umaga Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 παιδια κατεβασα εναν υποτιτλο και στο εικονιδιο στο αρχειο srt μου εμφανιζεται ενα Χ, τι σημαινει αυτο?
antonl Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Σίγουρα είναι srt file; Έτσι λέει σε δεξί click -> properties;
umaga Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 παιδια κατεβασα εναν υποτιτλο και στο εικονιδιο στο αρχειο srt μου εμφανιζεται ενα Χ, τι σημαινει αυτο? ναι, αλλα και το gom player το αναγνωριζει κανονικα, μου φαινεται πολυ περιεργο το Χ γιατι το βλεπω πρωτη φορα
nikomas50 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δεξί κλικ στο .srt\Άνοιγμα με\Επιλογή προγράμματος... τί σου βγάζει σαν πρώτο προτεινόμενο πρόγραμμα; Πιθανώς έχεις κάνει συσχέτιση με κάποιον editor διαφορετικό από το σημειωματάριο για τα .srt
umaga Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 με το σημειωματαριο ανοιγει οπως και πριν
nikomas50 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Τα υπόλοιπα αρχεία .srt που έχεις στον υπολογιστή σου εμφανίζουν διαφορετικό εικονίδιο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.