Pantelwolf Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Μου αρέσει ο ευφυμησμός "Διαμοιρασμός ζιπαρισμένου αρχείου". Δεν ακούγεται τόσο χάλια. Οντόπικ. Μάστορα, μόνο κάτι που να χωράει στο δωμάτιό της. Έναν αρκούδο 3 μέτρα θα τον φάει η αποθήκη.
evabb Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Μου αρέσει ο ευφυμησμός "Διαμοιρασμός ζιπαρισμένου αρχείου". Δεν ακούγεται τόσο χάλια. Οντόπικ. Μάστορα, μόνο κάτι που να χωράει στο δωμάτιό της. Έναν αρκούδο 3 μέτρα θα τον φάει η αποθήκη. ε οχι και αρκουδι 3 μετρα. δεν ειναι μωρο η κοπελα.
Dakonblackblade Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Λοιπόν τεράστιε την έχεις πατήσει χοντρά γιατί η γυναίκα σου σου έχει ήδη πει τι θέλει και δεν θυμάσαι. Πάρε κάτι από αυτά που της αρέσουν .
yioula Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 ειναι υδροχοος [ απαραιτητο σκεπτικο για να περιορισουμε τα αποτλσμτα] 1.προσπαθησε να θυμηθεις κατι που της αρεσε... 2. μια αποδραση απο τα καθημερινα [ εκδρομη, μεθυσι whatever!] 3. απλα δωστης σημασια , 110% για μια φορα, δεν υπονοω οτι δεν το κανεις αλλα αυτη τη φορα καντο με ολο σου το ειναι, για δωρο! [ ! ]
Pantelwolf Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 ειναι υδροχοος [ απαραιτητο σκεπτικο για να περιορισουμε τα αποτλσμτα]
Ntinaras Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 παρτης καρτα απεριοριστων για τα μμμ. ενας λιγοτερος χαρος οδηγος στο δρομο
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 παρτης καρτα απεριοριστων για τα μμμ. ενας λιγοτερος χαρος οδηγος στο δρομο σοβαρέψου, οι στατιστικές άλλα λένε
little loulou Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 χώρισε την . ελιωσα λεμε!!! :lol: :lol: Να της πάρεις ένα βιβλίο να διαβάσει να ξεστραβωθεί.Σε μια γυναίκα πρέπει πρώτα να της γαμάς το μυαλό και μετά το σώμα. νταξει..θειλααα!! εγω θα προτεινα μια ωραιοτατη βολτουλα με αυτοκινητο,αν εχεις. βουνο,σε κανενα λοφο με πανοραμικη θεα ...εχεις παρει μαζι σου και μια τουρτιτσα με τα κερακια της κι εισαι κομπλε
thanocaster Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 [...] απλα δωστης σημασια , 110% για μια φορα, δεν υπονοω οτι δεν το κανεις αλλα αυτη τη φορα καντο με ολο σου το ειναι, για δωρο! [ ! ] Ας μείνουμε σε πράγματα που μπορούν να γίνουν...
Voziniotis-3 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Μια σκατοσμπροχτρα ειναι το ιδανικο δωρο
EstellePr Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Μια σκατοσμπροχτρα ειναι το ιδανικο δωρο Due to recent cutbacks and until further notice, the light at the end of the tunnel has been turned off. Ξερω να το πω σε 4 διαφορετικες γλωσσες.
dominorton Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 ναι θελω να ακουσω σοβαρες προτασεις αν εχει να πει καποιος και οχι βλακειες. Οσο για το αν ειναι προφανη αυτα, εχω διαβασει πολλες καφριλες κι εδω μεσα και αλλου. Απευθυνομαι σε σοβαρα και προθυμα να βοηθησουν ατομα.Ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.