freedubus Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Μετά από τόσες μέρες εσύ προς τα πού κλίνεις;
dominorton Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 εχω διαβασει και μερικα καλα πραγματα..Μπατζετ ας πουμε οτι δεν ειναι θεμα, μιας και υπαρχουν καλα δωρα γυρω στα 50-60 € οχι αρκουδακια και τετοια, κατι πρωτοτυπο και εξυπνο θα μου αρεσε Μετά από τόσες μέρες εσύ προς τα πού κλίνεις; εχω μερες ακομα ειναι υδροχοος [ απαραιτητο σκεπτικο για να περιορισουμε τα αποτλσμτα] 1.προσπαθησε να θυμηθεις κατι που της αρεσε... 2. μια αποδραση απο τα καθημερινα [ εκδρομη, μεθυσι whatever!] 3. απλα δωστης σημασια , 110% για μια φορα, δεν υπονοω οτι δεν το κανεις αλλα αυτη τη φορα καντο με ολο σου το ειναι, για δωρο! [ ! ] ιχθυς
Voziniotis-3 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Οσο σοβαρες ειναι οι απαντησεις μας αλλα τοσο σοβαρες ειναι και οι επιθυμιες των γυναικων Επειδη αυτες ειναι ιστερικιες δεν θα γινουμε εμεις Ρωμαιοι
dominorton Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Οσο σοβαρες ειναι οι απαντησεις μας αλλα τοσο σοβαρες ειναι και οι επιθυμιες των γυναικων Επειδη αυτες ειναι ιστερικιες δεν θα γινουμε εμεις Ρωμαιοι Φιλε μου δεν θα της κανω χατιρι η κατι τετοιο. Απλα θεωρω οτι ενα δωρο στα γενεθλια της θα ηταν, αν και περα για περα τυπικη, καλη αποφαση και επειδη δεν εχω κατι συγκεκριμενο στο μυαλο μου, ζηταω τη βοηθεια σας...
Voziniotis-3 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Φιλε μου δεν θα της κανω χατιρι η κατι τετοιο. Απλα θεωρω οτι ενα δωρο στα γενεθλια της θα ηταν, αν και περα για περα τυπικη, καλη αποφαση και επειδη δεν εχω κατι συγκεκριμενο στο μυαλο μου, ζηταω τη βοηθεια σας... Ε καλα για τολμησε να μην της κανεις δωρο θα δεις για ποσο θα σου το κραταει.Αλλα αντε πες αυτο ειναι αλλο θεμα Ε αφου απλα θες να της πας ενα δωρο τοτε πηγαινε της κατι απλο,το πρωτο πραγμα που σου ερχετε στο μυαλο.Αν ειναι λογικη και οχι υστερικια οπως οι περισσοτερες τοτε θα το δεχθει και θα κατανοησει την πραξη
dominorton Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Ε καλα για τολμησε να μην της κανεις δωρο θα δεις για ποσο θα σου το κραταει.Αλλα αντε πες αυτο ειναι αλλο θεμα Ε αφου απλα θες να της πας ενα δωρο τοτε πηγαινε της κατι απλο,το πρωτο πραγμα που σου ερχετε στο μυαλο.Αν ειναι λογικη και οχι υστερικια οπως οι περισσοτερες τοτε θα το δεχθει και θα κατανοησει την πραξη Προφανως και θα το κατανοησει το θεμα ειναι να παρω καμια καλη ιδεα, αυτο μονο..!
EstellePr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Προφανως και θα το κατανοησει το θεμα ειναι να παρω καμια καλη ιδεα, αυτο μονο..! Αυτό ήταν? Μόνο μια καλή ιδέα θα της πάρεις για δώρο?
Moderators stormrain Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Αγορασε της ενα πορτοφολι σε κανενα χαρουμενο χρωμα. Κοκκινο ή μωβ (οχι το νεκροφιλικο). Θα βρεις σε τιμες του budget σου, συν το οτι δεν ειναι τοσο ιδιαιτερο οσο μια τσαντα που μπορει να μην εχει με τι να την συνδυασει ΑΝ πεσεις μεσα στο γουστο της και την πρακτικοτητα της τσαντας.
