EstellePr Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δεν ξερω, εμένα η γυναίκαμ κάνει παραγγελίες. Μου λέει θέλω αυτό, και ησυχάζω. Και εκεινη χαρούμενη και εγώ. Και αν είναι κάτω από το μπάτζετ έχει και έξτρα έκπληξη. And the element of surprise? Δεν έχω ζητήσει ποτέ δώρο απο σχέση. Δεν έχω απαντήσει ΚΑΝ σε ερώτηση ''τι θέλεις για δώρο''. Ακόμη θυμάμαι εκείνο το email. Σωστά, δε μπορεί να το μοστράρει, ούτε να το δείξει στις φίλες της, ούτε να πεί πόσο κόστισε. +ίσα με 10000
evabb Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Σωστά, δε μπορεί να το μοστράρει, ούτε να το δείξει στις φίλες της, ούτε να πεί πόσο κόστισε. χανουμε σημειο επαφης. δεν προλαβενω να αναλυσω σημερα.
Pantelwolf Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 And the element of surprise? Δεν έχω ζητήσει ποτέ δώρο απο σχέση. Δεν έχω απαντήσει ΚΑΝ σε ερώτηση ''τι θέλεις για δώρο''. Ακόμη θυμάμαι εκείνο το email. +ίσα με 10000 The element of surprise υπάρχει στις άσχετες φάσεις που ΚΑΝΩ δώρα. Σε συχνότητες περίπου 1-2 το μήνα μικρά και ένα μεγάλο ανα 2-4 μήνες, αναλόγως και με τα $$ που παίζουν. Είναι πιο δύσκολο να διαλέγεις κάτι γιατί πρέπει να κάνεις δώρο παρά όταν το βλέπεις και ξέρεις οτι θα της αρέσει και της το παίρνεις.
bluesattack Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 And the element of surprise? Υπερεκτιμημενη η αξια του.Αλλα ποιος τα βαζει με τις γυναικες , εδω δεν ξερουν οι ιδιες τι θελουν...
EstellePr Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Υπερεκτιμημενη η αξια του.Αλλα ποιος τα βαζει με τις γυναικες , εδω δεν ξερουν οι ιδιες τι θελουν... Λάθος. Έπρεπε να δείς τις φάτσες των φίλων μου όταν με ρώτησαν τι μου πήρε ο τότε καλός μου για τη γιορτή μου, και απάντησα ''αχχχχ, ένα υπέροχο email, και μια ΙΟΝ γάλακτος. Το φοβερό ήταν ότι απαντούσα κι έσταζα μέλια, κι αυτές με κοιτούσαν σαν ηλίθιες. Δεν έχει να κάνει. Και για μένα ήταν έκπληξη, και μάλιστα όμορφη, και για εκείνες..
Pantelwolf Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Ιον γάλακτος. Αμυγδάλου όμως είναι η πρώτη σου αγάπη και παντοτινή. Η γάλακτος είναι "πιο γάλακτος δε γίνεται" Επίσης λάκτα είναι οποιο κομματι της ζωης του και να δει, παντοτε ησουν οτι ειχε πιο γλυκο. Πρέπει να του μάθεις να διαλέγει σοκολάτες
bluesattack Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Λάθος. Έπρεπε να δείς τις φάτσες των φίλων μου όταν με ρώτησαν τι μου πήρε ο τότε καλός μου για τη γιορτή μου, και απάντησα ''αχχχχ, ένα υπέροχο email, και μια ΙΟΝ γάλακτος. Το φοβερό ήταν ότι απαντούσα κι έσταζα μέλια, κι αυτές με κοιτούσαν σαν ηλίθιες. Δεν έχει να κάνει. Και για μένα ήταν έκπληξη, και μάλιστα όμορφη, και για εκείνες.. Μα το ιδιο λεμε.Φαντασου σου τωρα , να εχω γυρισει εγω ολα τα μαγαζια , να την παρω μια ωραια τσαντα, και να μου πει οτι και ενα email εφθανε .Και την επομενη φορα που θα της το στειλω να γκρινιαξει οτι τωρα χαθηκε το στοιχειο της εκπληξης και θα ηθελε μια τσαντα σαν αυτη που ειδε στο ταδε μαγαζι
EstellePr Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 To mail ειχε και συνημμενο? Το συννημένο, ανοίχτηκε κατόπιν συναντήσεως. Βέβαια, του πήρε κάμποση ώρα μιας και ήταν zipαρισμένο το αρχείο λόγω μεγέθους. Athlie. Οντόπικ, θα μας κλείσουν. Ιον γάλακτος. Αμυγδάλου όμως είναι η πρώτη σου αγάπη και παντοτινή. Η γάλακτος είναι "πιο γάλακτος δε γίνεται" Επίσης λάκτα είναι οποιο κομματι της ζωης του και να δει, παντοτε ησουν οτι ειχε πιο γλυκο. Πρέπει να του μάθεις να διαλέγει σοκολάτες Βρε. Σιχτίρ. Αφού αυτή μ' αρέσει λέμε. Να του μάθω λίγο δύσκολο. Έφαγε ban εδώ και μια 3ετία. Μα το ιδιο λεμε.Φαντασου σου τωρα , να εχω γυρισει εγω ολα τα μαγαζια , να την παρω μια ωραια τσαντα, και να μου πει οτι και ενα email εφθανε .Και την επομενη φορα που θα της το στειλω να γκρινιαξει οτι τωρα χαθηκε το στοιχειο της εκπληξης και θα ηθελε μια τσαντα σαν αυτη που ειδε στο ταδε μαγαζι Δεν λέμε το ίδιο. Δε γκρινιάζω. Δε. Δε. Δε.
Pablo_Hasan Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 πάρτης ένα κουνουπίδι /ο τελευταίος ρομαντικός
evabb Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Λάθος. Έπρεπε να δείς τις φάτσες των φίλων μου όταν με ρώτησαν τι μου πήρε ο τότε καλός μου για τη γιορτή μου, και απάντησα ''αχχχχ, ένα υπέροχο email, και μια ΙΟΝ γάλακτος. Το φοβερό ήταν ότι απαντούσα κι έσταζα μέλια, κι αυτές με κοιτούσαν σαν ηλίθιες. Δεν έχει να κάνει. Και για μένα ήταν έκπληξη, και μάλιστα όμορφη, και για εκείνες.. που να ηταν και κανα αρκουδακι με καρδουλες τι θα παθαινες δλδ
EstellePr Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Α, έχει φάει μπαν. Αυτό συμβαίνει όταν αρχίζει ο διαμοιρασμός zipαρισμένου αρχείου. Απλά, του το επιβεβαίωσα.
insomniaK Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Α, έχει φάει μπαν. A δεν ήμουν ο μόνος που είχε κολλήσει στα σιρόπια, στη σοκολάτα, στα μύγδαλα και στα μπάιτς του ημέηλ, μέχρι το προηγούμενο από το δικό σου μήνυμα. -
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.