Arxontis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπερα στα παιδια μια βοηθεια σας παρακαλω γιατι εχω κατα μπερδευτει... εχω την παρακατω μητρικη LanPαrty Dk 790GX-M2RS Dark edition ( Γραφει ενα μεγαλο DARK φατσα καρτα στο κουτι) τωρα στο πλαινο αυτοκολλητο λεει 940 AM2, DDR2, ATX, 790GX+ SB750 ,6 SATA ,12 USB 2.0 μπλα μπλα Τωρα φατσα καρτα μπροστα στο κουτι εχει ενα μεγαλο αυτοκολλητο που λεει ΑΜ2+ / ΑΜ3 Θελω να κοτσαρω επανω ενα Phenom II x4 στα 3γιγα τον υποστηριζει 100% ? Την εχει καποιο παλικαρι για να μου πει για σιγουρα η αν ξερει καποιος? μη δωσω τσαμπα λεφτα... Σας ευχαριστω πολυ!
parsifal Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Στο site της DFI, στη σελίδα υποστήριξης του συγκεκριμένου μοντέλου, αν πας στην καρτέλα για "CPU Support" θα δεις αναλυτικά ποιους επεξεργαστές παίρνει με το τελευταίο διαθέσιμο BIOS. hint: Όλους τους AM3 επεξεργαστές, εκτός από τους 6πύρηνους...
Arxontis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 pasifal ευχαριστω φιλε το ειχα δει το σιτε αλλα ελεγε για επεξεργαστες ΑΜ2 ΑΜ2+ και ΑΜ3 και λγο μπερδευτικα ελεγα οτι μηπως υπαρχει η ιδια μητρικη με καποιο αλλο σοκετ οπως και να εχει ευχαριστω!
parsifal Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 AM3 socket είναι η μητρική, αλλά υπάρχει προς τα πίσω συμβατότητα, αφού εκτός από επεξεργαστές AM3, παίρνει και AM2 και AM2+. Στη λίστα με τους υποστηριζόμενους επεξεργαστές που έχει το site, απλά στους κατηγοριοποιεί αντί να στους δείχνει χύμα όλους μαζί.
Arxontis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 μαλλον κατι δεν καταλαβα καλα και μπερδευτικα γιατι οπως αναφερω πιο πανω στο πλαινο αυτοκολητο λεει 940 ΑΜ2 και θεωρησα οτι το σοκετ ειναι το 940ΑΜ2 και μεχρι εκει ! Ευχαριστω για το ξεμπλοκαρισμα ! ηδη εκανα ενημερωση την βιος και παραγγελνω το PhenomII x4 στα 3.2Ghz
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.