Προς το περιεχόμενο

Δωρο για κοπελα

dominorton

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 128
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

καλά, άντε στην κουζίνα σου. Ενώ κάθεστε σε άντρες που σας αντιμετωπίζουν ως συσκευες ηδονής και σας παίρνουν βρακιά...

Έλεος.

η σκουπα την Ευα την κανει να θεωρειται καθαριστρια.

το στρινγκ γιατι δεν την κανει να θεωρειται που..να;

Δημοσ.

Εάν είχαν μόνο οι καθαρίστριες ηλεκτρική, και οι πουτ@νες στρίνγκ, θα είχαμε πήξει στις καθαρές πουτ@νες.

Δημοσ.

Εάν είχαν μόνο οι καθαρίστριες ηλεκτρική, και οι πουτ@νες στρίνγκ, θα είχαμε πήξει στις καθαρές πουτ@νες.

Και που βλέπεις το κακό σε έναν τέτοιο αγγελικό κόσμο;

Δημοσ.

εισαι θεα :-D :-D

μονο οι πουτανες φορανε στρινγκ;

Δημοσ.

καλά, άντε στην κουζίνα σου. Ενώ κάθεστε σε άντρες που σας αντιμετωπίζουν ως συσκευες ηδονής και σας παίρνουν βρακιά...

Έλεος.

+3409785234897 ...Τι είπες τώρα ? Να το έχω στο μυαλό μου άμα πάει να μου την πει καμία :mrgreen:

Δημοσ.

+3409785234897 ...Τι είπες τώρα ? Να το έχω στο μυαλό μου άμα πάει να μου την πει καμία :mrgreen:

Να χρησιμοποιήσεις τη λέξη σκεύος, αντί συσκευής, διότι δε θα ξέρουν την κουβέντα με την ηλεκτρική σκούπα.

Δημοσ.

Λοιπόν φίλε, το καλύτερο (κατά την άποψη μου) δώρο που είχα πάρει ποτέ μου, ήταν μία ηλεκτρική σκούπα.

Λοιπόν. Την ίδια αντίδραση είχαν όσα άτομα μάθαιναν ότι πήρα στον μπρο σκούπα για χριστουγεννιάτικο δώρο. "ΜΑ ΣΚΟΥΠΑ;;;"

2 μέρες μετά, το αδερφάκι μού έκανε thumbs up και η γκόμενά του τάμα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...