Προς το περιεχόμενο

τροπος επιλογης ενισχυτη ???

G-kolt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πρωτα απο ολα ειμαι νεος στο αθλημα και αρχισα τελευταια να ψαχνομαι περι ηχου !!! καιτο ερωτημα μου ειναι τι θα πρεπει να προσεξεις σε εναν ενισχυτη οταν πας να αγορασεις για να παιζει το δυνατον καλυτερο !!! Η αντισταση τα καναλια και τα περισσοτερα ειναι κατανοητα ... το ερωτημα ειναι οτι εχω ακουσει για να μην αλοιωνει ο ηχος ο ενισχυτης πρεπει να ειναι αρκετα watt παραπανο απο το ηχειο ... αλλα απο την αλλη το ηχειο πρεπει να εχει περισσοτερα watt διοτι υπαρχει κυνδινος να καει !!! τι γινετε εδω???

Ας παρουμε για παραδειγμα τα ηχεια που εχω στον νου μου για αγορα (ασχετα αμα ειναι για αυτοκινητο θεωρω οτι η ιδεολογια ειναι η ιδια) τα οποια ειναι αυτα:

[hertz esk 165 τι πρεπει να προσεξω για να βρω εναν σωστο ενισχυτη???? ευχαριστω προκαταβολικα

Δημοσ.

συγνώμη θα βάλεις ηχεία αυτοκινήτου για το σπίτι? κουτί θα φτιάξεις εσύ?

το σύστημα το θέλεις για μουσική η ταινίες (5,1)??

Δημοσ.

οχι οχι τα ηχεια θα μπου στο αμαξι στις εργοστασιακες θεσεις ... καθαρα για μουσικη τα θελω!!! στο σπιτι υπαρχει "δυναμη" :devil: :devil: :devil:

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Βρε Σωκράτη σιγά την διαφορά, 5,1 έχουν κάποιοι στο σπίτι, 4,1 βάζουν κάποιοι στο αμάξι.

Ε... αν βάλεις και 10άρα οθόνη στο ταμπλό να το κινητό Homecinema.... :rolleyes:

Δημοσ.

οχι οχι τα ηχεια θα μπου στο αμαξι στις εργοστασιακες θεσεις ... καθαρα για μουσικη τα θελω!!! στο σπιτι υπαρχει "δυναμη" :devil: :devil: :devil:

Τελικά για ήχο στο αυτοκίνητο ενδιαφέρεσαι ή για ήχο στο σπίτι? Στο σπίτι ακόμη και με ένα 5.1 σετ των 50€ και αποκωδικοποίηση μπορείς να έχεις πολυκάναλο ήχο, στο αυτοκίνητο τα πράγματα είναι πολύ πιο πολύπλοκα (και ακριβά σε τελική ανάλυση...).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...