Προς το περιεχόμενο

Αγορά κράνους

jordan4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδια θέλω να αγοράσω ένα κράνος κυρίως για εντος πόλης χρήση και το πολύ με 100km/h όταν βγαίνω εκτός. Προτιμώ τα full face και αν είναι και ανοιγόμενο πιστέυω ακόμη καλύτερα. Εσεις τι προτείνεται?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Eγω ξερω πως ειτε 10χλμ/ωρα ειτε 299χλμ/ωρα το κρανος ειναι κρανος και προστατευει το κεφαλι σου. Το μονο μερος που αν παθει κατι,αντιο ζωη.

Οποτε ασε τα "μεχρι 100χλμ θα πηγαινω" επειδη ξερω πως το σκεπτικο σου ειναι πως δε θες να δωσεις πολλα χρηματα επειδή δε θα τρέχεις.

Ενα ακριβό κράνος ειναι μονόδρομος!

Eγω ξερω πως ειτε 10χλμ/ωρα ειτε 299χλμ/ωρα το κρανος ειναι κρανος και προστατευει το κεφαλι σου. Το μονο μερος που αν παθει κατι,αντιο ζωη.

Οποτε ασε τα "μεχρι 100χλμ θα πηγαινω" επειδη ξερω πως το σκεπτικο σου ειναι πως δε θες να δωσεις πολλα χρηματα επειδή δε θα τρέχεις.

Ενα ακριβό κράνος ειναι μονόδρομος!

Έχεις δίκιο φίλε μου.. σίγουρα έτσι είναι. Το θέμα είναι πόσο ακριβο όμως.. Με 150-200Ε υπάρχει τίποτα αξιόλογο?

Προσωπικα κατι τετοιο ειχα παλιοτερα Link και το εμπιστευομουνα μια χαρα για χρηση εντος πολης οπως και η δικια σου. Αλλα εμενα το ανοιγομενο δεν με βολεψε ιδιαιτερα και τωρα εχω απλο.

Να τα ξαναλέμε ρε παιδιά; Ενα καλό κράνος έχει κυκλοφορία αέρα και δε χρειάζεσαι ανοιχτό η ανοιγόμενο. Καλύτερα 50 € παραπάνω παρά χειρουργείο σαγονοπλαστικής.

ρίξε μιία ματια εδώ αν θες, είναι η απάντηση που είχα δώσει σε έναν συμφορουμίτη πριν μερικούς μήνες για το ίδιο θέμα

AGV σειρά K-3

παίζει στα 190-200 euro περίπου

ωραίο απλό κρανάκΙ, με κέλυφος από high resistant thermoplastic,

στα μείον για εμενα ότι δεν έχει αφαιρούμενο εσωτερικό

στα συν τα ομορφα γραφικα

http://www.agv.it/prodotto.asp?Id_Prodotto=248

SUOMY σειρά DEFENDER

στα 200+

Πολύ ελαφρύ κράνος με κέλυφος από fiberglass!!!

Αφαιρούμενα μαξιλαράκια στα μάγουλα,

στα μειον για εμενα το οτι εχει μονο μπροστινούς αεραγωγούς

στα συν οτι δεν βρισκεις ευκολα σε αυτα τα χρηματα κρανος απο fiberglass

http://www.suomy.com/technicalrange.php

NOLAN σειρα N62

απο 150-200 euro περίπου αυτα, ανάλογα τα γραφικά και μικροαλλαγές στο υλικό του εσωτερικού.

κελυφος απο Lexan θερμοπλαστικο, αφαιρουμενη επενδυση

http://www.nolan.it/catalogo_10.jsp?iditem=104&lng=en

SHARK σειρα S700 (προσωπική μου επιλογή)

Ολοκαίνουρια σειρά, πριν 2-3 βδομάδες την έφερε και η yamaha (επίσημος αντιπρόσωπος της shark)

πήγα τα είδα από κοντά και τα φόρεσα, 200euro τιμή καταλόγου μου το έδινε 180 περίπου, πολύ ωραία βαφή και φινίρισμα, πλήρως αφαιρούμενο εσωτερικό, ωραία εφαρμογή στο κεφάλι μου, αεραγωγούς εμπρός και πάνω, κέλυφος από θερμοπλαστικό

http://www.shark-helmets.com/product.php?sous_gamme=S700&gamme=Sport/route&code_gamme=ROUTE&code_sous_gamme=S700

Ήθελα το MOLOCH White Blue Silver αλλα δεν θα τον φέρουν αυτόν τον χρωματισμό, οποτε αναγκαστικά από αγγλία :-(:-(:-(

βλέπω ότι η Nolan ανανεωσε την σειρά n62 με την n63

Στα ίδια λεφτά βρίσκεις και S900 , η και RSF2

το s700 και s900 (αν θυμάμαι καλά) ουσιαστικά είναι το ίδιο κράνος, μονο που το s900 έχει και

αυτή την εσωτερική φιμέ ζελατίνα, εμενα δεν με βολεύει γιατί φοράω γυαλιά οποτε δεν τα είχε κοιτάξει

καθόλου (συν του ότι δεν μου άρεσε κάποιο σχέδιο απ τα 900αρια! :) )

τα rsf2 τα βγάζει ακόμα?

πάντως Jordan αν φοράς κανένα περίεργο νούμερο, και έχεις και όρεξη να ψάξεις, χτυπάς άνετα και κράνος 300 euro στα ~200,

ή ακομα αν δεν σε ενδιαφέρουν τα γραφικά και σου κάνει και μονόχρωμο πάλι μπορείς να βρείς καλές τιμές σε ακριβά κράνη!

Προσωπικα το RSF 2i εχω αλλα το ειχα παρει 165Ε απο Ανδορα πριν 4 χρονια. Αλλα ο καθενας αναλογα με το budget του και το οχημα αγοραζει αυτο που του ταιριαζει.

XS, κι εγώ δεν το πίστευα όταν το πρωτοδοκίμασα αλλά μου ερχόταν κουτί. Λες και ηταν φτιαγμένο για το κεφάλι μου.

Τα ARAI θέλουν πιο μακρόστενο πρόσωπο απ'ότι έχω καταλάβει, δε μου έκαναν καλή εφαρμογή.

Γενικά πολύς κόσμος φοράει μεγαλύτερο νούμερο απ'ότι πρέπει και χαλαρώνουν τα μαξιλάρια και είναι σαν κουδουνίστρα το κεφάλι τους μέσα.

Edit: Και της δεσποινίδος το Flutter xr-1000 πάλι στα 3 κατοστάρικα

shoei_xr1000_flutter2-tc7_pink.jpg

Ήθελα το Miyu, είχα σκαλωσει αλλά δεν το έβρισκα πουθενά σε XS σε καλή τιμή. Αλλά με το που το είδα αυτό από κοντά ήταν έρωτας :wub:

Ευχαριστώ και πάντα όρθιοι να είμαστε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...