Tmark Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Καλημέρα. Τι γνώμη έχετε για το συγκεκριμένο φορητό? Δείκτης απόδοσης - τιμής κλπ.. Ευχαριστώ http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Toshiba-Satellite-L655-1JN-PSK1JE-0HJ00DGE.htm
KRIKON Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Aπο θεμα specs ειναι απο τα καλυτερα 15αρια που κυκλοφορουν στην αγορα σε τιμες < 1000 .. Τα Toshiba γενικα εχουν γενικα καλη ποιοτητα κατασκευης και καλη οθονη.. Για μενα προχώρα αφοβα για τον συγκεκριμενο.. Υπαρχουν και αλλες 2 3 προτασεις σε αυτα τα χρηματα με παρομοια specs αν θες εδω ειμαστε αλλα ο συγκεκριμενος ειναι πολυ καλος..
Tmark Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Μάλιστα. Να σας πω και γιατί το θέλω: Πιο πολύ για Visual Studio 2010, κάνα καλό παιχνίδι και καμιά ταινία. Έχω δει και κάτι Turbo-X με i7 τα οποία είναι φτηνότερα αλλά δεν ξέρω, με το που βλέπω turbo-x κάτι δεν μου κάθεται καλά..
basilis5 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 δεν υπαρχει μετρο συγκρισης.. επισης δεν ειμαι σιγουρος αν οι ι7 ειναι καλοι για φορητο. τοσιμπα κι απο εμενα,σου μιλω εκ πειρας
Tmark Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Λόγω κατανάλωσης το λες αυτό για τους i7?
xristoforos89 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Λόγω κατανάλωσης το λες αυτό για τους i7? Λογω θερμοκρασιας -πιθανοτατα- το λεει.
panos9553 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Καλημέρα. Τι γνώμη έχετε για το συγκεκριμένο φορητό? Δείκτης απόδοσης - τιμής κλπ.. Ευχαριστώ http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Toshiba-Satellite-L655-1JN-PSK1JE-0HJ00DGE.htm Αν σε ενδιαφερει το συγκεκριμενο καλυτερα να κοιταξεις καπου εδω... http://www.skroutz.gr/s/316157/Toshiba-Satellite-L655-1JN.html?keyphrase=Toshiba+Satellite+L655-1JN δεν ειναι και μικρες οι διαφορες....
Tmark Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Κοίταξα και Skroutz, ναι. Αλλά τα καταστήματα που είδα να το δίνουν 920-930 δεν τα γνωρίζω και δεν έχω συνεργαστεί ξανά μαζί τους και για αυτό κολλάω. Ενώ με το Πλαίσιο και τα 2 laptops που πήρα από το 2004 δεν παρουσίασαν το παραμικρό. Βέβαια δεν μπορώ να πω το ίδιο και για ένα desktop αλλά αυτό είναι αλλού παπά ευαγγέλιο
panos9553 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Κοίταξα και Skroutz, ναι. Αλλά τα καταστήματα που είδα να το δίνουν 920-930 δεν τα γνωρίζω και δεν έχω συνεργαστεί ξανά μαζί τους και για αυτό κολλάω. Ενώ με το Πλαίσιο και τα 2 laptops που πήρα από το 2004 δεν παρουσίασαν το παραμικρό. Βέβαια δεν μπορώ να πω το ίδιο και για ένα desktop αλλά αυτό είναι αλλού παπά ευαγγέλιο Μα δεν εχει σημασια απο που παιρνεις το laptop....γιατι η εγγυηση ειναι της εταιριας ουτως η αλλως..τωρα μπορεις να ρωτησεις ποιο απο τα παραπανω καταστηματα ειναι ποιο αξιοπιστο..γιατι πιστευω οτι δεν ειναι και αμελητεα ποσοτητα τα 70-80 ευρω διαφορα.. εσυ επιλεγεις..
Tmark Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Ναι το ξέρω, εγω μιλούσα γενικά για τις συναλλαγές μου με το παραπάνω κατάστημα. Εννοείτε οτι δεν είναι αμελητέα ποσότητα, είναι το 8% της τελικής τιμής.
xristoforos89 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Kαι το Πλαισιο, και το αλλο καταστημα, απο το ιδιο εργοστασιο τα φερνουν. Οποτε μιλαμε για το ιδιο ακριβως προιον. Το παιρνεις με αντικαταβολη και εισαι κομπλε!
panos9553 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Ναι το ξέρω, εγω μιλούσα γενικά για τις συναλλαγές μου με το παραπάνω κατάστημα. Εννοείτε οτι δεν είναι αμελητέα ποσότητα, είναι το 8% της τελικής τιμής. Καταλαβαινω και εχεις απολυτο δικιο..και καποιο παραπονο απο πλαισιο δεν εχω να σ πω την αληθεια..βεβαια δεν χρειαστηκε κιολας να τους χρειαστω με το δικο μου laptop παροτι του εχω πιει το αιμα..(toshiba-satellite)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.