Super Moderators paredwse Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2004 Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεώτεροι: Μπορείτε να αναφέρετε στους moderators κάποιο λανθασμένο post ή κάποιο post/topic που παραβαίνει τους κανόνες, πατώντας αυτό το κουμπί που βρίσκεται στο πάνω δεξιό μέρος κάθε μηνύματος. Υπενθυμίζεται επίσης ότι η άσκοπη χρήση της αναφοράς θα επιφέρει κυρώσεις (προσωρινό ban κατ' αρχήν και έπεται συνέχεια).
nikolaos_ Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2004 Αααα... γιατί έβλεπα κάτι μυστήρια εικονίδια και έλεγα "Τι στο καλό συμβαίνει" και έκανα άσχημες σκέψεις για τα ματάκια μου, την πνευματική μου διαύγεια και το πώς βλέπουν τα υπόλοιπα μέλη το φόρουμ. Εντάξει, τώρα ξεκαθάρισα λίγο...
insomniaK Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2004 Υπάρχουν κάποιοι χρήστες που χρησιμοποιούν τη διεύθυνση του email μου που φαίνεται από κάτω και μου στέλνουν διαφημιστικά mails, παρακαλώ πολύ να μην ξαναγίνει!
ba_eas Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2004 Να πω οτι προχτες διαπυστωσα και εγω το ιδιο.... Ο λογος που το πηρα πρεφα ειναι διοτι το ba_eas με το mail μου αυτο τα εχω μονο στο Insomnia.... Θα παρακαλεσω αυτον που το εστειλε να μην το ξανακανει....
StAkIS Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2004 Απαράδεκτο παιδιά!! Ένας λόγος για τον οποίο δεν "φανερώνω" το e-mail μου δημοσίως!
3DViRuS Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2004 den stelnete ena pm ston hal me ton tipa na faei ena ban na iremisei...
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2004 Ακριβώς βρε παιδιά. Πως θα ξέρουμε ότι κάποιος σας έστειλε spam αν δεν μας το πείτε εσείς; Βοηθείστε μας για να μπορούμε να σας βοηθήσουμε...
ba_eas Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2004 timiman, to mail pou pira den to krathsa alla to esvisa amesws...eipa na mhn dwsw synexeia sto thema.... parola tauta ti stigmi pou to pira milousa sto mirc me to kavalioti kai 2-3 alla akoma paidia apo edw mesa kai tous to eipa... An o insomniaK, exei krathsei to mail as to steilei se esas kai an thelei as to steilei kai se emena na dw an einai to idio.... To mail pantws anefere kati gia autokinhta.....
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2004 ......To mail pantws anefere kati gia autokinhta..... Απο κάποιον απο εδω μέσα ήταν? Και εμένα μου ήρθε (κάτι για αυτοκίνητα καταπληκτικές τιμές κλπ), αλλά δεν έδωσα σημασία. Ήρθε εχθές. PS Και εγω το έσβησα ρε γμτ
ba_eas Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2004 Παναγιώτη, σιγουρα ειναι απο καποιον εδω μεσα και στο λεω αυτο γιατι το ba_eas το χρησιμοποιω παντου.... αλλα το e-mail που εχω κατω μονο εδω και στο Μπλα-Μπλα αρα ειναι σιγουρα καποιος ή απο εδω ή απο το Μπλα-Μπλα.... Αλλα αφου βλεπω οτι προστεθηκες και εσυ στη λιστα αυτων που πηραν το συγκεκριμενο e-mail και ανηκουμε και οι 3 στο Insomnia ενω στο Μπλα-Μπλα δεν ειμαστε και οι 3 τοτε καταληγω οτι ειναι καποιος απο εδω..... Αν ο insomniaK, εχει κρατησει κατα τυχη το e-mail καλο θα ητανε να το εστελνε στο H9K και να το εδιωχνε αυτον που εχει το mail αυτο απο εδω μεσα......
insomniaK Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2004 Το έχω το mail, αλλά ελπίζω να δει την παράκληση αυτή, διότι είναι γνωστός και παλιός χρήστης εδώ μέσα. Αν επαναληφθεί θα το στείλω στον Hal. That's all!
Psycho13 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2004 re paidia akoma psaxno gia auto to koumpi!!!Pou vriskete?
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2004 Αυτό είναι ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------^ Και αυτό είναι ΟΚ;
3DViRuS Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2004 Το έχω το mail, αλλά ελπίζω να δει την παράκληση αυτή, διότι είναι γνωστός και παλιός χρήστης εδώ μέσα. Αν επαναληφθεί θα το στείλω στον Hal. That's all! to thema den einai an einai palios i kainourgios sto forum... to thema einai oti apagoreyetai rita ayto pou kanei...kai an den to steilei xana se sena tha to steilei se kapoion allon... opote steile to mail tou i to nick tou ston hal gia na telionei i ipothesi.. kai stin teliki den mporei o kathenas na erxete edo mesa gia na kanei spam se mas kai diafimisi ston eayto tou
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.