karmen1983 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Λοιπόν δώστε μου μία λογική εξήγηση γιατί θα τρελαθω . Έχουμε: Πριν μερικές μέρες κάνω εγκατάσταση στο Galaxy την εφαρμογή Phonemypc. Όλα ωραία και καλά, εγκαθιστώ και το αντίστοιχο πρόγραμμα της εφαρμογής στο pc, βάζω τους κωδικούς μου, ανοίγω την εφαρμογή (είμαι στο internet από το wifi του σπιτιού) και τόσο απλά έχω απόλυτο έλεγχο του υπολογιστή από το τηλέφωνο . Χοχο χαρές και πανηγύρια εγώ. Πιο γρήγορη εφαρμογή από το Teamviewer και είχε μερικά extra που μου έκαναν για τη δουλειά που ήθελα. Η χαρά δεν κρατάει πολύ. Λέω οκ γρήγορο με wifi κάτσε να δοκιμάσω μία με 3G. Κλείνω wifi, ανοίγω APN και παίρνω το παρακάτω error: «java.lang.Exception: Authentication failed. com.softwareforme.PhoneMyPC.Net.ConnectToHost(Unknown Source) com.softwareforme.PhoneMyPC.HostView$3.onItemClick(Unknown Source) android.widget.AdapterView.performItemClick(AdapterView.java :284) android.widget.ListView.performItemClick(ListView.java:3672) android.widget.AbsListView$PerformClick.run(AbsListView.java :1812) android.os.Handler.handleCallback(Handler.java:587) android.os.Handler.dispatchMessage(Handler.java:92) android.os.Looper.loop(Looper.java:123) android.app.ActivityThread.main(ActivityThread.java:4627) java.lang.reflect.Method.invokeNative(Native Method) java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:521) com.android.internal.os.ZygoteInit$MethodAndArgsCaller.run(Z ygoteInit.java:858) com.android.internal.os.ZygoteInit.main(ZygoteInit.java:616) dalvik.system.NativeStart.main(Native Method)» :blink: To κoιτάω καλά καλά, με κοιτάει και λέω java;;; Μα αν ήταν θέμα java δεν θα έμπαινε ούτε από το wifi σκέφτομαι. Λέω για κάτσε να συνδεθώ με wifi από γείτονα. Οκ ανοίγω το τρομερό penetrate βρίσκω γειτονόπουλο καλό, συνδέομαι. Πατάω phonemypc ERROR AGAIN. Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Κάνω restart τη συσκευή, κλείνω τοίχος προστασίας των win τίποτα. Εκεί να παίρνω το ίδιο error. Μετά από άπειρες δοκιμές απογοητεύομαι και το αφήνω. Λέω καλό και το Teamviewer δεν θα σκάσω, έτσι και αλλιώς πόσες φορές να το χρησιμοποιήσω;; Χθες όμως την ώρα που βλέπω μία ταινία (ήτανε και χάλια) δεν ξέρω πως μου ήρθε και λέω κάτσε να δοκιμάσω μία ακόμα. Πατάω με πάθος την εφαρμογή, ανοίγει και ΣΥΝΔΕΕΤΑΙΙΙΙΙΙΙΙ. Λέω Α θα είμαι με wifi από το router μου. Κλείνω την εφαρμογή πάω να ενεργοποιήσω 3G και βλέπω έκπληκτη ότι είμαι με 3G. Wow χαρούλεςςςςςς, απλό σκαλωματάκι και δούλεψεεεεεε. Κάνω και ένα τεστ και με του αγαπημένου γείτονα το wifi, όλα οκ και καλά. Τελειώνει η ταινία φεύγω από το δωμάτιο της tv έρχομαι στο γραφείο μου. Γεμάτη χαρά πατάω το phonemypc για να κάνω δοκιμές με το 3G. ERROROROROROROROROROR grrrrrr... Τρελαίνομαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι... Σκέφτομαι γαμώτο λίγο