Προς το περιεχόμενο

Επιτόκια εθνικής τράπεζας (για γέλια)

Critter

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Η Αγροτική στα κλειστά δίνει 2.85%.

Επειδή χθες ήμουν εκεί, ισχύει :

6 μήνες - 3,40%

12 μήνες - 3,60%

12 μήνες ΑΤΕ Διπλασιάζω - 3,70%

18 μήνες - 3,80%

Δημοσ.

Επειδή χθες ήμουν εκεί, ισχύει :

6 μήνες - 3,40%

12 μήνες - 3,60%

12 μήνες ΑΤΕ Διπλασιάζω - 3,70%

18 μήνες - 3,80%

τα αντιστοιχα με winbank direct πειραιως:

για ποσα 3.000 εως 20.000:

1 μηνας: 2.90%

3 μηνες: 3.30%

4 μηνες: 3.40%

7 μηνες: 3.50%

για ποσα 20.000,01 εως 100.000

1 μηνας: 3.20%

3 μηνες: 3.85%

4 μηνες: 3.90%

6 μηνες: 4.00%

καλυτερα τα βλεπω εγω..συν οτι μπορεις να τα κανεις ακομα και για μια βδομαδα με επιτοκιο 2.50% για ποσα απο 3.000.

https://www.winbankdirect.gr/Views/Account/account2.aspx

Δημοσ.

τα αντιστοιχα με winbank direct πειραιως:

για ποσα 3.000 εως 20.000:

1 μηνας: 2.90%

3 μηνες: 3.30%

4 μηνες: 3.40%

7 μηνες: 3.50%

για ποσα 20.000,01 εως 100.000

1 μηνας: 3.20%

3 μηνες: 3.85%

4 μηνες: 3.90%

6 μηνες: 4.00%

καλυτερα τα βλεπω εγω..συν οτι μπορεις να τα κανεις ακομα και για μια βδομαδα με επιτοκιο 2.50% για ποσα απο 3.000.

https://www.winbankdirect.gr/Views/Account/account2.aspx

κοιτα

αμα ειναι να βαλεις 10000 και σε μια βδομαδα να σου δωσει τοκο 250 ευρω τοτε τα πραγματα δειχνουν καλα...

Δημοσ.

Παιδια κάτι που μάλλον πολλοί αγνοείτε αν κρίνω απο τον απο πάνω. Το ποσοστο του επιτοκιου είναι πάντα ετήσιο. Δηλαδη αν σου πουν 3,4% για 6 μήνες και βάλεις 10.000€, τοτε στο τέλος των 6 μηνών θα πάρεις μικτα 340€/2 = 170€. Αν είναι για ένα μήνα, τότε ο τόκος θα ειναι 340/12 = 28,3€. Αν ήταν σε μια βδομάδα με 10.000 να έβγαζες 250€, τότε όλοι θα δουλευαμε μια 10ετία να μαζέψουμε 40.000€ και μετά θα τα βαζαμε με προθεσμιακές καταθέσεις στις τράπεζες και θα περνάγαμε ζωάρα.

Δημοσ.

Παιδια κάτι που μάλλον πολλοί αγνοείτε αν κρίνω απο τον απο πάνω. Το ποσοστο του επιτοκιου είναι πάντα ετήσιο.

υποθεση ηταν...

Δημοσ.

κοιτα

αμα ειναι να βαλεις 10000 και σε μια βδομαδα να σου δωσει τοκο 250 ευρω τοτε τα πραγματα δειχνουν καλα...

δεν ειναι ετσι τα πραγματα με τα επιτοκια ομως.

Παιδια κάτι που μάλλον πολλοί αγνοείτε αν κρίνω απο τον απο πάνω. Το ποσοστο του επιτοκιου είναι πάντα ετήσιο. Δηλαδη αν σου πουν 3,4% για 6 μήνες και βάλεις 10.000€, τοτε στο τέλος των 6 μηνών θα πάρεις μικτα 340€/2 = 170€. Αν είναι για ένα μήνα, τότε ο τόκος θα ειναι 340/12 = 28,3€. Αν ήταν σε μια βδομάδα με 10.000 να έβγαζες 250€, τότε όλοι θα δουλευαμε μια 10ετία να μαζέψουμε 40.000€ και μετά θα τα βαζαμε με προθεσμιακές καταθέσεις στις τράπεζες και θα περνάγαμε ζωάρα.

