Προς το περιεχόμενο

Toshiba Satellite L655m

Tmark

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Aπο θεμα specs ειναι απο τα καλυτερα 15αρια που κυκλοφορουν στην αγορα σε τιμες < 1000 ..

Τα Toshiba γενικα εχουν γενικα καλη ποιοτητα κατασκευης και καλη οθονη..

Για μενα προχώρα αφοβα για τον συγκεκριμενο..

Υπαρχουν και αλλες 2 3 προτασεις σε αυτα τα χρηματα με παρομοια specs αν θες εδω ειμαστε αλλα ο συγκεκριμενος ειναι πολυ καλος..

Δημοσ.

Μάλιστα. Να σας πω και γιατί το θέλω: Πιο πολύ για Visual Studio 2010, κάνα καλό παιχνίδι και καμιά ταινία. Έχω δει και κάτι Turbo-X με i7 τα οποία είναι φτηνότερα αλλά δεν ξέρω, με το που βλέπω turbo-x κάτι δεν μου κάθεται καλά..

Δημοσ.

δεν υπαρχει μετρο συγκρισης..

επισης δεν ειμαι σιγουρος αν οι ι7 ειναι καλοι για φορητο.

τοσιμπα κι απο εμενα,σου μιλω εκ πειρας

Δημοσ.

Καλημέρα. Τι γνώμη έχετε για το συγκεκριμένο φορητό? Δείκτης απόδοσης - τιμής κλπ.. Ευχαριστώ

http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Toshiba-Satellite-L655-1JN-PSK1JE-0HJ00DGE.htm

Αν σε ενδιαφερει το συγκεκριμενο καλυτερα να κοιταξεις καπου εδω...

http://www.skroutz.gr/s/316157/Toshiba-Satellite-L655-1JN.html?keyphrase=Toshiba+Satellite+L655-1JN

δεν ειναι και μικρες οι διαφορες....

Δημοσ.

Κοίταξα και Skroutz, ναι. Αλλά τα καταστήματα που είδα να το δίνουν 920-930 δεν τα γνωρίζω και δεν έχω συνεργαστεί ξανά μαζί τους και για αυτό κολλάω. Ενώ με το Πλαίσιο και τα 2 laptops που πήρα από το 2004 δεν παρουσίασαν το παραμικρό. Βέβαια δεν μπορώ να πω το ίδιο και για ένα desktop αλλά αυτό είναι αλλού παπά ευαγγέλιο :P

Δημοσ.

Κοίταξα και Skroutz, ναι. Αλλά τα καταστήματα που είδα να το δίνουν 920-930 δεν τα γνωρίζω και δεν έχω συνεργαστεί ξανά μαζί τους και για αυτό κολλάω. Ενώ με το Πλαίσιο και τα 2 laptops που πήρα από το 2004 δεν παρουσίασαν το παραμικρό. Βέβαια δεν μπορώ να πω το ίδιο και για ένα desktop αλλά αυτό είναι αλλού παπά ευαγγέλιο :P

Μα δεν εχει σημασια απο που παιρνεις το laptop....γιατι η εγγυηση ειναι της εταιριας ουτως η αλλως..τωρα μπορεις να ρωτησεις ποιο απο τα παραπανω καταστηματα ειναι ποιο αξιοπιστο..γιατι πιστευω οτι δεν ειναι και αμελητεα ποσοτητα τα 70-80 ευρω διαφορα..

εσυ επιλεγεις..

Δημοσ.

Ναι το ξέρω, εγω μιλούσα γενικά για τις συναλλαγές μου με το παραπάνω κατάστημα. Εννοείτε οτι δεν είναι αμελητέα ποσότητα, είναι το 8% της τελικής τιμής.

Δημοσ.

Kαι το Πλαισιο, και το αλλο καταστημα, απο το ιδιο εργοστασιο τα φερνουν.

Οποτε μιλαμε για το ιδιο ακριβως προιον.

Το παιρνεις με αντικαταβολη και εισαι κομπλε!

Δημοσ.

Ναι το ξέρω, εγω μιλούσα γενικά για τις συναλλαγές μου με το παραπάνω κατάστημα. Εννοείτε οτι δεν είναι αμελητέα ποσότητα, είναι το 8% της τελικής τιμής.

Καταλαβαινω και εχεις απολυτο δικιο..και καποιο παραπονο απο πλαισιο δεν εχω να σ πω την αληθεια..βεβαια δεν χρειαστηκε κιολας να τους χρειαστω με το δικο μου laptop παροτι του εχω πιει το αιμα..(toshiba-satellite)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...