egio13 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπέρα ,γνωρίζει κανείς φίλος πως μπορώ να αντιγράψω στον Opera τους σελιδοδείκτες-ιστοσελίδες που έχω στον Mozilla (με το Mozbackup ήδη τους έχω αποθηκεύσει-δεν ξέρω όμως αν έχει αυτό σημασία). Υ.Γ. Είναι μήπως αναγκαίο να μην υπάρχουν οι άλλοι browser ή δεν παίζει κανένα ρόλο αυτό;
antonl Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δες εδώ: http://browsers.about.com/od/op3/ss/opfoxwindows.htm
egio13 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Το Mozbackup τα αποθηκεύει ως εξής :Firefox 3.6.13 (el) - 2011-01-31.pcv, οπότε ο Opera δεν τα βλέπει έτσι.Κι απ'ότι είδα(εκτός αν δεν είδα κάπου αλλού) δεν υπάρχει στον Mozilla μου η επιλογή "Εξαγωγή σελιδοδεικτών".
micraSport Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Μην παιδεύεσαι άδικα, παίξε με το Xmarks...Πολύ βολικό...
Tony_Montana Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 +1 για το xmarks κι απο μένα! Sent from my iPhone using Insomnia
egio13 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Από αυτή τη σελίδα (http://download.xmarks.com/download/firefox); Υ.Γ.Σου ζητά Όνoμα χρήστη και κωδικό;
micraSport Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Κάνεις ένα λογαρισμό στο xmarks, κάνεις sync και έχεις σε όλους τους browsers που εχεις περασμενο το xmarks τα ιδια bookmarks.Αν κάνεις μια αλλαγή από το γραφείο ενημερώνονται όλοι αυτόματα.Εμενα πάντως μου έχει λύσει τα χερια.
SteveAngello Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Το Mozbackup τα αποθηκεύει ως εξής :Firefox 3.6.13 (el) - 2011-01-31.pcv, οπότε ο Opera δεν τα βλέπει έτσι.Κι απ'ότι είδα(εκτός αν δεν είδα κάπου αλλού) δεν υπάρχει στον Mozilla μου η επιλογή "Εξαγωγή σελιδοδεικτών". Δες εδώ: http://browsers.about.com/od/op3/ss/opfoxwindows.htm Εχεις κανει απεγκατασταση τον ff? Αν οχι μια χαρα δουλευει αυτο που σου ειπε ο antonl εκτος αν δεν το διαβασες καν...
egio13 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 SteveAngello,φυσικά και το διάβασα.Απλώς o Οpera δεν ἐβλεπε όντως την αποθήκευση με την προέκταση που είχε το Mozbackup.Τελικά όμως βρήκα και έκανα εξαγωγή από την Οργάνωση σελιδ. του Mozilla και τότε όντως τους είδε. Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια . Υ.Γ.Οι οδηγίες του Opera ήταν όντως εξαιρετικά αναλυτικές!
nikomas50 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Κατέβασε και εγκατάστησε το πρόσθετο FEBE για τον Firefox. https://addons.mozilla.org/en-us/firefox/addon/febe/ Εργαλεία\FEBE\Επιλογές FEBE\Επιλογές\Πρόσθετα στοιχεία\Τσεκ στο Λήψη αντιγράφων ασφαλείας σελιδοδεικτών .html. Όρισε τον κατάλογο αποθήκευσης στη δεύτερη καρτέλα (Κατάλογος) Εργαλεία\FEBE\Λήψη αντιγράφων ασφαλείας και έχεις αποθηκευμένους τους σελιδοδείκτες σου δια πάσαν χρήσιν σαν bookmarks{default}.html. Στο Opera: Αρχείο\Εισαγωγή και εξαγωγή\Εισαγωγή σελιδοδεικτών Firefox - Εντοπισμός του αρχείου bookmarks{default}.html από το φάκελο FEBE Καθάρισες.
antonl Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 @^: Δεν χρειάζεται κάποιο addon ο FF για να κάνει export τα bookmarks σε html.
nikomas50 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 @^: Δεν χρειάζεται κάποιο addon ο FF για να κάνει export τα bookmarks σε html. Το FEBE κρατά αντίγραφα πολλών ρυθμίσεων στον Firefox και δεν χάνει τίποτε να το έχει, ή έστω να το εγκαθιστά και να το εκτελεί όποτε επιθυμεί για λήψη backup.
egio13 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 nikomas50 ,μου εξηγείς όμως ποια είναι η διαφορά με την πρακτική που ακολούθησα στην τελευταία απάντησή μου . Μήπως είναι πιο χρηστική-πρακτική η δική σου πρόταση(συγγνώμη κιόλας που δε γνωρίζω καλά το θέμα);
nikomas50 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 nikomas50 ,μου εξηγείς όμως ποια είναι η διαφορά με την πρακτική που ακολούθησα στην τελευταία απάντησή μου . Μήπως είναι πιο χρηστική-πρακτική η δική σου πρόταση(συγγνώμη κιόλας που δε γνωρίζω καλά το θέμα); Καμμία διαφορά δεν υπάρχει, αν αυτό που σ' ενδιαφέρει είναι αποκλειστικά και μόνο η μεταφορά των σελιδοδεικτών. Αν όμως θέλεις να αποθηκεύσεις κωδικούς, ρυθμίσεις, πρόσθετα που χρησιμοποιείς κλπ, ώστε να τα έχεις για μελλοντική χρήση στον Firefox τότε το FEBE είναι το κατάλληλο πρόσθετο γι' αυτή τη δουλειά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.