G-kolt Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 πρωτα απο ολα ειμαι νεος στο αθλημα και αρχισα τελευταια να ψαχνομαι περι ηχου !!! καιτο ερωτημα μου ειναι τι θα πρεπει να προσεξεις σε εναν ενισχυτη οταν πας να αγορασεις για να παιζει το δυνατον καλυτερο !!! Η αντισταση τα καναλια και τα περισσοτερα ειναι κατανοητα ... το ερωτημα ειναι οτι εχω ακουσει για να μην αλοιωνει ο ηχος ο ενισχυτης πρεπει να ειναι αρκετα watt παραπανο απο το ηχειο ... αλλα απο την αλλη το ηχειο πρεπει να εχει περισσοτερα watt διοτι υπαρχει κυνδινος να καει !!! τι γινετε εδω??? Ας παρουμε για παραδειγμα τα ηχεια που εχω στον νου μου για αγορα (ασχετα αμα ειναι για αυτοκινητο θεωρω οτι η ιδεολογια ειναι η ιδια) τα οποια ειναι αυτα: [hertz esk 165 τι πρεπει να προσεξω για να βρω εναν σωστο ενισχυτη???? ευχαριστω προκαταβολικα
chios Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 συγνώμη θα βάλεις ηχεία αυτοκινήτου για το σπίτι? κουτί θα φτιάξεις εσύ? το σύστημα το θέλεις για μουσική η ταινίες (5,1)??
G-kolt Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 οχι οχι τα ηχεια θα μπου στο αμαξι στις εργοστασιακες θεσεις ... καθαρα για μουσικη τα θελω!!! στο σπιτι υπαρχει "δυναμη" :devil:
_BASSstarlet_ Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Μήπως τα έχεις μπερδέψει λίγο...;
SOCRATIS1000 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 θα επρεπε να το ποσταρεις στο auto motto.Εδω ειναι για homecinema κτλ[σαλονι,,5.1 κτλ].
Kouniados Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Βρε Σωκράτη σιγά την διαφορά, 5,1 έχουν κάποιοι στο σπίτι, 4,1 βάζουν κάποιοι στο αμάξι. Ε... αν βάλεις και 10άρα οθόνη στο ταμπλό να το κινητό Homecinema....
Navu Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 οχι οχι τα ηχεια θα μπου στο αμαξι στις εργοστασιακες θεσεις ... καθαρα για μουσικη τα θελω!!! στο σπιτι υπαρχει "δυναμη" :devil: Τελικά για ήχο στο αυτοκίνητο ενδιαφέρεσαι ή για ήχο στο σπίτι? Στο σπίτι ακόμη και με ένα 5.1 σετ των 50€ και αποκωδικοποίηση μπορείς να έχεις πολυκάναλο ήχο, στο αυτοκίνητο τα πράγματα είναι πολύ πιο πολύπλοκα (και ακριβά σε τελική ανάλυση...).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.