Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Εγώ και ένας φίλος μου, έχουμε μια μεγάλη διαφωνία για το πιο είναι σοβαρότερο ανιμέ (πραγματικά νιώθω γελοία που τα συγκρίνω, αλλά θα κάνω το post και δεν θα σας επηρεάσω) Έχουμε τα 70πόσα επεισόδια + τα OVA του Hajime No Ippo και από την άλλη έχουμε το Naruto Shippuuden (ΟΧΙ την πρώτη Σεζόν του Naruto, ΜΟΝΟ τα Shippuuden). Υποστηρίζω πως το Naruto, έχει γίνει μπλα-μπλα, αναμνήσεις, FILLERS to the bone, και γελοία scripts.. και άντε καμιά anticipated μάχη μια στο τόσο. Από την άλλη ο φίλος μου υποστηρίζει πως το Hajime δεν έχει καλό σενάριο (καταντάει μονότονο λέει) και ότι οι προϊστορίες των προσώπων είναι ανιαρές. Με λίγα λόγια βρίσκει ανούσιο το Hajime, και εγώ έχω ΣΙΧΑΘΕI το Naruto έτσι όπως έχει γίνει και δε μπορώ να το δω ούτε με το ζόρι. Είπαμε να κάνουμε Poll σε κάνα Anime-site αλλά κάποια ζητούσαν activations, κάποια ζητάνε posts, κάποια κάτι points.. έτσι σκέφτηκα απλά να έρθουμε εδώ. Πείτε τη γνώμη σας στο πιο είναι πιο σοβαρό ανιμέ από τα δυο παραπάνω, και αναλύστε κιόλας λόγους ή θάψτε αυτό που δεν σας αρέσει τόσο.. με μόνη προϋπόθεση: ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΤΟ TOPIC, ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ (2) ΑΥΤΑ ΑΝΙΜΕ. Αν έχετε δει μόνο Naruto (που είναι η μόνη πιθανή περίπτωση) πάτε κάντε άλλο Topic παρακαλώ. Περιμένουμε σοβαρά replies. (ναι έχουμε τόσο σοβαρά πράγματα να κάνουμε στη ζωή μας )
bnvdarklord Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Κατα την γνώμη μου κανένα battle anime δεν είναι σοβαρό.
Dakonblackblade Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Λοιπόν τα έχω δει και τα 2. Το Naruto Shipuuden δεν κλάνει μία μπροστά στο Ippo. To αρχικό Naruto μέχρι το 140 , ναι, ήταν καλό και τουλχ ισάξιο. Αλλά το Shippuuden? To Hajime No Ippo είναι ένα από τα καλύτερα Anime έβερ με πραγματικούς χαρακτήρες , τόσο motivation που σε κάνει να ξεκινήσεις τον αθλητισμό, δεν είμαι ο μόνος που ξεκίνησε το μποξ από αυτό το ανιμέ, με χιούμορ , χαρακτήρες που όλοι έχουν κάτι να πουν και πως ακόμα και οι ''κακοί'' όταν μπουν στο ring σε κάνουν να τους υποστηρίζεις. Αν κάποιος έχει φτάσει μια ηλικία και έχει δει 5 ανιμέ παραπάνω δε μπορεί παρά να πει πως το Ippo είναι καλύτερο. Μπαι φαρ. Και όχι δεν είναι battle anime .
