Anti-WQZ Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Γεια σας, Έχω το εξής πρόβλημα... Έχω δημιουργήσει ένα Main Menu σε γλώσσα HTML το οποιο να κάθεται πίσω από ένα background ιδικό που έχω βάλει, δείτε την παρακάτω εικόνα το πως είναι διαμορφωμένο σε μένα : Εφόσον είδατε την εικόνα σίγουρα η απορία σας θα είναι που το πρόβλημα σου?? Το πρόβλημα μου λοιπόν είναι στο ότι εγώ έχω τις αναλύσεις 1990 x 990 και έτσι επειδή το δημιούργησα υπό αυτές τις αναλύσεις όταν πάω p.x σε ένα pc που θα έχει τις μέγιστες αναλύσεις που θα είναι 1024 x 768 το menu που είδατε στην εικόνα που σας δίνω θα το έχει πιο δεξιά στο οποιο θα χαλάει τελείως την εικόνα τις ιστοσελίδας..Και έτσι δεν μου έρχεται τίποτα στο μυαλό να κάνω κάτι άλλο στο να το fix!! Ο κώδικας που σας παρέχω είναι φτιαγμένος από το DreamWeaver : ><style type="text/css"> #apDiv1 { position:absolute; width:444px; height:44px; z-index:1; left: 566px; top: 113px; } </style>
TheELF Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 position:absolute; width:444px; height:44px; z-index:1; left: 566px; top: 113px; } Αντί για συγκεκριμένο ποσό px βάλε ποσό σε % π.χ. left: 10%; έτσι άσχετα με το πόσο μεγάλη ή μικρή ανάλυση έχει κάποιος θα εμφανίζει πάντα 10% κενό από το πλήρες φάρδος της σελίδας,πριν από το menu.
Anti-WQZ Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δηλαδή έλεος είχες απόλυτο δίκιο δεν μου ήρθε καθόλου στο μυαλό αυτό ίσως επειδή έφταιγε το ξενύχτι και η γυναικα Ευχαριστώ boy
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.