κράτησε η χαρά. Αλλά λέω κάτσε να κάνω restart. Κάνω restart τίποτα. Με wifi γείτονα τίποτααααα. Νεύρα δε σας λέω τίποτα. Και τότε με παίρνει τηλ μία φίλη μου φρεσκοχωρισμένη. Σκέφτομαι αυτό μου έλειπε. Μιλάμε και αφού έχει πιάσει τη πάρλα και δε σταματά, κάνω και μερικές βόλτες με το κινητό ανά χείρας στο σπίτι. Κάθομαι στο σαλόνι στο καναπέ (συγκεκριμένα). Μιλάμε, τελειώνει το τηλέφωνο (μετά από μία ώρα+ παρακαλώ) και πατάω phonemypc ΣΥΝΔΕΕΤΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ. Λέω ΔΕΝ γίνεται να συμβαίνει αυτό που νομίζω. Ξαναπάω στο pc, πατάω τίποτα. Πάω στο σαλόνι, πατάω συνδέεται. Πάω στο δωμάτιο με τη tv, συνδέεται. Επιστρέφω στο δωμάτιο με το pc ERRRRRRRORRRRRR. Μην μου πείτε ότι δεν έχω καλό σήμα στο γραφείο. Έχω κάργα, αλλά επίσης δεν συνδέεται όταν είμαι κοντά στο pc ούτε από το wifi του πολυαγαπημένου γείτονα. Μα το Θεό το σκέφτομαι από χθες και ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΛΟΓΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ. Όχι ότι με νοιάζει να δουλεύει όταν είμαι δίπλα στο pc (εξάλλου remote access το είπαμε) αλλά για το γαμώτοοοοοο.
joef_gr Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 οπως τα λες και με μια πολυ στο περιπου ιδεα, νομιζω ειναι προβλημα της εφαρμογης στο κινητο. κοιτα αν υπαρχει καποια καινουργια εκδοση να εγκαταστήσεις. επισης παιζει να τιγκαρει η ram του κινητου και να μην εχει αρκετο χωρο τα τρεξει ολα τα processes του java. πιστευω πως αν κανεις restart το τηλεφωνο και μολις ξανα-ανοιξει χωρις να ανοιξεις ΤΙΠΟΤΑ αλλο, ανοιξε την εφαρμογη και θα τρεξει. επισης το email της χωρισμενης φιλης αν υπαρχει ευκαιρο καντο ενα forward.
karmen1983 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 οπως τα λες και με μια πολυ στο περιπου ιδεα, νομιζω ειναι προβλημα της εφαρμογης στο κινητο. κοιτα αν υπαρχει καποια καινουργια εκδοση να εγκαταστήσεις. επισης παιζει να τιγκαρει η ram του κινητου και να μην εχει αρκετο χωρο τα τρεξει ολα τα processes του java. πιστευω πως αν κανεις restart το τηλεφωνο και μολις ξανα-ανοιξει χωρις να ανοιξεις ΤΙΠΟΤΑ αλλο, ανοιξε την εφαρμογη και θα τρεξει. επισης το email της χωρισμενης φιλης αν υπαρχει ευκαιρο καντο ενα forward. χαχαχαχαχαχα πέθανααααααααα :lol: On topic Πρόβλημα της εφαρμογής δε νομίζω να είναι. Είναι η τελευταία έκδοση (δεν έχει βγάλει και πολλές) Αν ήτανε θέμα ram/java γιατί μπαίνει από το δικό μου wifi και όχι από του γείτονα (και αυτό μόνο σε ένα δωμάτιο); Και γιατί το πρόβλημα να εντοπίζεται ΜΟΝΟ στο δωμάτιο που είναι το pc; Τρελά πράγματα ξαναλέω. Restart στο Restart έχω κάνει, όχι ένα αλλά 100.
parasaser Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 δες αν υπάρχει αντίστοιχη επιλογή στο πρόγραμμα του υπολογιστή. πάντως δεν θεωρείται πρόβλημα. δοκίμασε να ξανά εγκαταστήσεις την εφαρμογή και στο pc και στο κινητό.