trelosjack Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Αν εχουμε δει μονο Ippo ειμαστε α-πιθανοσυνολο? Ομορφο ανιμε(μανγκα δε μπηκα στο τρυπακι) αλλα δεν θα το εβαζα στα καλυτερα που εχω δει... στα πιο ευχαριστα-χαλαρα ,ισως.... κολοκυθοπιτα ομως,βεβαιως βεβαιως.... δυστυχως η θεματολογια του ειναι αποτρεπτικη σα πρωτη εικονα. Στη επιμαχη διαμαχη προφανως δεν εχω να προσθεσω-προσφερω κατι... εκανα απλα ενα sideway σχολιο
alex_000 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 η σύγκριση μου προκαλεί εντύπωση. Το ippo είναι απο τα καλύτερα anime . Naruto κατάφερα να δώ καμιά 60 ρια επισόδεια και ήταν υποφερτό.. μετα τα 60 αυτά ήταν κάκιστο επίπεδο pokemon ktl νομίζω οι 3 επίσοδες μάχες του naruto είναι οι χειρότερες που εχω δει σε anime εβερ. το shippuuden δεν το εχω δει (προφανώς) αλλά αν ειναι ακόμα χειρότερο απο την 1η season του naruto (achievment) ειμαι σίγουρος οτι δεν θα άλλαζε η γνωμη μου.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 από την στιγμή που μιλάμε μόνο για anime είμαι και εγώ υπέρ του Ippo, για manga μάλλον ισοποπαλία πάνω κάτω...
ikaruga24 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Θα συμφωνησω μιας και το Anime του Naruto αν δεν ξερεις τι να μην δεις θα σου προκαλεσει αναγουλα.
MariosX Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 !!!ΠΡΟΣΟΧΗ!!! SPOILERS !!! Naruto Το Naruto Shippudden και γενικά όλη η σειρά Naruto από την αρχή έχει και είναι τα εξής: Τα καλά: +Τεχνικές & Μάχες με μεγάλο ενθουσιασμό: Οι οποίες χωρίζοντε σε 3 κατηγορίες: Taijutsu (ξύλο), Genjutsu (ψευδαισθήσεις) και Ninjutsu ("τεχνικές νίντζα") και στην κάθε μάχη σου προσφέρει μεγάλο θέαμα για το πως μπορεί να εξελιχθεί και να χεις τεράστιο ενθουσιασμό. Μάχες Shippudden: Gaara vs Deidara, Naruto VS Orochimaru, Asuma-Team VS Zombie-Duo (Hidan, Kakuzu), Shikamaru VS Hidan, Kakashi Team vs Kakuzu, Sasuke VS Orochimaru, Sasuke VS Deidara, Jiraiya VS Pein, Sasuke VS Itachi, Sasuke VS Killerbee, Naruto VS Pein, Sasuke VS Raikage, Sasuke VS The Kages, Sasuke VS Danzo, Kisame VS Killerbee, Uchiha Madara VS Konan και φυσικά το Ninja War. Όλες αυτές οι μάχες προσφέραν μεγαλό ενθουσιαμό γιατί υπήρχε τεράστια gamma τεχνικών και δεν μπορούσες να προβλέπεις πως θα εξελιζόταν. +Το Μπλα-μπλα: Το μπλα-μπλα για μερικούς είναι καλό και για άλλους κακό. Σου προσφέρει ένα βασικό βιογραφικό του καθενός και εξηγεί γιατί ο καθένας είναι έτσι και για πιο λόγο είναι κακός ή καλός (πχ. Ο Itachi, ήταν ο πιο κακός στην υπόθεση επειδή σκότωσε 10000000 ατόμα που ήταν και στην clan του αλλά τελικά αποδείχθηκε ακριβώς το αντίστροφο). Επίσης με το μπλα-μπλα σου εξηγεί πως λειτουργούν οι τεχνικές. Αλλά για κάποιους είναι σπαστικό και βαρετό και το πιάνουν για filler. +Ιστορία & Σενάριο: Ξεκινάει με ένα βλαμμένο που έχει το Kyuubi μέσα του κάνει φάρσες και βλέπουμε την εξέλιξη του και τώρα γίνεται και πόλεμος. -Fillers: Ομολογώ πως έχουν υπάρξει μέρες που διστάζω να κατεβάσω το episode γιατί ξέρω ότι θα νε μια βλακεία