Προς το περιεχόμενο

Δωρο για κοπελα

dominorton

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έσκασε μύτη μορφονιός με 10 κόκκινα τριαντάφυλλα και μου γάμησε τη ψυχολογία.

ΠΑΙΔΙΑ ΕΛΑ ΜΗ ΤΡΟΛΛΑΡΕΤΕ. Πείτε κανένα δωράκι.

Η γκόμενα η η τσάντα;

Το γκομενάκι ήταν 6 χρόνια κόλλημα! ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ ΤΟ ΕΒΓΑΛΑ.

• Απαντ. 128
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

τιμη ευρωπαικης αγορας 60 ευρω, βασικα. κατα τ αλλα ολες εχουν μια Longchamp σημερα, ειδικα αυτο το σχεδιο. κατι πιο πρωτοτυπο θα προτεινα κι ας μην ειναι μαρκα.

Δημοσ.

Να της πάρεις ένα βιβλίο να διαβάσει να ξεστραβωθεί.

Σε μια γυναίκα πρέπει πρώτα να της γαμάς το μυαλό και μετά το σώμα.

τσιπη.

Δημοσ.

Πιο πολύ προσωπικό effort βάζεις αν διαλέξεις ένα βιβλίο Εύα.

Λονγκσαμπ μην παρεις. Θα μου θυμιζεις την πρώην μου.

Έχεις σκεφτεί να τη ρωτήσεις αν θέλει κάτι;

Δημοσ.

τιμη ευρωπαικης αγορας 60 ευρω, βασικα. κατα τ αλλα ολες εχουν μια Longchamp σημερα, ειδικα αυτο το σχεδιο. κατι πιο πρωτοτυπο θα προτεινα κι ας μην ειναι μαρκα.

Πηγαίνω με τα προφανή, μιας και τώρα, τα περισσότερα κορίτσια, θέλουν αυτό που έχουν οι άλλες.

Εμένα πχ, με βολεύει η πιο φθηνή τσάντα της αγοράς

Οι τσέπες μου.

http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/11708/en/zara-S2011/61145/198275/TWO-TONE%2BBOWLING%2BBAG

Βολεύει, μιας και παντού υπάρχει ένα zara.

Δημοσ.

Πιο πολύ προσωπικό effort βάζεις αν διαλέξεις ένα βιβλίο Εύα.

Λονγκσαμπ μην παρεις. Θα μου θυμιζεις την πρώην μου.

Έχεις σκεφτεί να τη ρωτήσεις αν θέλει κάτι;

οταν κανεις δωρο ομως ειναι για να χαρει ο αλλος και να το ευχαριστηθει. βιβλιο θα μου αρεσε να μου εκαναν δωρο σε καποια τυχαια στιγμη και να μου πει "το ειδα και σε σκεφτηκα" σαν εκπληξη. για δωρο τωρα επετειου η γεννεθλιων.....

Δημοσ.

τσιπη.

Ναι.

Στην τελευταία πήρα αυτό. Γιατί με τα χτυποκάρδια που βάραγε για πάρτη μου, έπαθε αρρυθμίες. Ατς.

οταν κανεις δωρο ομως ειναι για να χαρει ο αλλος και να το ευχαριστηθει.

Ε ναι, γιατί ένα βιβλίο είναι σαν καταναγκαστικό έργο ε; Διάβασμα=αγγαρεία κι έτσι;

Δημοσ.

Πηγαίνω με τα προφανή, μιας και τώρα, τα περισσότερα κορίτσια, θέλουν αυτό που έχουν οι άλλες.

Εμένα πχ, με βολεύει η πιο φθηνή τσάντα της αγοράς

Οι τσέπες μου.

http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/11708/en/zara-S2011/61145/198275/TWO-TONE%2BBOWLING%2BBAG

Βολεύει, μιας και παντού υπάρχει ένα zara.

ποσο δικιο εχεις.

αυτη η τσαντουλα παντως η ζαρα καλυτερη ειναι απο την longchamp εχει εναν χαρακτηρα εστω.

Δημοσ.

Δεν ξερω, εμένα η γυναίκαμ κάνει παραγγελίες. Μου λέει θέλω αυτό, και ησυχάζω. Και εκεινη χαρούμενη και εγώ.

Και αν είναι κάτω από το μπάτζετ έχει και έξτρα έκπληξη.

Δημοσ.

Ναι.

Στην τελευταία πήρα αυτό. Γιατί με τα χτυποκάρδια που βάραγε για πάρτη μου, έπαθε αρρυθμίες. Ατς.

καλα κατουρα και λιγο :P

Ε ναι, γιατί ένα βιβλίο είναι σαν καταναγκαστικό έργο ε; Διάβασμα=αγγαρεία κι έτσι;

οχι αλλα δεν κανει το εφε που πρεπει εκεινη την ωρα B)

Δημοσ.
οχι αλλα δεν κανει το εφε που πρεπει εκεινη την ωρα

Σωστά, δε μπορεί να το μοστράρει, ούτε να το δείξει στις φίλες της, ούτε να πεί πόσο κόστισε.

Δημοσ.

Επειδή ολες οι γυναίκες ειναι ιδιες (και ας λενε οτι δεν ισχυει) παρτης κανα κοσμημα.

Δεν ειναι αναγκη να δωσεις μια περιουσία.

Αλλα μια συμβουλή.Μολις αποφασίσεις τι θαναι αυτο, πχ σκουλαρικια,βραχιολια,κολιε (το τελευταιο το εκτιμουν περισσοτερο απτην εμπειρία μου), παρε κατι που ΔΕ θα σου αρέσει.

Ετσι θα αρέσει σ'αυτην.Ξερω ειναι οξύμωρο αλλα μου συμβαίνει συνέχεια :-D :-D :-D

Υ.Γ. προσπαθω να κοψω αυτο με τα δώρα γιατι προσωπικα με αηδιάζει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...