Προς το περιεχόμενο

Αποκαταταση των Windows !!!!

agipaok

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν 2-3 μερες τρεμοεπαιζε το ρευμα στο σπιτι μου (μαμω την ΔΕΗ) ειχα συνδεμενο το λαπτοπ και ολα κυλουσανε ομαλα... Απο το απογευμα της ιδιας μερας προσεξα οτι το λαπτοπ πηγαινε πιο αργα γενικως και σε καποια φαση οταν το κλεινω και το ανοιγω βγαζει ενα μνμ και λεει κατι για αποκατασταση των Windows κτλ κτλ .... και ειναι κολλημενο εκει (δεν ξεκινανε τα Windows) .... Το σβηνω το ξαναναβω καμμια 4-5 φορες καταφερνω και κανω εκκινηση σε safe mode , τον κανω τερματισμο κανονικο το ανοιγω μετα , ξαναβγαζει το μνμ μετραει κατι δευτερολεπτα ανοιγει κανονικα και ολα καλα εδω και 1 μερα ....

Καμμια ενεργεια που πρεπει να κανω ?? Και το τι μπορει να φταιει γιατι ειμαι σιγουρος οτι θα το ξανακανει ....

Κανένας?

Δημοσ.

Μάλιστα,δυστυχώς δεν υπάρχει πρόγραμμα για να ελέγξεις την σωστή λειτουργία του τροφοδοτικού της μπαταρίας και της μητρικής,γιατί μπορεί και να αρπάξανε.

Βασικά ένα checkdisk από τα windows στον δίσκο για πρώτη φάση πρέπει οπωσδήποτε να γίνει.

Δημοσ.

Όταν δουλεύεις το laptop έχεις την μπαταρία πάνω;

Αν δεν την έχεις, μήπως έχεις ups;

Αντιμετώπισα κι εγώ παρόμοιο πρόβλημα με το ρεύμα και από τότε δεν βγάζω ποτέ την μπαταρία από το laptop. Μια-δυο φορές τον μήνα τον δουλεύω με την μπαταρία για να ξεφορτίσει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...