ετσι ακριβως ειναι :)

Δημοσ.

μια που μιλαμε για την Εθνικη

εχει χρησιμοποιησει κανεις το private banking της?

θελει μινιμουμ ποσο για entry?

Δημοσ.

μια που μιλαμε για την Εθνικη

εχει χρησιμοποιησει κανεις το private banking της?

θελει μινιμουμ ποσο για entry?

εννοεις το web banking?

Δημοσ.

Δεν αναφέρει το site το minimun ποσό που πρέπει να έχεις. Μπορείς όμως να επικοινωνήσεις μαζί τους με ένα email. Link

Δεν αναφέρει το site το minimum ποσό που πρέπει να έχεις για private banking. Μπορείς όμως να επικοινωνήσεις μαζί τους με ένα email. Link

Δημοσ.

Ρε παιδιά sorry για το οφ-τοπικ αλλα μιας και η ερώτηση μου έχει να κάνει με τράπεζες και κάρτες, είπα να μην ανοίξω νέο θέμα.

Εχω μια Attica Gift Card για αγορές από το internet και κάθε φορα που παω να την γεμίσω μου κρατάνε και 2 euro προμήθεια...

Ισχύει ακόμα αυτό το "νταβατζιλίκι" των τραπεζών με τις προμήθειες?

Δεν είχαν πει ότι είναι παράνομο ή κάτι τέτοιο?

Ασε που στο υποκατάστημα που παω η ταμίας καίει πραγματικά κάρβουνο... οποτε παω μου ανάβουν τα λαμπάκια το κέρατο μου...

Καμια πρόταση για αντίστοιχη κάρτα χωρίς προμήθειες και τέτοια?

Δημοσ.

Ρε παιδιά sorry για το οφ-τοπικ αλλα μιας και η ερώτηση μου έχει να κάνει με τράπεζες και κάρτες, είπα να μην ανοίξω νέο θέμα.

Εχω μια Attica Gift Card για αγορές από το internet και κάθε φορα που παω να την γεμίσω μου κρατάνε και 2 euro προμήθεια...

Ασε που στο υποκατάστημα που παω η ταμίας καίει πραγματικά κάρβουνο... οποτε παω μου ανάβουν τα λαμπάκια το κέρατο μου...

έχουν τέτοιου είδους προπληρωμένες κάρτες και η Τράπεζα Κύπρου (http://www.prepaidcards.gr/) και η Τράπεζα Πειραιώς

Δημοσ.

οπως λεει και ο αποπανω φιλος...εχει και η κυπρου (εγω αυτην εχω για ιντερνετοαγορες) και κραταει 1 ευρω σε καθε γεμισμα...αν ειναι παρε αυτην τουλαχιστον να γλιτωνεις το 1 ευρω καθε φορα. της πειραιως που εχει ο αδερφος μου, δεν ειναι καρτα πραγματικη, ουσιαστικα εναν αριθμο εχεις μονο. οποτε δεν μπορεις πχ να τη χρησιμοποιησεις σε μαγαζι, σε αντιθεση με αυτην που εχεις ηδη η της κυπρου.

Δημοσ.

έχουν τέτοιου είδους προπληρωμένες κάρτες και η Τράπεζα Κύπρου (http://www.prepaidcards.gr/) και η Τράπεζα Πειραιώς

οπως λεει και ο αποπανω φιλος...εχει και η κυπρου (εγω αυτην εχω για ιντερνετοαγορες) και κραταει 1 ευρω σε καθε γεμισμα...αν ειναι παρε αυτην τουλαχιστον να γλιτωνεις το 1 ευρω καθε φορα. της πειραιως που εχει ο αδερφος μου, δεν ειναι καρτα πραγματικη, ουσιαστικα εναν αριθμο εχεις μονο. οποτε δεν μπορεις πχ να τη χρησιμοποιησεις σε μαγαζι, σε αντιθεση με αυτην που εχεις ηδη η της κυπρου.

παιδιά σας ευχαριστώ πολύ,

μάλλον για Κύπρου θα πάω και εγώ γιατί έχω ακούσει καλά λόγια από αρκετά άτομα,

όχι τόσο για το ένα ευρώ αλλα γιατί η άττικα δεν μου έχει κάτσει καλά από την αρχή...!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...