gorillas Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Βρε παιδιά έχω ένα θέμα με το Pro. Μου βγάζει μαύρες μπάρες πάνω και κάτω στην native ανάλυση της οθόνης. Έχουμε κάποια λύση ή να ζητήσω από το θείο μου να φέρει κάποιο άλλο;;;
moldovan20 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Βρε παιδιά έχω ένα θέμα με το Pro. Μου βγάζει μαύρες μπάρες πάνω και κάτω στην native ανάλυση της οθόνης. Έχουμε κάποια λύση ή να ζητήσω από το θείο μου να φέρει κάποιο άλλο;;; Απενεργοποίησε το LB
Razor-manolis Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Μπορείς να ποστάρεις θερμοκρασίες Idle και Load?? Και όταν κάνεις, τα αποτελέσματα από το overclocking (την έχω πάρει και εγώ αλλά περιμένω mobo και cpu..)
gorillas Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Ευχαριστώ moldovan...Το πρόβλημα λύθηκε. Μπορείς να ποστάρεις θερμοκρασίες Idle και Load?? Και όταν κάνεις, τα αποτελέσματα από το overclocking (την έχω πάρει και εγώ αλλά περιμένω mobo και cpu..) Μέσα στο Σαβ/κο μόλις βρω χρόνο θα ποστάρω.
gorillas Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Μπορείς να ποστάρεις θερμοκρασίες Idle και Load?? Και όταν κάνεις, τα αποτελέσματα από το overclocking (την έχω πάρει και εγώ αλλά περιμένω mobo και cpu..) Σε idle η θερμοκρασία κυμαίνεται περίπου στους 32 βαθμούς με τον ανεμιστήρα στο 20%. Σε full load δεν νομίζω να ξεπέρασε τους 60 και σε κάποια stress τεστ που δοκίμασα. Όσον αφορά το overclocking δεν την έχω ανεβάσει ακόμα αλλά δεν προσπάθησα και πολύ με το afterburn επειδή τα παίζει όλα μέχρι στιγμής άνετα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.