gkokki Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Χαιρετίζω την μεγάλη παρέα. Προσπαθώ εδώ και πολλές ώρες να βρώ πως μπορώ να κατεβάσω τα XP Home Edition GR από το site της Microsoft και δεν το έχω καταφέρει. Ότι έχω κατεβάσει είναι σκέτο το update σε SP3. Μπορεί κάποιος φίλος να με βοηθήσει ? Να 'στε όλοι καλά
filip123go Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Και δεν πρόκειται να τα βρεις εκεί που ψάχνεις.... Ρώτα τον θείο, αυτός θα ξέρει από που μπορείς να τα κατεβάσεις...
gkokki Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Και δεν πρόκειται να τα βρεις εκεί που ψάχνεις.... Ρώτα τον θείο, αυτός θα ξέρει από που μπορείς να τα κατεβάσεις... Φίλε filip123go Έχω serial number γνησιότατο. To cdάκι έχω χάσει. Σίγουρα δεν τα έχει γιά download η Μικρομαλακή ? Να 'σαι καλά.
filip123go Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Ναι, 1000000% . Αλλά αφού εχεις serial number, ζήτα από τον θείο την ίδια έκδοση με αυτή που είχες, βαλε το δικό σου serial και θα είσαι άρχοντας..!!!
gkokki Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Ναι, 1000000% . Αλλά αφού εχεις serial number, ζήτα από τον θείο την ίδια έκδοση με αυτή που είχες, βαλε το δικό σου serial και θα είσαι άρχοντας..!!! Δεν ξέρω την διεύθυνση του θείου Αν ξέρεις που μένει... TNX
micos000 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δεν ξέρω την διεύθυνση του θείου Αν ξέρεις που μένει... TNX Μπράβο σου φίλε. Δύσκολα βρίσκεις κάποιον που να μην ξέρει τις διευθύνσεις των... θείων. Πάντως η ms δεν δίνει iso των win για κατέβασμα.
gkokki Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Φίλοι μου. Τελικά βρήκα cdάκι με Win XP GR που συνόδευε ένα παλιό Fujitsu Siemens, έβαλα το serial που είχε το laptop μου και όλα ΟΚ. Υ.Γ. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τους filip 123go & panosno1com για τις προτάσεις τους μέσω pm Να 'στε όλοι καλά
isay Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Υ.Γ. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τους fχχχχχχo & pχχχχχχχm για τις προτάσεις τους μέσω pm Να 'στε όλοι καλά Στεγνό δόσιμο! :-D
popeye68 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Φίλοι μου. Τελικά βρήκα cdάκι με Win XP GR που συνόδευε ένα παλιό Fujitsu Siemens, έβαλα το serial που είχε το laptop μου και όλα ΟΚ. Υ.Γ. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τους filip 123go & panosno1com για τις προτάσεις τους μέσω pm Να 'στε όλοι καλά Κάτσε γιατί τώρα μας μπέρδεψες. Τελικά από που τα βρήκες τα xp; Από το cd που συνόδευε το Fujitsu Siemens ή από εκεί που σου είπαν οι @filip123go και @panosno1com;
popeye68 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 :lol: Έγραψες! E μα ξέρω γω. Οι πιτσιρικάδες το έχουν παρακάνει. Πες μου. Όχι δεν σου λέω, δεν σου λέω, δεν σου λέω.
gkokki Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Στεγνό δόσιμο! :-D Απλά και οι δύο φίλοι, με pm, προθυμοποιήθηκαν να μου στείλουν με κούριερ ένα αντίγραφο των XP :P Ωχ! ! :fear: Κάτσε γιατί τώρα μας μπέρδεψες.Τελικά από που τα βρήκες τα xp; Από το cd που συνόδευε το Fujitsu Siemens ή από εκεί που σου είπαν οι @filip123go και @panosno1com; Χρησιμοποίησα το cd που συνόδευε ένα Fujitsu Siemens. Γι' αυτόν τον λόγο άνοιξα ΑΥΤΟ το θέμα. Φοβερό ! ! ! Πέθανα στα γέλια :lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.