Προς το περιεχόμενο

Επιτόκια εθνικής τράπεζας (για γέλια)

Critter

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βλεπω που λέτε στο τέλος του χρόνου στον λογαριασμό μου στην Εθνική τράπεζα, τόκους κοντά στα 60€. Και λέω : Μλκα είναι σοβαροί οι τύποι? Έλεγα λοιπον να πάω να ρωτήσω πόσο έχει πάει το επιτόκιο.

Πάω λοιπον σήμερα σε ένα κατάστημα και μου λένε 0,10%. Χαχαχαχαχαχαχαχα. Πραγματικα εμεινα κάγκελο. Έψαξα μετά στο νετ και βρήκα αυτο τον πίνακα : http://www.tsig.gr/lang-el/banks/savings-accounts που δείχνει οτι η εθνική είναι στον πάτο των επιτοκίων.

Απο δευτέρα λοιπον το παρακαταθηκων και δανείων με περιμένει. Θα αφησω 2-3 χιλιάρικα στην Εθνική για τις συναλλαγές μου και άντε γεια με τους βλάκες που το παίζουν και οι σωτήρες του έθνους. Οι δωρεές για την ηλεκτρονική συνταγογράφηση τους μάραναν.

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Βλεπω που λέτε στο τέλος του χρόνου στον λογαριασμό μου στην Εθνική τράπεζα, τόκους κοντά στα 60€. Και λέω : Μλκα είναι σοβαροί οι τύποι? Έλεγα λοιπον να πάω να ρωτήσω πόσο έχει πάει το επιτόκιο.

Πάω λοιπον σήμερα σε ένα κατάστημα και μου λένε 0,10%. Χαχαχαχαχαχαχαχα. Πραγματικα εμεινα κάγκελο. Έψαξα μετά στο νετ και βρήκα αυτο τον πίνακα : http://www.tsig.gr/l...avings-accounts που δείχνει οτι η εθνική είναι στον πάτο των επιτοκίων.

Απο δευτέρα λοιπον το παρακαταθηκων και δανείων με περιμένει. Θα αφησω 2-3 χιλιάρικα στην Εθνική για τις συναλλαγές μου και άντε γεια με τους βλάκες που το παίζουν και οι σωτήρες του έθνους. Οι δωρεές για την ηλεκτρονική συνταγογράφηση τους μάραναν.

grin.pnggrin.pnggrin.png Οτι ναναι... Πηγαινε στη eurobank εχει 3% χωρις κλειδωμα

Δημοσ.

grin.pnggrin.pnggrin.png Οτι ναναι... Πηγαινε στη eurobank εχει 3% χωρις κλειδωμα

3%; εισαι σιγουρος; σε τι λογαριασμο (χωρις κλεισιμο);

Δημοσ.

μωρε καλουλα ειναι. αλλο ειναι το ζητημα, οτι ειπε επιτοκιο που δεν υπαρχει πουθενα. εγω ειχα ανοιξει το μεγαλο ταμιευτηριο οταν ηταν 3.30%, τωρα εχει πεσει στο 0.7% (καπου εκει). ανοιξα το live με 3% και το εκαναν 2%. οποτε σκεφτομαι να παω προς πειραιως μερια. οποτε μην προτεινει πραγματα που δεν υπαρχουν.

Δημοσ.

παντως το ταμειο παρακαταθηκων και δανειων εχει πολυ λιγα υποκαταστηματα. εμενα πχ το κοντινοτερο ειναι στο κεντρο του πειραια. ε τωρα, να χρειαστω καμια μικροαναληψη και να παιρνω αυτοκινητο/ΜΜΜ κτλ και να τρεχω πειραια..δεν λεει.

Δημοσ.

σκεφτομαι κι εγω να τη κανω απο την εθνικη,αλλα θα κρατησω το λογαριασμο εκει

και θα κανω τις τραμπες μεσω web banking.

Δημοσ.

καλά ρε παιδιά η εθνική είναι η χειρότερη τράπεζα.

από πολλές απόψεις.

μια κάρτα ανάληψης πας να βγάλεις, που σε άλλες τράπεζες την δίνουν αυτή τη στιγμή και η εθνική θέλει κάνα μήνα για την κάρτα και άλλον έναν για να σου στείλουν τους κωδικούς.

οι άνθρωποι είναι απίστευτοι

Δημοσ.

παντως το ταμειο παρακαταθηκων και δανειων εχει πολυ λιγα υποκαταστηματα. εμενα πχ το κοντινοτερο ειναι στο κεντρο του πειραια. ε τωρα, να χρειαστω καμια μικροαναληψη και να παιρνω αυτοκινητο/ΜΜΜ κτλ και να τρεχω πειραια..δεν λεει.

Μα αυτό λέω. Θα αφήσω στην Εθνική κάποια χρήματα να κάνω τη δουλειά μου και μολίς μαζεύεται ένα ποσό, θα τα στέλνω στο παρακαταθηκών. Θα μου πεις, ποιος αποταμιεύει σήμερα. Κι'όμως υπάρχουν.

Δημοσ.

εγω παντως λεω να τα παω στην πειραιως, με κλεισιμο ανα βδομαδα εχει επιτοκιο 2.5%. μια χαρα ειναι :)

Δημοσ.

εγω παντως λεω να τα παω στην πειραιως, με κλεισιμο ανα βδομαδα εχει επιτοκιο 2.5%. μια χαρα ειναι :)

plz ellaborate?

[μινιμθμ ποσο, ονομα προγραματος και τα σχετικα]

Δημοσ.

Η Εθνική έχει μεγάλο πελατολόγιο (ως κληρονομιά από τα κρατικά της χρόνια) οπότε δεν έχει πρόβλημα ρευστότητας και βάζει ότι επιτόκια θέλει.

Εχει και μισή ώρα αναμονή κατά μέσο όρο, οπότε δεν είναι ότι καλύτερο.

Η TTbank είναι πιο χαλαρή φάση. Λίγος κόσμος σε αναμονή και σταθερά καλά επιτόκια.

Το Παρακαταθηκων και Δανειών έχει απίστευτα καλά επιτόκια (4.3% για τρίμηνη προθεσμιακή). Έχει όμως λίγα υποκαταστήματα και δεν είναι 100% τράπεζα. Ούτε ΑΤΜ έχει ούτε πολλές υπηρεσίες.

Οι υπόλοιπες τράπεζες αλλάζουν τακτική συνεχώς στα επιτόκια τους. Σε προσελκύουν με προσφορές και μετά τα ρίχνουν στο 0.2%.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...