karmen1983 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Λοιπόν βήματα που έγιναν για την επίλυση 1) Απεγκατάσταση προγράμματος από το pc και ξανά εγκατάσταση. 2) Απεγκατάσταση της εφαρμογής από το κινητό και εγκατάσταση νέας, την οποία την έστειλε συμφορουμίτης και λειτουργεί κανονικά στο κινητό του. 3) Ειδικές ρυθμίσεις στο τοίχος προστασίας των win για να επιτραπεί η πρόσβαση. 4) Αφού δεν είδα αποτέλεσμα με το 3 το απενεργοποίησα προσωρινά εντελώς μπας και. Οι επιλογές στο πρόγραμμα στο pc και στο κινητό είναι συγκεκριμένες και μάλιστα έχω κάνει τις ίδιες με το συμφορουμίτη που μου έστειλε την εφαρμογή. Δεν είπα ότι είναι πρόβλημα εξάλλου το είπα και στο τέλος του πρώτου ποστ. Αλλά είναι αυτό το ΓΙΑΤΙ να συμβαίνει κάτι τέτοιο σε ένα δωμάτιο. Απλά δεν το καταλαβαίνω.
Sarandis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 αφου ειναι για remote management το προγραμμα, το κινητο σου αρνειται να δουλεψει αν βρισκεσαι στο ιδιο δωματιο, εχεις ηδη το pc σε αποσταση χεριου
karmen1983 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Λες να είναι τόόόόόσο SMART phone; Πάντως έχω απογοητευτεί. Θα ξαναφλασάρω μόνο και μόνο να δω αν θα το ξανακάνει. Αν το ξανακάνει ήρθε η ώρα του παπά http://www.youtube.com/watch?v=G9FBQC41xm4
nikoskon Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Μην ξαναφλασαρεις. Λογικα δεν θα λυθει ετσι. Κατα ενα μεγάλο ποσοστό αυτό ειναι θέμα του παροχου σου. Θέμα δικτύου δηλαδή. Θες dedicated APN για να μπορέσεις να κάνεις αυτή τη δουλεια. Call your provider...
karmen1983 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 niko μα είναι τρελό. Μπαίνω με το wifi του router μου χωρίς πρόβλημα. Χρησιμοποιώ wifi γείτονα ΔΕΝ. Χρησιμοποιώ 3G ΔΕΝ. Και μόλις αλλάξω δωμάτιο όλα κανονικά. Δεν ξέρω τι να σκεφτώ αλήθεια.
karmen1983 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Εμ αυτό λέω παραπάνω. Προσπάθησα να το διακωμωδήσω λίγο αλλά με έχει κουφάνει. Μας τρέλανε με τον storm. Να 'ναι καλά βέβαια ο θείος που είχε υπομονή και με ηρέμησε, αλλιώς θα το έσπαγα εκείνο το βράδυ.
karmen1983 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 update: Σήμερα ξαναφλάσαρα. Το αποτέλεσμα το ίδιο, άρα δεν έφταιγε η rom μου. Έλεος δηλαδή. Παραιτούμαι!!!!!
karmen1983 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 update 2: Σήμερα έκανα φορμάτ στο Pc. Νέα windows, ξανά εγκατάσταση του Phonemypc και παίρνω και πάλι το ίδιο κουλό μήνυμα. Επίσης απενεργοποίησα το WiFi από το router, μήπως και είχαμε τίποτα παρεμβολές, μια και είναι στο ίδιο δωμάτιο με το Pc. Φυσικά μία τρύπα στο νερό. Έχω στείλει και Mail στο support 2 φορές (η πρώτη όταν άνοιξα το θέμα) απάντηση καμία.
karmen1983 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 update Τελικό Λαμβάνω την τιμή να αναφέρω παίδες, ότι το πρόβλημα λύθηκε επιτέλους Τελικά έδωσε ένα ωραιότατο update η μαμά του app και όλα λειτουργούν ρολόι. just Για ενημέρωσή σας...
ColdFusion Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Τι εφταιγε τελικα μπας και το εγκαταστησω και εγω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.