moldovan20 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Τώρα γενέθλια την άλλη βδομάδα του Αγίου Βαλεντίνου την παράλλη επέτειος ...Γμσε τα για το κάγκελο ήμαστε
dominorton Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Αυτό ήταν? Μόνο μια καλή ιδέα θα της πάρεις για δώρο? Να παρω καμια καλη ιδεα απο εδω μεσα!! Τσαντα ειχα παρει πριν μηνες, θελω κατι αλλο.... οσο για του αγιου βαλεντινου, ειμαι και εγω και αυτη τελειως κατα της ''γιορτης'' οποτε δεν υπαρχει θεμα
black_widow Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δεν είμαστε όλες οι γυναίκες fan των κοσμημάτων . Εσώρουχα μην πάρεις γιατί το πιο πιθανό είναι να μπεις στο κατάστημα και να μην έχεις ιδέα από νούμερα , σχέδια κ.λ.π. και να πάρεις καμία βλακεία . Βιβλίο δε θα έπαιρνα . Το βιβλίο θεωρείται γενικά κάπως ουδέτερο σαν δώρο εκτός και εάν ξέρεις τόσο καλά το γούστο της στα βιβλία ( εάν διαβάζει βιβλία ) . Η κοπέλα σου ψωνίζει αρώματα , καλλυντικά από e-shops ; Aν ναι , πάρτης μία δωροεπιταγή να πάρει αυτό που θέλει. CheapSmells Μπορείς να της πάρεις ένα σετ μεγάλο με σκιές , ρουζ κ.λ.π. εάν της αρέσει να βάφεται . Γενικά πολλά μπορείς να βρεις σε ένα κατάστημα καλλυντικών να της πάρεις. Οι επιλογές δώρων είναι ατέλειωτες για μία γυναίκα , ποιό είναι το πρόβλημα σας ; Εάν η αβεβαιότητα παραμένει απλά ψάρεψε καμία φίλη της , θα ξέρει standard .
dominorton Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δεν είμαστε όλες οι γυναίκες fan των κοσμημάτων . Εσώρουχα μην πάρεις γιατί το πιο πιθανό είναι να μπεις στο κατάστημα και να μην έχεις ιδέα από νούμερα , σχέδια κ.λ.π. και να πάρεις καμία βλακεία . Βιβλίο δε θα έπαιρνα . Το βιβλίο θεωρείται γενικά κάπως ουδέτερο σαν δώρο εκτός και εάν ξέρεις τόσο καλά το γούστο της στα βιβλία ( εάν διαβάζει βιβλία ) . Η κοπέλα σου ψωνίζει αρώματα , καλλυντικά από e-shops ; Aν ναι , πάρτης μία δωροεπιταγή να πάρει αυτό που θέλει. CheapSmells Μπορείς να της πάρεις ένα σετ μεγάλο με σκιές , ρουζ κ.λ.π. εάν της αρέσει να βάφεται . Γενικά πολλά μπορείς να βρεις σε ένα κατάστημα καλλυντικών να της πάρεις. Οι επιλογές δώρων είναι ατέλειωτες για μία γυναίκα , ποιό είναι το πρόβλημα σας ; Εάν η αβεβαιότητα παραμένει απλά ψάρεψε καμία φίλη της , θα ξέρει standard . Το σετ με τα καλλυντικα - βαφτικα μου αρεσε πολυ, θα το κοιταξω.Ευχαριστω πολυ!
skipperas Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 εγώ παλιότερα είχα φτιάξει ένα CDάκι πολύ προσεγμένο!Είχα φτιάξει ένα βίντεο από windows movie maker,με όλες τις φωτογραφίες μας να παίζουν η μία μετά την άλλη,κατάλληλη μελό μουσική υπόκρουση (έχω ξεχάσει πιο είχα βάλει lol),και παράλληλα είχα γράψει και μια ιστοριούλα πως γνωριστήκαμε,πως προχωρήσαμε κλπκλπ του στυλ όμως..ένα αγόρι και ένα κορίτσι.....και στο τέλος κατέληγε το αγόρι λοιπόν το λέγανε "τόνομα μου" κλπ κλπ! Είχε βγει πολύ πετυχημένο! Το είδαμε μαζί και περιττό να σας πω το κλάμα που ρίξε,μετά την μάζευα.. Βέβαια χωρίσαμε,αλλά κρίμα να το χει πετάξει,ήταν αριστούργημα! Ε άμα το συνδοιάσεις και μ'ένα καλό τραπέζι και κρεβάτι είσαι τζιτζί! κοπελιές του φόρουμ θέλω την γνώμη σας! :-D
PappouC_ALeXi5 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Να της πάρεις ένα βιβλίο να διαβάσει να ξεστραβωθεί. Σε μια γυναίκα πρέπει πρώτα να της γαμάς το μυαλό και μετά το σώμα. εγραψες μπρο
arsenal Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Τώρα γενέθλια την άλλη βδομάδα του Αγίου Βαλεντίνου την παράλλη επέτειος ...Γμσε τα για το κάγκελο ήμαστε εγω αγίου βαλεντίνου τώρα και στις 25 κλείνουμε 1χρονο χαχαχ σε καταλαβαίνω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.