για filler και ότι θα ξενερώσω με την ζωή μου. -Αναμνήσεις: Πολλές φόρες έχω δει να κάθονται και να θυμούνται σκαλώματα με τον Sasuke Το Naruto είχε 220 episodes (τα 80 filler), 4 OVA, 3 Movies Το Naruto Shippudden έχει 196 episodes (τα 50 και λιγα λέω fillers και έχουμε ακόμα μπόλικα...), 4 Movies. Hajime No Ippo +Τεχνικές: Είναι βασισμένες σε αληθινές τεχνικές που υπάρχουν στην πραγματικότητα από δημοφιλείς boxers όπως Dimpsey Roll, Pick-a-Boo style, Gazzelle Punch, Liver Blow. Ο πρωταγωνιστής Makunouchi Ippo είναι βασισμένος στον Mike Tyson. +Motivation: Όπως είπε και ο Dakonblackblade αν δεν κάνω λάθος. Σου δίνει όντως motivation να ξεκινήσεις κάποιο άθλημα +Fillerless: Είναι 1000% σύγουρο ότι το Anime δεν έχει filler αλλά πρέπει να σημειωθεί ότι το Manga ξεκίνησε το 1990 και μέχρι σήμερα έχει 900 chapters. -Ιστορία & Σενάριο: Χάνει και όντως σε κάποιες φάσεις καταντάει μονότονο και γίνεται μια συγκεκριμένη ρουτίνα. Εμφανίζεται ένας αντίπαλος και μπορείς αμέσως να προβλέψεις το πως θα εξελιχθεί με το συγκεκριμένο pattern: Θα δει τα video του αντιπάλου του 100 φόρες, θα πει στον manager του τις εντυπώσεις του, θα προπονηθεί και θα εξασκηθεί πλήρως στις τεχνικές που "ίσως" τον κερδίσει και όταν θα πολεμήσει θα πει πόσο δυνατός είναι ο αντίπαλος, θα τις φάει για τα καλά και ξαφνικά θα βρει κάποιες κρυμμένες δυνάμεις και θα κάνει Reversal K.O. και ο αντίπαλος θα χει χάσει για έναν από τους ακόλουθους λόγους: α) Τελείωσε το Stamina του και λιποθύμησε (Sendo) β) Θα νομίζει ότι ο Ippo ήταν δυνατότερος και πανικοβλήθηκε (Mashiba) γ) Ο Βηματισμός του ήταν τέλειος και τον πρόβλεψε ο Ippo (Saeki) δ) Έκανε Master μια τεχνική που του σκάσε εκείνη την ώρα στο μυαλό. (Hayami). Το Hajime No Ippo (Fightning Spirit) έχει 75 episodes και 2 movies Το Hajime No Ippo (New Challenger) έχει 26 episodes (πολύ λίγα για ένα manga που ξεκίνησε το 1990). Επίσης το είδος τους σαν Anime είναι τελείως διαφορετικό αλλό Fantasy και άλλο Sport-Style ... (Μιλώντας για Sport-Style θυμήθηκα και το Slam Dunk) Είναι καθαρά θέμα προτίμησης και τι αρέσει στον καθένα. Προσωπικά είμαι υπέρ του Naruto ή Naruto Shippudden μου αρέσει τρελά η φάση με τους Akatsuki μπορεί να μην είναι 100% ποιοτικό αλλά είναι πιο ολοκληρωμένο σαν Anime. PS) Το anime όταν φτάσει στα σημερινά manga chapters θα πρέπει να το λένε Kabuto Shippudden Chronicles!
Dakonblackblade Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Ενώ τρώμε τα νύχια μας για το αν θα ζήσει ή όχι ο Naruto σε κάθε μάχη. Και θέλω να δω βέβαια πότε θα παλέψουν με το Θεό. Γενικότερα είμαι κατά των ατέλειωτων ανιμέ. Και τώρα δηλαδή που αναφέρεις το Pattern μιας μάχης του Ippo, δεν είναι λίγο καλύτερο από το να βγαίνει κάθε λίγο και λιγάκι μια νέα τεχνική από τον ποπό του καθενός ή ένας κρυμμένος δαίμονας? Ή μια ουρά? Γνώμες βέβαια.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 *bump* Πολύ τις γούσταρα τις απαντήσεις σας.. Άλλες γνώμες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.