BritGreek Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Έλαβα χτες μήνυμα στο what's up από κινητό (6988...)(όχι από την Cosmote) το οποίο γράφει τα εξής: Η whats up ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΙ ΟΤΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ 1500' ΚΑΙ 1500 ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ. ΕΑΝ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ 15 ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ΤΗΣ whats up ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ 2011! Αυτό είναι spam ή όντως ισχύει; Μου είπαν κάποιοι φίλοι ότι και πέρυσι είχε συμβεί κάτι αντίστοιχο, αλλά τα μηνύματα δεν ήταν από την Cosmote.
antonl Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δεν έχω ακούσει κάτι αλλά μου φαίνεται από μίλια μακρυά για spam...
alexnir Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 spam ειναι. η ενημερωση σου να γινετε απο το επισημο site του whatsup και οχι απο τετοιες μπουρδες. δυστηχως την εχουν πατησει καποιοι και το αναμεταδιδουν.
BritGreek Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Ναι, μόνο που σήμερα έχω λάβει 40 τέτοια, και πολλά είναι από τις επαφές μου. Πώς γίνεται αυτό παιδιά;
Xristaras12 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 καθε χρονο τα ιδια και τα ιδια εχουμε φιλε... μην το ψαχνεις καρα spam του κερατα ειναι και φαινεται κιολας,οι προσφορες σου λενε καλεσε το 1330 πχ και τελειωνει εκει το θεμα και ειναι ΠΑΝΤΑ απο what's up αποστολεα... απλα ο απλος κοσμος δεν το γνωριζει αυτο...και παει αλυσιδα.
Dimitris362 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 100% spam.απλα δεν καταλαβαινω τι ικανοποιηση εχεις ξεκινοντας κατι τετοιο
Xristaras12 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 να προκαλεσεις αντιδρασεις,να κανεις τον αλλον να ανησυχησει,να αναρωτηθει τι παιζεται κλπ...να στειλει κλπ και παει αλυσιδα....
tekdim Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 οχι ρε παιδιά πολύ απλά το διοχετεύει κάποιος από την χ,ψ εταιρία χρησιμοποιώντας ένα καρτοκινητό ...και μόνο που θα ψαρώσει το 25% πχ των συνδρομητών και το στείλουν στις επαφές τους,,,η εταιρία έβγαλε ένα μικρό μεροκάματο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.