Oscar_Mike Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 είχα δοκιμάσει και εγώ shoei όταν είχα πάθει ερωτα με το diabolic 3, πραγματικά το κράνος δεν υπήρχε, τόσο όμορφο φινίρισμα, τόσο άνετο, τόσο απίστευτη εφαρμογή... ααααχ, αλλα τα ~470€ που είχε τότε ήταν απαγορευτικά και το βασικότερο είναι αυτό που λες, να σου κάτσει καλά στο κεφάλι και σωστή επιλογή στο νούμερο! με την ευκαιρία, κανένα site με καλές τιμές από ευρώπη? γενικά ψάχνω στα www.helmetcity.co.uk/ www.sportsbikeshop.co.uk/ www.fc-moto.de/ αλλα δεν μπορώ να πω ότι βλέπω και τρελες διαφορες σε σχέση με ελλάδα, ειδικά σε M που φοράω (σε xs/s/xl έχει ότι θες!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantelwolf Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Motocard George White Superbikes Αυτα που είπες και αυτά που σου γράφω είναι δοκιμασμένα. Δεν έχω παραγγείλει ποτέ από sportsbikeshop.co.uk μονο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oscar_Mike Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 ok, thanks! θα τα κοιταξω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 δεν εχω ιδεα απο κρανη,παντως συγκριτικα τιμες το ebay εχει παμφτηνα τα εδειχνα σε κατι φιλους μου και κλαιγανε που τα ειχανε /9χωρις να με ρωτησουνε) παρει διπλη τιμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jordan4 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Εγω L φοράω στις περισσότερες μάρκες, οποτε πιστευω λίγο δύσκολο για σπασμένα νουμερα.. Aνοιγόμενο εννοώ τα flip up και όχι τα jet. Είναι λιγότερο αξιοπιστo ένα flip up κράνος απο κάποιο full face της ίδιας εταιρείας? Εχω δει και αυτό, το οποίο στα ελληνικα site δεν υπαρχει κατω απο 180Ε http://viewitem.eim.ebay.gr/AGV-CASCO-CASQUE-HELMET-K3-ASYMMETRY-BIANCOBLUSILVER/180569833929/item Είναι όμως αξιόπιστο το ebay σε αυτες τις περιπτωσεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Μάστορα, φοράω XS στο γλυκο μου το XR-1000 (artifact TC-2) το οποίο έφερα 300 μαζί με τα μεταφορικά (270 αν ήμουν στο νησί) Θα σε χρειαστώ,μιας και ο κολλητός μου εχει το ιδιο αλλα θελει να παρεις καινουργιο γιατι ειχαμε μια μικρή πτωση Αυτος το ειχε παρει 400+++ απο δώ πριν καμποσα χρόνια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oscar_Mike Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Εγω L φοράω στις περισσότερες μάρκες, οποτε πιστευω λίγο δύσκολο για σπασμένα νουμερα.. Aνοιγόμενο εννοώ τα flip up και όχι τα jet. Είναι λιγότερο αξιοπιστo ένα flip up κράνος απο κάποιο full face της ίδιας εταιρείας? Εχω δει και αυτό, το οποίο στα ελληνικα site δεν υπαρχει κατω απο 180Ε http://viewitem.eim.ebay.gr/AGV-CASCO-CASQUE-HELMET-K3-ASYMMETRY-BIANCOBLUSILVER/180569833929/item Είναι όμως αξιόπιστο το ebay σε αυτες τις περιπτωσεις? τα ανοιγόμενα δεν θα έλεγα ότι είναι λιγότερο αξιόπιστα όσο το ότι είναι πιο βαριά άρα και περισσότερο άβολα αν το φοράς όλη μέρα πάνω στο μηχανάκι. Από την άλλη, αν για παράδειγμα η δουλειά σου απαιτεί δρομολόγια με το μηχανάκι και συνεχείς στάσεις (π.χ delivery/courier), τότε το ανοιγόμενο θα σε βολέψει καλύτερα γιατί δεν θα χρειάζεται να το βγάζεις τελείως για να μιλήσεις με κάποιον, φαντάσου να πρέπει να πας σε τράπεζα και να μπεις μέσα με το full face!!! το agv που λες από το e-bay είναι L? γιατί δεν βλέπω κάπου το νούμερο, και βλέπω ότι έχει 100€+40€ μεταφορικά για ελλάδα, έχεις δοκιμάσει agv να δεις αν όντως θες L? Γιατί τα νούμερα από μάρκα σε μάρκα αλλάζουν, π.χ μπορεί nolan να φοράς L, και shark M! με e-bay δεν έχω ασχοληθεί και δεν ξέρω αν θα το εμπιστευόμουν για αγορά κράνους, αλλα αυτό είναι προσωπική εκτίμηση! πάντως από τη στιγμή που μπορείς με 150-160€ να πάρεις από ελλάδα να το δεις και από κοντά και να το φορέσεις γιατί να τραβιέσαι με εξωτερικά? για μονόχρωμο δεν το σκέφτεσαι? agv k-3 σαν αυτό από το e-bay, αλλα μονοχρωμο http://www.motoexpert.gr/product_info.php?cPath=22_43_219&products_id=1548 στο http://www.mondodimoto.gr/ Nolan N62 Classic (το clasic εχει αφερουμενη επενδυση, το genesis οχι και ειναι πιο φτηνο) και N62 REPLICA MELANDRI κτλ... αν προσέξεις λένε δυο τιμές μια για αγορά από το κατάστημα, και μια για αγορά από internet, μαλακίες είναι αυτά, και στο κατάστημα να πας στην τιμή που το δίνει στο internet θα στο αφήσει, ειδικά τώρα που έχει πέσει και