Pantelwolf Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Το πήρα απόφαση. Θα της πάρω λαμπατέρ. Για να μην κλαιει που εχουν οι φιλες της κι αυτη δεν εχει.
evabb Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Το σετ με τα καλλυντικα - βαφτικα μου αρεσε πολυ, θα το κοιταξω.Ευχαριστω πολυ! ναι ναι ναι θελω κι εγω :-D :-D
insomniaK Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Το πήρα απόφαση. Θα της πάρω λαμπατέρ. Για να μην κλαιει που εχουν οι φιλες της κι αυτη δεν εχει. Pantelwolf, μόνο εσύ μπορείς να με νιώσεις. Λοιπόν φίλε, το καλύτερο (κατά την άποψη μου) δώρο που είχα πάρει ποτέ μου, ήταν μία ηλεκτρική σκούπα. Σε μεγάλο κουτί, κόκκινο φιόγκο, πρακτικό, σίγουρα δε θα πιανε σκόνη, μόνο προτερήματα... Δυστυχώς το γυρισ(αμ)ε και πήρε παπούτσια, τουλάχιστον ήταν όμορφα.
evabb Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Pantelwolf, μόνο εσύ μπορείς να με νιώσεις. Λοιπόν φίλε, το καλύτερο (κατά την άποψη μου) δώρο που είχα πάρει ποτέ μου, ήταν μία ηλεκτρική σκούπα. Σε μεγάλο κουτί, κόκκινο φιόγκο, πρακτικό, σίγουρα δε θα πιανε σκόνη, μόνο προτερήματα... Δυστυχώς το γυρισ(αμ)ε και πήρε παπούτσια, τουλάχιστον ήταν όμορφα. πας καλα; πηρες δωρο ηλεκτρικη σκουπα; δεν νιωθω καλα, σβηνω..... :shock:
Pantelwolf Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Pantelwolf, μόνο εσύ μπορείς να με νιώσεις. Λοιπόν φίλε, το καλύτερο (κατά την άποψη μου) δώρο που είχα πάρει ποτέ μου, ήταν μία ηλεκτρική σκούπα. Σε μεγάλο κουτί, κόκκινο φιόγκο, πρακτικό, σίγουρα δε θα πιανε σκόνη, μόνο προτερήματα... Δυστυχώς το γυρισ(αμ)ε και πήρε παπούτσια, τουλάχιστον ήταν όμορφα. Σε νιώθω. Εγώ το είχα φανταστεί και πήγα κατευθείαν στα παπούτσια για να μην κατεβαίνω ξανά στην αγορά.
insomniaK Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 πας καλα; πηρες δωρο ηλεκτρικη σκουπα; δεν νιωθω καλα, σβηνω..... :shock: Μα γιατί σβήνεις;!; Και ο αντρας ο σωστός ρωτάει κι αν δεν της την έπαιρνα ως δώρο πως θα της την έπαιρνα, ε;;; Και μετά σκέφτεται (ο άντρας ο σωστός πάντα), Ποιο είναι το μειονεκτημα μίας σκούπας που ρουφάει μέχρι και υγρά να δοθεί ως δώρο;;;; Βέβαια, όσες το ακούν, γελούν με συμπόνια, αλλά τι να κάνω; Τελικά πήγε και πήρε μία σκουπίτσα ντε πουτς μισή μισή με την τότε συγκάτοικο...
freedubus Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 πας καλα; πηρες δωρο ηλεκτρικη σκουπα; δεν νιωθω καλα, σβηνω..... :shock: Απορώ κι εγώ. Γιατί να δώσει τόσα λεφτά; Αφού και με τέτοια το γύναιο θα μπορούσε να κάνει τη δουλειά.
evabb Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Μα γιατί σβήνεις;!; Και ο αντρας ο σωστός ρωτάει κι αν δεν της την έπαιρνα ως δώρο πως θα της την έπαιρνα, ε;;; Και μετά σκέφτεται (ο άντρας ο σωστός πάντα), Ποιο είναι το μειονεκτημα μίας σκούπας που ρουφάει μέχρι και υγρά να δοθεί ως δώρο;;;; Βέβαια, όσες το ακούν, γελούν με συμπόνια, αλλά τι να κάνω; Τελικά πήγε και πήρε μία σκουπίτσα ντε πουτς μισή μισή με την τότε συγκάτοικο... το δωρο ειναι προσωπικο. καλυτερα να της επαιρνες ενα βρακι απο την λαικη παρα σκουπα Απορώ κι εγώ. Γιατί να δώσει τόσα λεφτά; Αφού και με τέτοια το γύναιο θα μπορούσε να κάνει τη δουλειά. αχαρακτηριστος.
insomniaK Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Τι ποιο προσωπικό από τη δική της ηλεκτρική (μη την υποβαθμίζεις γράφοντας την σκέτη) σκούπα;;;Την οποία είχε κι ανάγκη, διότι με αυτά κωλοχώματα για να μην πιάνει πάγο, όλο το σπίτι ήταν μπθρδέλο και η σκούπα του φρι δεν κάνει δουλειά...
freedubus Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 όλο το σπίτι ήταν μπθρδέλο και η σκούπα του φρι δεν κάνει δουλειά... Φυσικά και κάνει δουλειά, ειδικά αν συνοδευτεί με απειλές και ενίοτε κανένα μπερντάχι.
thanocaster Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Το πήρα απόφαση. Θα της πάρω λαμπατέρ. Για να μην κλαιει που εχουν οι φιλες της κι αυτη δεν εχει. Ναι, αλλά θα της το πάρεις με την πρώτη ευκαιρία;
Mika Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 το δωρο ειναι προσωπικο. καλυτερα να της επαιρνες ενα βρακι απο την λαικη παρα σκουπα τι πιο προσωπικο εχει ενα βρακι απο μια σκουπα;
thanocaster Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 τι πιο προσωπικο εχει ενα βρακι απο μια σκουπα; Άλλωστε τα σώβρακά σου τα βγάζεις και τα απλώνεις έξω σε κοινή θέα, τη σκούπα σου, ποτέ!
freedubus Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Μα εννοείται μόνο αυτή θα σκουπίζει με τη σκούπα.
dominorton Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 το δωρο ειναι προσωπικο. καλυτερα να της επαιρνες ενα βρακι απο την λαικη παρα σκουπα Χαχα!ισχυει ειναι πιο προσωπικο, δε μιλαμε και για δωρα γαμου... αυτο με το cd το εχω σκεφτει, ειναι πολυ καλο. Επισης μια αλλη ιδεα ειναι να μαζεψεις 2-3 μικροτερα δωρακια, π.χ να παρεις 2 λουλουδια, να γραψεις και κατι, σαν ιστοριουλα, οπως ειπε ο αδερφος πιο πανω και και και αλλο ας πουμε.Γενικα δωρα εκτιμησης, οχι απλα υποχρεωσης του τυπου- σου παιρνω δωρο απλα για να σου παρω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.