Προς το περιεχόμενο

Δωρο για κοπελα

dominorton

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 128
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ινσόμνιακ, μπράβο ρε φίλε. Και μου γκρινιάζει τελευταία ότι η σκούπα μας κάτι έπαθε και δεν δουλεύει καλά. Θα της πάρω μια στην γιορτή της που έρχεται. Την καλύτερη σκούπα θα της πάρω. Θα το χαρεί κιόλας, έχω χρόνια να της πάρω δώρο στην γιορτή της.

Μπράβο ρε φίλε. Μπράβο. Τεράστιε.

Δημοσ.

η εμπειρία λέει πως δεν τίθεται τέτοιο θέμα, το βράδυ.

Λεφτέρ για αυτό είναι τα φόρα, για σκούπες, ντουλαπάκια κλπ κλπ...

Δημοσ.

ναι. γραφει ο αλλος οτι θα κανει ενα δωρο που δε σου αρεσει και η προβλεψη σου ειναι οτι δεν θα κανει ερωτα.

επομενως στο δικο σου μυαλο, ερωτα κανεις μονο οταν παρεις καποιο δωρο που σου αρεσει, αν δε σου αρεσει δεν εχει κοκο.

Δημοσ.

ναι. γραφει ο αλλος οτι θα κανει ενα δωρο που δε σου αρεσει και η προβλεψη σου ειναι οτι δεν θα κανει ερωτα.

επομενως στο δικο σου μυαλο, ερωτα κανεις μονο οταν παρεις καποιο δωρο που σου αρεσει, αν δε σου αρεσει δεν εχει κοκο.

καλα αστο γτ δεν εχουμε σημειο επαφης. ουτε καν που πλησιαζεις το σκεπτικο.

Δημοσ.

πες το σε μένα τουλάχιστον, που με αφορά άμεσα. Μπορεί να έχεις δίκιο και τελικά να της πάρω μπριγιάν αντί για σκούπα.

Δημοσ.

πες το σε μένα τουλάχιστον, που με αφορά άμεσα. Μπορεί να έχεις δίκιο και τελικά να της πάρω μπριγιάν αντί για σκούπα.

το σκεπτικο ειναι οτι δεν καθομαστε σε αντρες που μας αντιμετωπιζουν σαν καθαριστριες και οχι σαν τις γυναικες/γκομενες τους.

Δημοσ.

καλά, άντε στην κουζίνα σου. Ενώ κάθεστε σε άντρες που σας αντιμετωπίζουν ως συσκευες ηδονής και σας παίρνουν βρακιά...

Έλεος.

Δημοσ.

Ρομαντικό μου αγόρι.

Δημοσ.

καλα αστο γτ δεν εχουμε σημειο επαφης. ουτε καν που πλησιαζεις το σκεπτικο.

ok. το αφηνω. προφανως πλησιασα πολυ το γυναικειο σκεπτικο, γι αυτο και αποφευγεις να το αναλυσεις ^_^

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...