Προς το περιεχόμενο

Dsl speed status Modem - Router

leroy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

πρόσφατα αγόρασα το router wr1043nd της TP-Link

και το χρησιμοποιώ σε συνδυασμό με το wag200g της Linksys.

Ως εδώ όλα καλά.

Το πρόβλημα είναι ότι δε μπορώ να δω σε τι ταχύτητα έχει κλειδώσει

το modem αφού η μοναδική σελίδα στην οποία έχω πρόσβαση

είναι του router.Υπάρχει κάποιος τρόπος ώστε να έχω το

connection status?

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Η μια μπακαλιστικη λυση ειναι να συνδεσεις το Pc απευθειας πανω στο Linksys.η αλλη λυση δεν ξερω αν θα πετυχει .συνηθως το adsl router παιρνει καποια Ip απο το access point σαν δευτερη Ip και μπορεις να μπεις μεσα απο αυτην.αλλες φορες γινεται και το αναποδο αναλογως αν θα παρεις στο τελος Ip απο τον dhcp του ρουτερ η του adsl router.

ελπιζω να θυμαμαι σωστα διοτι παει αρκετος καιρος.επισης γινοταν αυτο και για τον λογο του Port forward.ειχε γινει διπλο Port forward .απο τον adsl router στον router και απο τον ρουτερ στο Pc αν και αυτο διορθωνεται αν κανεις bridge to adsl router.

Δημοσ.

Αλλαξε ip στο ρουτερ. Να μην ειναι 192.168.1.1 και τα δυο. Βαλε το tplink .100 και αναλογα τη θα πληκρολογεις θα βλεπεις και το αναλογο Interface και χωρις να εχεις conflict οπως τωρα.

Δημοσ.

Οκ θα το δοκιμάσω αλλα νομίζω Ότι δε θα είναι εφικτό Αφού το modem είναι ρυθμισμενο σε bridged only.

Δημοσ.

και bridge Να ειναι εχει Ip kai interface κανονικα.απλα αντι να κανει κληση μονο του οπως θα ηταν με Pppoa ή me pppoe περιμενει απο το router να κανει αυτος κληση pppoe διαμεσω του adsl router σου που ειναι σε bridge.

Δημοσ.

τι ip εχει το ενα τι Ip εχει το αλλο.και τι Ip παιρνει το pc σου?

β.πως ηταν οι ip πριν αλλαξεις κατι.το Linksys Λογικα 192.168.1.1 το αλλο και αυτο ηταν 192.168.1.1?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...