υπερβαλλω σε προσκαλω για να σε κερασω καφε και να κανεις οτι μετρηση θελεις.Μετα μπορεις να ποσταρεις στο insomnia εν λευκω τις εντυπωσεις σου.Δεσμευομαι. :rolleyes: )

Εξαλλου το πιο σημαντικο στο gaming ειναι η vga και αυτη που του προτεινες ειναι πολυ καλη.

Αλλη μια επιλογη που εχει και μαλιστα φτηνοτερη,ειναι να παρει το cpu της υπογραφης μου,τον phenom II Χ2 555 που ξεκλειδωνει στον τετραπυρηνο που διαβαζεις και εχει 6,5 mb cache.Δεν πιστευω να νομιζεις οτι ο φτωχος διπηρυνος της intel ειναι καλυτερος και απο αυτον overclocked στα 3,8?

Δεν θα διαφωνήσω σε τίποτα από όσα είπες. Amd έχω. Δεν είναι τόσο αναξιόπιστος ο Anand αλλά κάποιες φορές μπορεί να φουσκώσει τα νούμερα λίγο. Έχω δει αρκετά bench που λένε πάνω κάτω το ίδιο, πως και ένας διπύρηνος μπορεί να αντεπεξέλθει (Βέβαια σε αυτή την ανάλυση ο Cpu δουλεύει πιο σκληρά )

Όπως και να χει γνώμη μου είναι να πάρει την καλή κάρτα και μια οθόνη και να περιμένει για νέο σύστημα. Σε λίγους μήνες έρχονται καλά νεα και όπως και να χει μια γενναία μείωση τιμών θα την δούμε ,ειδικά τώρα που φουντώνει και ο ανταγωνισμός.

Δημοσ.

Δεν θα διαφωνήσω σε τίποτα από όσα είπες. Amd έχω. Δεν είναι τόσο αναξιόπιστος ο Anand αλλά κάποιες φορές μπορεί να φουσκώσει τα νούμερα λίγο. Έχω δει αρκετά bench που λένε πάνω κάτω το ίδιο, πως και ένας διπύρηνος μπορεί να αντεπεξέλθει (Βέβαια σε αυτή την ανάλυση ο Cpu δουλεύει πιο σκληρά )

Όπως και να χει γνώμη μου είναι να πάρει την καλή κάρτα και μια οθόνη και να περιμένει για νέο σύστημα. Σε λίγους μήνες έρχονται καλά νεα και όπως και να χει μια γενναία μείωση τιμών θα την δούμε ,ειδικά τώρα που φουντώνει και ο ανταγωνισμός.

Μακαρι φιλε Kadaka να δουμε μειωση τιμων,γιατι επειδη ειμαι με εφηβους στην δουλεια μου(καθηγητης Αγγλικων σε φροντιστηριο)η μεση οικογενεια εχει γονατισει.

Δημοσ.

Εδω ο Sandy εχει 230 ευρω μονος του και ο χρηστης μας ζητησε φτηνη αναβαθμιση με συνολικο κοστος 300 ευρω.Δεν μπορω να καταλαβω τι σχεση εχει στην συγκεκριμενη περιπτωση το μεταβατικο σταδιο οταν το budget ειναι τοσο χαμηλο?

Ο 3leven ζητά να κάνει μια αναβάθμιση για χρήση games σε ανάλυση 1440Χ900 .

Ερώτηση: Γιατί να αλλάξει τώρα αυτή τη στιγμή, τόσα πολλά στοιχεία από το σύστημά του, όταν μια απλή αλλαγή VGA τον καλύπτει προς το παρόν εως ότου δει τις νέες πλατφόρμες που έρχονται σύντομα .

Μην ξεχνάς στο midrange κομμάτι τους οικονομικότερους 4πύρηνους Llano όπου η ενσωματωμένη GPU θα συνεργάζεται προσθετικά με όποια εξωτερική κάρτα γραφικών (σειράς 6000) τοποθετηθεί.

Γιατί λοιπόν να μην περιμένει λίγο, να δει αν τον καλύπτει καλύτερα αυτή η τεχνολογία και να αποφασίσει τότε για μεγαλύτερες κινήσεις.

Δημοσ.

Σας ευχαριστω παιδια :D

Συγγνωμη που δεν ασχοληθηκα με το θεμα αλλα κατι παιχτηκε με τη συνδρομη και δεν μου εμφανησε καθολου οτι ειχε νεα μυνηματα το τοπικ :mad:

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Μετα απο ενα μικρο στριμωγμα , ηγγικεν η ωρα να παρω την 6850..

Ευχαριστω τα παλικαρια που μου δωσανε τα φωτα τους!

Θελω ομως μια τελευταια βοηθεια..

Μεχρι στιγμης σε συμφερουσα τιμη την εχω βρει μονο στο Vision Studio. Μηπως εχετε καποια αλλη προταση? (ακομα και με paypal [αν αυτο βοηθαει])

Επισης που μπορω να δω καποια εγκυρα τσαρτς με επιδοσεις της καθε καρτας ξεχωριστα (στυλ PC-World οπου εχει 4-5 καρτες , και συγκρινει καταναλωση , fps κτλ)

Ευχαριστω!

Δημοσ.

Ρε πάρε την sapphire.Τι club 3d;Που την βρήκες αυτή;Καλή μπορεί να είναι αλλά ας την δοκιμάσει κανένας άλλος. :-D

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=21683&cat=5.

Σούπερ είναι η τιμή.Για καλύτερη τιμή ψάχνεις στις αγγελίες καθημερινά όλο και κάποιος θα πουλήσει μια παρόμοια ή καλύτερη κάρτα 1-2 μηνών με εγγύηση επειδή το μετάνιωσε ή δεν του έκατσε καλά η Ati ή η nvidia ή για 1002 λόγους.

Δημοσ.

Για μένα είναι εύκολα τα πράγματα.

πάρε μια καλή κάρτα και κράτα το σύστημα σου.

Αγόρασε μια καλή ψύχτρα και μπορείς να φθάσεις τον 5200 εύκολα πάνω από τα 4Ghz.

Ποιά οθόνη έχεις και σε ποιά ανάλυση ?

Εξαιρετική λύση είναι αυτή > 6850 150-180€

Για ψύξη (αν το χρειάζεσαι) αυτές είναι καλές επιλογές Scythe και Thermalright Ultra 120

Σωστος,με αυτα τα χρηματα μονο αυτο κανεις,και οταν βρεις αρκετα χρηματα το αλλαζεις τελειως ,σε κατι καινουργιο.

Δημοσ.

Να ρωτησω επισης κατι αλλο:

Μηπως θα πρεπει να αλλαξω και τροφοδοτικο/μητρικη?

Εχω τα εξης:

LPG9-43 απο τα multirama 500W

Gigabyte GA-G31M-S2L

Μιλαω για την 6850..

@rafail1994 Ευχαριστω αλλα ειμαι τσιμα τσιμα :)

Δημοσ.

το m/b ειναι μια χαρα και overclock σηκωνει και quad παιρνει αλλα το psu μου μοιαζει λιγο αδυναμο λογο μαρκας οχι watt pcix τροφοδοσια εχει

?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...