πεινα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jordan4 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Φίλε Oscar_Mike καταρχήν ευχαριστώ για την απάντηση σου. δεν έχω σοβαρό λόγο που θέλω ανοιγόμενο, δουλειά οπως ειπες, αλλά μου φαίνεται καλύτερη λύση και για το καλοκαίρι(το ανοίγεις και δεν ζεστένεσαι και με ένα γυαλάκι είσαι εντάξει)!! . Τωρα για το ebay, και γω αυτον το φόβο έχω και μάλλον θα πάω σε ενα μαγαζι εδω για να το δοκιμάσω.. Μονοχρωμο δεν με πειράζει να είναι, αλλά το θέλω μπλε και δεν βρήκα κάτι Σε full face ωραίες οι προτάσεις σου, σε ανοιγόμενο μ εχει γυαλίσει αυτό http://www.coloriposto.gr/posto/gr/details.asp?ProductID=1181 Τι λες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oscar_Mike Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Είναι όντως βολική λύση το ανοιγόμενο, αλλα εκτος του extra βάρους που έχει σε σχέση με τα full face, να έχεις στο μυαλό σου (χωρίς να θέλω να σε ξενερώσω) ότι σε περίπτωση πτώσης, το μέρος του σαγονιού είναι αυτό που έχει τις περισσότερες πιθανότητες να χτυπήσει, όπως βλέπεις και στο διάγραμμα παρακάτω περίπου 35% Δεν θέλω να σε αποτρέψω, απλά θεώρησα ότι είναι καλο να το ξέρεις! Για το μπλε που λες, θα σε ενδιέφερε κάτι τέτοιο??? Είναι της σειράς K3 (σαν αυτό που είδες στο e-bay δηλαδή), AGV K3 Basic Evil και με μια γρηγορη ερευνα που έκανα το βρήκα εδώ http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/secxMQIb5UDwoU/?ObjectPath=/Shops/10207048/Products/AGV-K3-Basic-Evil/SubProducts/AGV-K3-Basic-Evil-0001 στα 99.95€, και αν βλέπω καλά έχει συν 7.90€ για ελλάδα = 107.85€ συν 4.90€ αν το πάρεις με αντικαταβολή, δηλαδή 112.75€ http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/secxMQIb5UDwoU/?ObjectID=18599402 Tώρα για τα HJC, έχω ακούσει ότι είναι καλά κράνη και ότι στην αμερική πουλάνε σαν τρελα, και η τιμή σε αυτό που λες είναι πολύ καλή! Επειδή τα είχα κοιτάξει και αυτά όταν έψαχνα, μου είχαν φανεί κάπως βαριά (σε σχέση με τον ανταγωνισμό) όπως βαριά μου είχαν φανεί και τα KBC, που μου είχαν γυαλίσει γιατί είχαν ωραία γραφικά! Με λίγο παραπάνω ερευνα ανακάλυψα ότι τα HJC, όπως και τα KBC, είναι κατασκευασμένα ώστε να περνάνε τις Αμερικανικες προδιαγραφές (Snell Helmet Safety Standards) έτσι το κέλυφος τους πρέπει να αντέχει χτύπημα δυο φορες στο ίδιο σημείο, και αυτό κατά συνέπεια επηρεάζει την κατασκευή, και τελικά και το βάρος τους. Όπως και να έχει θα πρεπει να το δοκίμασες γιατί εσένα μπορεί να μην σε ενοχλεί αυτό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jordan4 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Αν και είχα ψηθεί για ανοιγόμενο, μ αυτά που μου λες βλεπω να καταλήγω σε full face.. Σήμερα το πρωί δοκίμασα το HJC που σου έδειξα πριν σε μπλε https://www.extrememoto.com/p/14-908/HJC+CL-MAX+EVOLVE+SNOW+MC-2++MOTORCYCLE+HELMET&search=hjc+off-road-helmet&offset=0&filter_cat=&PowerSearch_Begin_Only=&sort=&range_low=&range_high= Μου άρεσε είναι η αλήθεια, αλλά οπως λες και συ είναι όντως΄βαρυτερα (1650g το συγκεκριμένο) Πολύ καλή περίπτωση δείχνει αυτό το agv! Ξέρεις μήπως ποια είναι η διαφορά του Basic με το Asymmetry που σου είχα δείξει εγώ αρχικά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oscar_Mike Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Οι διαφορες του Basic Evil με το Asymmetry είναι μονο στα χρώματα! Είναι και τα δυο της σειράς K3, οποτε από χαρακτρηριστικά είναι τα ίδια. Aν το HJC σου άρεσε και έκατσε και καλά στο κεφάλι σου, μην το αποκλείσεις, καλύτερα να πάρεις ένα ανοιγόμενο και να σε βολέψει και να το φοράς συνεχεία, παρα να πάρεις full για καλύτερη προστασία και στο τέλος να μην σε βολέψει και το φοράς ...στον αγκώνα σου!!! Πάντως αν φορέσεις και ένα full face, το agv π.χ, πιστεύω θα σου φανεί πούπουλο σε σχέση με το hjc! Σε μέτρησε αυτός στο μαγαζί? Eίναι όντως το L το νούμερο σου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jordan4 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Ε τότε αν πάμε στο AGV, θα είμαστε σίγουρα στο Basic Evil.. Δεν το απέκλεισα και το HJC αλλά το σκέφτομαι πλέον, αν και νόμιζα πως είχα καταλήξει Να σου πω την αλήθεια δεν με μέτρησε αυτός, αλλά φόρεσα διάφορες μάρκες και σε όλα ένιωθα καλύτερα το L Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.